« Terug

Cyprus 4 Slaapkamers Villa-Huizen te koop Aphrodite Hills Pafos Paphos Cyprus

Beschrijving:
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:
Villa-huis voor Verkoop in Heuvels Aphrodite
Gevestigd aan het eind van het westen bekijkt het plateau met glorierijk ravijn en overzees dit deceptively ruime losgemaakte bezit in een goed met maat perceel is beschikbaar voor verkoop in vlekkelooze voorwaarde. Het bezit heeft vier grote dubbele slaapkamers allen met de moderne en aantrekkelijke ruimten van de ensuitedouche en terrasdeuren met toegang tot de tuin. De villa wordt gebouwd meer dan vier vloeren allen verbonden door een brede marmeren trap.
Het bezit heeft een oprijlaan van de weg en parkeren voor verscheidene auto's, die tot een brede voordeur leiden die in een zaalgebied en verder in het heldere dubbele hoogte open plan opent die en het dineren gebied leven. De reusachtige terrasdeuren leiden uit tot een buitenplaatsingsgebied en een ruim terras. De prachtig benoemde, onlangs gepaste keuken heeft bewegingsruimte voor het meest keenest van chef-koks met overvloed van worktop en opslag.
Van de het leven gebiedshelft van een vlucht op, zijn er twee ruime gastslaapkamers met ensuitefaciliteiten, één met vensters die meningen geven aan de voorzijde en de kant en één met meningen aan kant en achtergedeelte. Op een verdere vlucht is een voor onder ogen ziende veranda en de grootmoedige hoofdreeks met grote badkamers en ruime garderobes. De hoofdslaapkamer heeft toegang tot een privé terras met verreikende meningen aan het overzees. Op dit is vloer ook toegang tot het grote dakterras.
De vierde slaapkamer en de doucheruimte worden gevestigd in de lagere benedenverdieping waar er ook een comfortabel die woonkamer en nutsgebied met wasmachine en onder tredenopslag is wordt uitgerust. Er is toegang tot het poolterras door de slaapkamer.
Buiten, wordt de tuin prachtig gehouden en kenmerkt ruime plaatsing en zon het baden gebieden met glorierijke meningen en een groot betegeld zwembad.
Dit bezit is op Heuvels Aphrodite wat een luxeterugtocht met adem die kijk op de Middellandse Zee hebben enkel een korte aandrijving van de beroemde Rots Aphrodites is. De toekenning het winnen toevlucht wordt uitgespreid meer dan 234 hectaren, eerste van zijn soort in Cyprus. De toevlucht biedt bezoekers de sportenfaciliteiten van wereldklasse, vele uitstekende het dineren trefpunten, buitengewoon vermaak aan en zo veel meer.
Binnen
Nut
Volledig uitgeruste keuken
Airconditioning
Centrale verwarming
Logeerkamer
Engelse reeksbadkamerss
De Zaal van de Douche van de Engels-reeks
Hoofd Slaapkamer
Openlucht
Privé zwembad
Het Gebied van de barbecue
Tuin
De tuin van het dak
Balkon
Meningen/Afstanden
Overzeese meningen
De meningen van de berg
Stad: 15 min- aandrijvings
Golf: Het lopen Afstand
Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Aphrodite Hills" Cyprus

Kenmerken eigendom:
Adres:
Postcode:
Plaats: Aphrodite Hills
Regio: Paphos
Subregio/gebied: Pafos
Land: Cyprus
Ligging:
Oppervlakte: 200 m2
Oppervlakte grond: 1577 m2
Bouwdatum:

Keuken:
Keukenblokken:
Geïnstalleerde keuken:
Oven/fornuis:
Koelkast:
Diepvries:
Vaatwasser:
Wasmachine:

Plaatselijke voorzieningen:
Cafés
Restaurants:
Nachtclubs:
Autoverhuur:
Golfterrein:
Fitness:
Tennis:
Supermarkten:
Overig:
zwembad check
Centrale verwarming: check
Airconditioning: check
Garage:
Tuin:
Sauna:
Jacuzzi:


Plaatselijke activiteiten:
Vissen:
Paardrijden:
Duiken:
Surfen:
Wandelen:
Historische sites:
Golfterrein:
Overig:

Overig:
Overig:
Overig:
Overig:
Overig:
Share |
Languages  Russian Italian Spanish Dutch French German English