Foto: South East Asia

  Cambodia  Cambodja - Vastgoed te koop in Cambodja  


location_on
filter_alt Filters (1)


pool


Type eigendom:

search
location_on Regio
favorite_border
Gevonden 1  Vastgoed
Cambodja  in Phnom Penh [phnum Penh], Phnom-Penh
pool
Appartement

Wederverkoop
1
Slaapkamers
1
Badkamers
(£ 237.243 GBP | $ 330.055 USD)
€ 275.000

Exacte locatie niet opgegeven
highlight_off

highlight_off

Phnom-Penh, Phnom Penh [phnum Penh] Cambodia

Asking: € 275,000

pool Zwembad
Buitengewone de Flat van de Slaapkamer PiekPhnom Penh KambodjaEuroresales Property ID ? De informatie van het bezit:Want de verkoop deze 84 vierkante meter is, met één slaapkamer, één-badkamers flat binnen eenheid 25-10 van de Piek, Phnom Penh, Kambodja.Het bezit komt niet gemeubileerd, en zal klaar om zich, ergens tussen midden van december zijn binnen te bewegen; 2020.Dit complex heeft het gebruik van drie openbare pools, die een aardig gebied kunnen verstrekken om te zwemmen en te ontspannen.Er zijn de grote Meningen van de Pool van dit bezit en ook van de onder ogen ziende Rivier. Het bezit zou of als vakantiehuis, zaken of als permanente woonplaats kunnen worden gebruikt.Wil de trotse eigenaar van een gloednieuwe, zeldzame ontwikkeling binnen één van de langste verhaalge...
Pagina 1 van 1

 
 
1

Aanbevolen Cambodja Vastgoed
flag Kaart van Cambodia

Sommige locaties zijn niet beschikbaarVerwante zoekopdrachten 1:17:47 AM

Welkom bij ons onroerend goed te koop in Cambodja Pagina.


Verwante zoekopdrachten:


Luxe Vastgoed te koop in Cambodja | Verminderd Vastgoed te koop in Cambodja | Bankbeslag Vastgoed te koop in Cambodja | Goedkoop Vastgoed te koop in Cambodja |

Categorieën onroerend goed te koop:
Nieuwbouw Vastgoed te koop in Cambodja | In aanbouw Vastgoed te koop in Cambodja

Zoeken eigendommen met behulp van de zoekfunctie bovenaan de pagina of gebruik de regiolinks om door specifieke onroerend goed regio's. We hebben onroerendgoedadvertenties van makelaars en rechtstreeks van eigenaren, of u nu een Cambodia, vastgoedbeleggingen in Cambodia of als u wilt verhuizen, vindt u al onze aanbiedingen met prijzen en afbeeldingen. Om een specifiek type woning te zoeken, selecteert u uw woningtype, Villa, Huis, Appartement, Condo, Herenhuis, Land, Ruïne, Schuur, Boerderij, Kasteel, Meer, Eiland, Kasteel, Flat, Penthouse, hutten aan het meer, skichalets, Hotel- of zelfs commerciële eigendommen van bars, restaurants en winkels.
U kunt ook zoeken naar villa's met zwembaden of op type onroerend goed, op plan, nieuwbouw of wederverkoop onroerend goed. Al onze Cambodia Vastgoedadvertenties worden dagelijks bijgewerkt en u bent vrij om rechtstreeks contact op te nemen met de eigenaar of agent. We hebben nu een grote selectie van eigendommen in real estate adverts, from cheap Cambodia.
variërend in de miljoenen.

Overweegt u om uw eigen woning te verkopen, bezoek dan onze advertentiepagina voor alle details, inclusief makelaarsaccounts.
Publiceer uw eigendom gratis
network
Adverteer uw eigendom.
Ons unieke distributienetwerk bereikt elke maand miljoenen bezoekers.
Maak uw gratis account aan, klik hier!
Netherlands language

Verander taal    highlight_off