Foto: Caribbean

  Anguilla  Anguilla - Vastgoed te koop in Anguilla  


location_on
filter_alt Filters (1)


pool


Type eigendom:

search
location_on Regio
favorite_border
Gevonden 1  Vastgoed
Anguilla  in the Valley, the-Valley
pool
Villa-Huizen

Wederverkoop
N/A
Slaapkamers
N/A
Badkamers
(£ 3.203.454 GBP | $ 4.456.688 USD)
€ 3.713.288
23269 m2
Oppervlakte

Exacte locatie niet opgegeven
highlight_off

highlight_off

the-Valley, the Valley Anguilla

Asking: € 3,713,288

pool Zwembad
Dit uitzonderlijke bezit voor verkoop in Brimegin, op Anguilla ? s het noordenkust, is een one-of-a-kind investeringskans voor een ontwikkelingsbedrijf of zelfs een grote familie die een opwindend recreatief project zoeken. Het complex bestaat uit een concreet kader van vijf kustvilla's (ongeveer klaar 55%), opgemaakt meer dan twee rijen met uitgebreide gronden en onbelemmerde meningen van de Caraïbische Zee, met inbegrip van Stekelige Peer, het Eiland van de Hond, en Anguilla ? s onschatbaar koraalrif.De bungalowwen van de Europees-Stijl kenmerken overmaatse oneindigheidspools met zes tot zeven slaapkamers elk en 65.000 gallonsreservoirs. De bevoorrechte plaats, halverwege tussen het eiland? s kapitaal, de Vallei, en één van de meest gevierde stranden in de Caraïben, het Oosten van de Baai van de Ondiepte, verzekert gemakkelijke toegang tot alle faciliteiten ...
Pagina 1 van 1

 
 
1

Aanbevolen Anguilla Vastgoed
flag Kaart van Anguilla

Sommige locaties zijn niet beschikbaarVerwante zoekopdrachten 7:59:30 AM

Welkom bij ons onroerend goed te koop in Anguilla Pagina.


Verwante zoekopdrachten:


Luxe Vastgoed te koop in Anguilla | Verminderd Vastgoed te koop in Anguilla | Bankbeslag Vastgoed te koop in Anguilla | Goedkoop Vastgoed te koop in Anguilla |

Categorieën onroerend goed te koop:
Nieuwbouw Vastgoed te koop in Anguilla | In aanbouw Vastgoed te koop in Anguilla

Zoeken eigendommen met behulp van de zoekfunctie bovenaan de pagina of gebruik de regiolinks om door specifieke onroerend goed regio's. We hebben onroerendgoedadvertenties van makelaars en rechtstreeks van eigenaren, of u nu een Anguilla, vastgoedbeleggingen in Anguilla of als u wilt verhuizen, vindt u al onze aanbiedingen met prijzen en afbeeldingen. Om een specifiek type woning te zoeken, selecteert u uw woningtype, Villa, Huis, Appartement, Condo, Herenhuis, Land, Ruïne, Schuur, Boerderij, Kasteel, Meer, Eiland, Kasteel, Flat, Penthouse, hutten aan het meer, skichalets, Hotel- of zelfs commerciële eigendommen van bars, restaurants en winkels.
U kunt ook zoeken naar villa's met zwembaden of op type onroerend goed, op plan, nieuwbouw of wederverkoop onroerend goed. Al onze Anguilla Vastgoedadvertenties worden dagelijks bijgewerkt en u bent vrij om rechtstreeks contact op te nemen met de eigenaar of agent. We hebben nu een grote selectie van eigendommen in real estate adverts, from cheap Anguilla.
variërend in de miljoenen.

Overweegt u om uw eigen woning te verkopen, bezoek dan onze advertentiepagina voor alle details, inclusief makelaarsaccounts.
Publiceer uw eigendom gratis
network
Adverteer uw eigendom.
Ons unieke distributienetwerk bereikt elke maand miljoenen bezoekers.
Maak uw gratis account aan, klik hier!
Netherlands language

Verander taal    highlight_off