Foto: Caribbean

  Bay Islands Honduras   - Vastgoed te koop in   


location_on
filter_alt Filters (1)


pool


Type eigendom:

search
location_on Regio
favorite_border
Gevonden 1  Vastgoed
Baai-eilanden Honduras  in Departamento De Atlantida, Tela
Villa-Huizen

Wederverkoop
8
Slaapkamers
9
Badkamers
(£ 488.288 GBP | $ 679.313 USD)
€ 566.000
654 m2
Oppervlakte

highlight_off

Tela, Departamento De Atlantida Bay Islands Honduras

Asking: € 566,000

Buitengewone Villa voor Verkoop in de Prijs van identiteitskaart USD van het Bezit van Tela Honduras Euroresales: $640,000 de Informatie van het bezit: Deze buitengewone villa wordt gevestigd in het complex van de Aanplanting van de Kusten van Honduras, Aldea San juan-Tornabe, Tela, Honduras. HSP is een gemeenschap met poorten met ong. 60 gebouwde huizen. De gemeenschap heeft een club bij het strand dat een restaurant, toeristische activiteiten, de stranddienst en een duikvluchtcentrum zodat partijen omvat binnen een korte distrance van het bezit te doen. In het belangrijkste huis zijn Er 4 slaapkamers. Er zijn 10 ruimten in het huis. Keuken, Eetkamer die, de ruimte van de Familie, Woonkamer, de Zaal van het Biljart, ruimte, 4 slaapkamers lezen. In het 2de huis zijn er 4 slaapkamers en een open plan keuken, het dineren en het leven gebied. Het 2de huis is recente bouw. De garage ...
Pagina 1 van 1

 
 
1

Aanbevolen Baai-eilanden Honduras Vastgoed
flag Kaart van Bay Islands Honduras

Sommige locaties zijn niet beschikbaarVerwante zoekopdrachten 7:41:16 AM

Welkom bij ons onroerend goed te koop in Baai-eilanden Honduras Pagina.


Verwante zoekopdrachten:


Luxe Vastgoed te koop in Baai-eilanden Honduras | Verminderd Vastgoed te koop in Baai-eilanden Honduras | Bankbeslag Vastgoed te koop in Baai-eilanden Honduras | Goedkoop Vastgoed te koop in Baai-eilanden Honduras |

Categorieën onroerend goed te koop:
Nieuwbouw Vastgoed te koop in Baai-eilanden Honduras | In aanbouw Vastgoed te koop in Baai-eilanden Honduras

Zoeken eigendommen met behulp van de zoekfunctie bovenaan de pagina of gebruik de regiolinks om door specifieke onroerend goed regio's. We hebben onroerendgoedadvertenties van makelaars en rechtstreeks van eigenaren, of u nu een Bay Islands Honduras, vastgoedbeleggingen in Bay Islands Honduras of als u wilt verhuizen, vindt u al onze aanbiedingen met prijzen en afbeeldingen. Om een specifiek type woning te zoeken, selecteert u uw woningtype, Villa, Huis, Appartement, Condo, Herenhuis, Land, Ruïne, Schuur, Boerderij, Kasteel, Meer, Eiland, Kasteel, Flat, Penthouse, hutten aan het meer, skichalets, Hotel- of zelfs commerciële eigendommen van bars, restaurants en winkels.
U kunt ook zoeken naar villa's met zwembaden of op type onroerend goed, op plan, nieuwbouw of wederverkoop onroerend goed. Al onze Bay Islands Honduras Vastgoedadvertenties worden dagelijks bijgewerkt en u bent vrij om rechtstreeks contact op te nemen met de eigenaar of agent. We hebben nu een grote selectie van eigendommen in real estate adverts, from cheap Bay Islands Honduras.
variërend in de miljoenen.

Overweegt u om uw eigen woning te verkopen, bezoek dan onze advertentiepagina voor alle details, inclusief makelaarsaccounts.
Publiceer uw eigendom gratis
network
Adverteer uw eigendom.
Ons unieke distributienetwerk bereikt elke maand miljoenen bezoekers.
Maak uw gratis account aan, klik hier!
Netherlands language

Verander taal    highlight_off