Foto: Apartment Architecture

  Botswana  Botswana - Vastgoed te koop in Botswana  


location_on
filter_alt Filters (1)


pool


Type eigendom:

search
location_on Regio
favorite_border
Gevonden 1  Vastgoed
Botswana  in North-West District, Shakawe
Land-Perceel

Wederverkoop
N/A
Slaapkamers
N/A
Badkamers
(€ 592.000 EUR | $ 710.518 USD)
P 7.730.573 BWP
214000 m2
Oppervlakte

highlight_off

Shakawe, North-West District Botswana

Asking: P 7,730,573 BWP

Het buitengewone Perceel van het Land voor Verkoop in Botswana van het NoordwestenEuroresales Property ID- De Informatie van het land: Het Gebied van het land: 21.4 Hectaren Toegewezen als Plantaardig LandbouwbedrijfKan voor de Zaken van het Toerisme worden gebruikt Gevestigd langs de Rivier Okavango Populair Gebied voor Wilde dieren Geadviseerd voor Industrie van de Toerist Ongeveer het Gebied: Het district of Ngamiland van het Noordwesten zijn één van de eerste niveau administratieve onderverdelingen van Botswana. Voor telling en administratieve doeleinden wordt Ngamiland onderverdeeld in het Oosten Ngamiland, het Westen Ngamiland en Delta Ngamiland (Okavango). Het wordt geregeerd door een Commissaris van het District, door de nationale overheid wordt benoemd, en de verkozen Raad die van het District van ...
Pagina 1 van 1

 
 
1

Aanbevolen Botswana Vastgoed
flag Kaart van Botswana

Sommige locaties zijn niet beschikbaarVerwante zoekopdrachten 9:12:09 AM

Welkom bij ons onroerend goed te koop in Botswana Pagina.


Verwante zoekopdrachten:


Luxe Vastgoed te koop in Botswana | Verminderd Vastgoed te koop in Botswana | Bankbeslag Vastgoed te koop in Botswana | Goedkoop Vastgoed te koop in Botswana |

Categorieën onroerend goed te koop:
Nieuwbouw Vastgoed te koop in Botswana | In aanbouw Vastgoed te koop in Botswana

Zoeken eigendommen met behulp van de zoekfunctie bovenaan de pagina of gebruik de regiolinks om door specifieke onroerend goed regio's. We hebben onroerendgoedadvertenties van makelaars en rechtstreeks van eigenaren, of u nu een Botswana, vastgoedbeleggingen in Botswana of als u wilt verhuizen, vindt u al onze aanbiedingen met prijzen en afbeeldingen. Om een specifiek type woning te zoeken, selecteert u uw woningtype, Villa, Huis, Appartement, Condo, Herenhuis, Land, Ruïne, Schuur, Boerderij, Kasteel, Meer, Eiland, Kasteel, Flat, Penthouse, hutten aan het meer, skichalets, Hotel- of zelfs commerciële eigendommen van bars, restaurants en winkels.
U kunt ook zoeken naar villa's met zwembaden of op type onroerend goed, op plan, nieuwbouw of wederverkoop onroerend goed. Al onze Botswana Vastgoedadvertenties worden dagelijks bijgewerkt en u bent vrij om rechtstreeks contact op te nemen met de eigenaar of agent. We hebben nu een grote selectie van eigendommen in real estate adverts, from cheap Botswana.
variërend in de miljoenen.

Overweegt u om uw eigen woning te verkopen, bezoek dan onze advertentiepagina voor alle details, inclusief makelaarsaccounts.
Publiceer uw eigendom gratis
network
Adverteer uw eigendom.
Ons unieke distributienetwerk bereikt elke maand miljoenen bezoekers.
Maak uw gratis account aan, klik hier!
Netherlands language

Verander taal    highlight_off