Foto: Indonesia

  China Rp   - Vastgoed te koop in   


location_on
filter_alt Filters (1)


pool


Type eigendom:

search
location_on Regio
favorite_border
Gevonden 1  Vastgoed
China RP  in Beijing, Beijing
pool
Appartement

Wederverkoop
1
Slaapkamers
1
Badkamers
(£ 18.817 GBP | $ 26.179 USD)
€ 21.812

Exacte locatie niet opgegeven
highlight_off

highlight_off

Beijing, Beijing China RP

Asking: € 21,812

pool Zwembad
Uitstekende investering. De ruimten van het Hotel van Peking geven 22% huur. Land: China. Stad: Peking. Prijs: USD 26000. De eigendom van de vijfsterrenruimten van het Hotel is een uitstekende Investering die de hoge winst van de Huur geven. Plus de 200% Terugkoop die van de ontwikkelaar verdubbelt u uw investeringsrug geven. Het hotel heeft 370 studio's en 500 het Parkeren groeven. Alle studio's hebben goede meningen. Het is in een zeer goede plaats, dicht bij de weg, de goede restaurants, het winkelen, de wandelgalerijen, de scholen, de universiteiten, de ziekenhuizen, het openbare vervoer enz. De Eigenschappen & de Diensten van de bouw: De vijfsterrentoevlucht van het flatgebouw met koopflatshotel heeft een verscheidenheid van restaurants met uiterst hoge normen, zitkamers, koffiewinkels, boutiques, geschiktheidscentrum, kuuroord, zwembaden, tennis, commerc...
Pagina 1 van 1

 
 
1

Aanbevolen China RP Vastgoed
China RP
Appartement
Beijing
Beijing
Slaapkamers: 1
21.812
flag Kaart van China Rp

Sommige locaties zijn niet beschikbaarVerwante zoekopdrachten 1:23:59 PM

Welkom bij ons onroerend goed te koop in China RP Pagina.


Verwante zoekopdrachten:


Luxe Vastgoed te koop in China RP | Verminderd Vastgoed te koop in China RP | Bankbeslag Vastgoed te koop in China RP | Goedkoop Vastgoed te koop in China RP |

Categorieën onroerend goed te koop:
Nieuwbouw Vastgoed te koop in China RP | In aanbouw Vastgoed te koop in China RP

Zoeken eigendommen met behulp van de zoekfunctie bovenaan de pagina of gebruik de regiolinks om door specifieke onroerend goed regio's. We hebben onroerendgoedadvertenties van makelaars en rechtstreeks van eigenaren, of u nu een China Rp, vastgoedbeleggingen in China Rp of als u wilt verhuizen, vindt u al onze aanbiedingen met prijzen en afbeeldingen. Om een specifiek type woning te zoeken, selecteert u uw woningtype, Villa, Huis, Appartement, Condo, Herenhuis, Land, Ruïne, Schuur, Boerderij, Kasteel, Meer, Eiland, Kasteel, Flat, Penthouse, hutten aan het meer, skichalets, Hotel- of zelfs commerciële eigendommen van bars, restaurants en winkels.
U kunt ook zoeken naar villa's met zwembaden of op type onroerend goed, op plan, nieuwbouw of wederverkoop onroerend goed. Al onze China Rp Vastgoedadvertenties worden dagelijks bijgewerkt en u bent vrij om rechtstreeks contact op te nemen met de eigenaar of agent. We hebben nu een grote selectie van eigendommen in real estate adverts, from cheap China Rp.
variërend in de miljoenen.

Overweegt u om uw eigen woning te verkopen, bezoek dan onze advertentiepagina voor alle details, inclusief makelaarsaccounts.
Publiceer uw eigendom gratis
network
Adverteer uw eigendom.
Ons unieke distributienetwerk bereikt elke maand miljoenen bezoekers.
Maak uw gratis account aan, klik hier!
Netherlands language

Verander taal    highlight_off