« Terug

Spanje 5 Slaapkamers Villa-Huizen te koop Javea-Xabia Alicante-Costa Blanca Valencia Spanje

Beschrijving:
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:
Wij heten u in onze exclusieve villa in Javea welkom. In een beschermde weg van het Voorrecht en van de impasse Tranquile, en sluit genoeg aan de Berg Montgo die, de Villa met een spectaculaire mening van het van de Tuin aanbieden. Slechts drijven een minieme aandrijving 10 aan stad Javea en een ong. minuut 15-20 aan het Arenal strand en de nabijgelegen kust. Het zuiden die, 359 m2 bouwt & 1669 m2Perceel, die 5 slaapkamers, 4 badkamerss, 1 gasttoilet en 1 Buitenbadkamers voor de pool en 2 zitkamergebieden aanbieden onder ogen zien. De hoofdslaapkamer heeft zijn eigen walk-in kast, en de meeste andere slaapkamers hebben een grootmoedige kastruimte. De villa is uitgerust met een ruime ontwerperkeuken met zicht aan de pool en de tuin. De keuken heeft zijn kleine maar zeer nuttige bergruimte. Naast de keuken, is er een fatsoenlijke ruimte van de groottewasserij. Het heeft een grote ingang en een overvloed van behandelde parkeerplaatsen. (Voor maximaal 6 auto's)
Het huis werd ontworpen om natuurlijk licht toe te staan om het huis in te gaan, zodat zeker maakt gebruik het smartly van georiënteerde grote vensters en sky-lights. Één van de slaapkamers kan als gastflat worden gebruikt aangezien het een basiskeuken, een eigen ingang van de buitenkant, een badkamers en een zitkamer heeft. De meeste leefruimten zijn allen op één vloer exclusief de hoofdslaapkamer, die omhoog de trap van de belangrijkste zitkamer is om verdere privacy aan te bieden. De tuin is gehandhaafd in buitengewone voorwaarde en aangeboden privacy van de buren. Deze Villa heeft hete & koude airconditioning op het meeste slaapkamers en het leven gebied. Het huis heeft ook het globale vloer verwarmen om u warm te houden als het in de de wintertijd koud wordt. Het heeft een comfortabele schoorsteen die neer uit het plafond in de zitkamer eveneens komen. In de hetere maanden van het jaar, wordt de villa een verrukkelijke plaats, waar de de terraszitkamer en eettafel ideaal om samen met vrienden en familie zijn te genieten van. De zon kan bijna de hele dag worden gewaardeerd.
Alles bij elkaar zijn ziet een mooie villa met gespannen en uniek eruit, goed gebouwd, goed verdeeld en goed gehouden. Zeer praktisch en kind-vriendschappelijk. Met prachtige meningen van Montgo. Op een stil gebied maar niet ver vanaf de mooie stad van Javea. Voor die van u die weinig over Javea kennen, wordt het gevestigd in de Costa Blanca, tussen zowel de Luchthavens van Valencia als van Alicante (de afstand van 1 Uur). Het is gekend voor zijn exclusiviteit, voor zijn grote traditionele restaurants en innovatieve tapasbars of in de oude stad of de Haven. Het heeft talrijke zandige en rotsachtige stranden als het Arenal strand te bezoeken, dat ook een grote atmosfeer heeft als u in het nachtleven geinteresseerd bent. Het absoluut is een voorrecht om Javea te bezoeken, en zelfs nog meer om het een huis te roepen.
Airconditioning
Het Onder ogen zien van het zuiden
Opmerkingen:
Zoeken op de kaart: Montgo, Javea-Xabia,

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Javea-Xabia" Spain

Kenmerken eigendom:
Adres: Montgo
Postcode:
Plaats: Javea-Xabia
Regio: Valencia
Subregio/gebied: Alicante-Costa Blanca
Land: Spanje
Ligging:
Oppervlakte: 359 m2
Oppervlakte grond: 1.669 m2
Bouwdatum: 0

Keuken:
Keukenblokken:
Geïnstalleerde keuken:
Oven/fornuis:
Koelkast:
Diepvries:
Vaatwasser:
Wasmachine:

Plaatselijke voorzieningen:
Cafés
Restaurants:
Nachtclubs:
Autoverhuur:
Golfterrein:
Fitness:
Tennis:
Supermarkten:
Overig:
zwembad check
Centrale verwarming: check
Airconditioning: check
Garage:
Tuin:
Sauna:
Jacuzzi:


Plaatselijke activiteiten:
Vissen:
Paardrijden:
Duiken:
Surfen:
Wandelen:
Historische sites:
Golfterrein:
Overig:

Overig:
Overig:
Overig:
Overig:
Overig:
Share |
Languages  Russian Italian Spanish Dutch French German English