Foto: Boa Vista, Cape Verde

  Cape Verde   - Vastgoed te koop in   


location_on
filter_alt Filters (1)


pool


Type eigendom:

search
location_on Regio
favorite_border
Gevonden 1  Vastgoed
Kaapverdië  in Barlavento islands, Ponte Preta
Eigendom
1
Slaapkamers
1
Badkamers
(€ 290.192 EUR | $ 353.280 USD)
$ 31.999.472 CVE

Exacte locatie niet opgegeven
highlight_off

highlight_off

Ponte Preta, Barlavento islands Cape Verde

Asking: $ 31,999,472 CVE

Gelegen aan een adembenemende die rek van strand op de kust van het Zuidwesten van het Eiland van het Zout, plaatselijk als Ponta Preta wordt gekend, zal deze overweldigende nieuwe ontwikkeling luxe opnieuw definiëren en zal een echt het stimuleren toeristische ervaring verstrekken. Gesitueerd tussen de het vijfsterrenStrand MELIA Tortuga en Toevlucht & het Kuuroord van het Strand MELIA Dunas, zal het Hotel van het Strand Llana de gastervaring in Kaapverdië op een nieuw niveau van voortreffelijkheid opheffen. 601 zijn al reekshotel ontworpen met u in mening. Het is verdeeld in twee; familie en volwassenen die slechts, totale toewijding verzekeren aan de individuele behoeften van elke gast. De reeksen van het Hotel bieden een waaier van verschillende grootte en stijlen aan; zij zijn een toevluchtsoord voor uw betekenissen, prachtig elegant en modieus. Kies van een strand-Voo...
Pagina 1 van 1

 
 
1

Aanbevolen Kaapverdië Vastgoed
flag Kaart van Cape Verde

Sommige locaties zijn niet beschikbaarVerwante zoekopdrachten 3:32:59 AM

Welkom bij ons onroerend goed te koop in Kaapverdië Pagina.


Verwante zoekopdrachten:


Luxe Vastgoed te koop in Kaapverdië | Verminderd Vastgoed te koop in Kaapverdië | Bankbeslag Vastgoed te koop in Kaapverdië | Goedkoop Vastgoed te koop in Kaapverdië |

Categorieën onroerend goed te koop:
Nieuwbouw Vastgoed te koop in Kaapverdië | In aanbouw Vastgoed te koop in Kaapverdië

Zoeken eigendommen met behulp van de zoekfunctie bovenaan de pagina of gebruik de regiolinks om door specifieke onroerend goed regio's. We hebben onroerendgoedadvertenties van makelaars en rechtstreeks van eigenaren, of u nu een Cape Verde, vastgoedbeleggingen in Cape Verde of als u wilt verhuizen, vindt u al onze aanbiedingen met prijzen en afbeeldingen. Om een specifiek type woning te zoeken, selecteert u uw woningtype, Villa, Huis, Appartement, Condo, Herenhuis, Land, Ruïne, Schuur, Boerderij, Kasteel, Meer, Eiland, Kasteel, Flat, Penthouse, hutten aan het meer, skichalets, Hotel- of zelfs commerciële eigendommen van bars, restaurants en winkels.
U kunt ook zoeken naar villa's met zwembaden of op type onroerend goed, op plan, nieuwbouw of wederverkoop onroerend goed. Al onze Cape Verde Vastgoedadvertenties worden dagelijks bijgewerkt en u bent vrij om rechtstreeks contact op te nemen met de eigenaar of agent. We hebben nu een grote selectie van eigendommen in real estate adverts, from cheap Cape Verde.
variërend in de miljoenen.

Overweegt u om uw eigen woning te verkopen, bezoek dan onze advertentiepagina voor alle details, inclusief makelaarsaccounts.
Publiceer uw eigendom gratis
network
Adverteer uw eigendom.
Ons unieke distributienetwerk bereikt elke maand miljoenen bezoekers.
Maak uw gratis account aan, klik hier!
Netherlands language

Verander taal    highlight_off