Foto: Bariloche, Argentina

  Chile  Chili - Vastgoed te koop in Chili  


location_on
filter_alt Filters (1)


pool


Type eigendom:

search
location_on Regio
favorite_border
Gevonden 1  Vastgoed
Chili  in Region Metropolitana De Santiago, Curacav
Villa-Huizen

Wederverkoop
6
Slaapkamers
5
Badkamers
(€ 265.000 EUR | $ 318.053 USD)
$ 223.546.421 CLP

Exacte locatie niet opgegeven
highlight_off

highlight_off

Curacav, Region Metropolitana De Santiago Chile

Asking: $ 223,546,421 CLP

Het buitengewone Huis van 6 Slaapkamer in Curacaví ChiliEuroresales Property ID ? De informatie van het bezit:Mooi, vast lichaam geconstrueerd huis; 260m2 op land dat 8100m2 wordt voortgebouwd. Het bezit komt helemaal volledig geleverd.Binnen het bezit zijn er 6 slaapkamers samen met badkamers 5, Ook binnen het bezit is er een keuken met ontbijthoekje, schoorsteen, en groot leven-dineert gebied. Omringd door inheemse bos, volledig ontwikkelde tuinen, pool en hete ton, bergmeningen. Gevestigde minieme aandrijving 40 van Santiago de stad in, minuut 45 van kust Valparaiso, minuut 90 minuut van skitoevlucht, en 30 van internationale luchthaven SCL. Een buitengewone privé tuin is ook inbegrepen met het bezit die een aardig gebied verstrekken om te zitten en te ontspannen.Samen met de tuin is er een p...
Pagina 1 van 1

 
 
1

Aanbevolen Chili Vastgoed
flag Kaart van Chile

Sommige locaties zijn niet beschikbaarVerwante zoekopdrachten 7:36:30 AM

Welkom bij ons onroerend goed te koop in Chili Pagina.


Verwante zoekopdrachten:


Luxe Vastgoed te koop in Chili | Verminderd Vastgoed te koop in Chili | Bankbeslag Vastgoed te koop in Chili | Goedkoop Vastgoed te koop in Chili |

Categorieën onroerend goed te koop:
Nieuwbouw Vastgoed te koop in Chili | In aanbouw Vastgoed te koop in Chili

Zoeken eigendommen met behulp van de zoekfunctie bovenaan de pagina of gebruik de regiolinks om door specifieke onroerend goed regio's. We hebben onroerendgoedadvertenties van makelaars en rechtstreeks van eigenaren, of u nu een Chile, vastgoedbeleggingen in Chile of als u wilt verhuizen, vindt u al onze aanbiedingen met prijzen en afbeeldingen. Om een specifiek type woning te zoeken, selecteert u uw woningtype, Villa, Huis, Appartement, Condo, Herenhuis, Land, Ruïne, Schuur, Boerderij, Kasteel, Meer, Eiland, Kasteel, Flat, Penthouse, hutten aan het meer, skichalets, Hotel- of zelfs commerciële eigendommen van bars, restaurants en winkels.
U kunt ook zoeken naar villa's met zwembaden of op type onroerend goed, op plan, nieuwbouw of wederverkoop onroerend goed. Al onze Chile Vastgoedadvertenties worden dagelijks bijgewerkt en u bent vrij om rechtstreeks contact op te nemen met de eigenaar of agent. We hebben nu een grote selectie van eigendommen in real estate adverts, from cheap Chile.
variërend in de miljoenen.

Overweegt u om uw eigen woning te verkopen, bezoek dan onze advertentiepagina voor alle details, inclusief makelaarsaccounts.
Publiceer uw eigendom gratis
network
Adverteer uw eigendom.
Ons unieke distributienetwerk bereikt elke maand miljoenen bezoekers.
Maak uw gratis account aan, klik hier!
Netherlands language

Verander taal    highlight_off