Foto: Bang Pa-In, Thailand

  China Rp   - Eigendom te koop in Beijing   


location_on
filter_alt Filters (1)


pool


Type eigendom:

search
location_on Kaart
favorite_border
Gevonden 1  Beijing Woningen
China RP  in Beijing, Beijing
pool
Appartement

Wederverkoop
1
Slaapkamers
1
Badkamers
(£ 19.026 GBP | $ 26.000 USD)
€ 21.154

Exacte locatie niet opgegeven
highlight_off

highlight_off

Beijing, Beijing China RP

Asking: € 21,154

pool Zwembad
Uitstekende investering. De ruimten van het Hotel van Peking geven 22% huur. Land: China. Stad: Peking. Prijs: USD 26000. De eigendom van de vijfsterrenruimten van het Hotel is een uitstekende Investering die de hoge winst van de Huur geven. Plus de 200% Terugkoop die van de ontwikkelaar verdubbelt u uw investeringsrug geven. Het hotel heeft 370 studio's en 500 het Parkeren groeven. Alle studio's hebben goede meningen. Het is in een zeer goede plaats, dicht bij de weg, de goede restaurants, het winkelen, de wandelgalerijen, de scholen, de universiteiten, de ziekenhuizen, het openbare vervoer enz. De Eigenschappen & de Diensten van de bouw: De vijfsterrentoevlucht van het flatgebouw met koopflatshotel heeft een verscheidenheid van restaurants met uiterst hoge normen, zitkamers, koffiewinkels, boutiques, geschiktheidscentrum, kuuroord, zwembaden, tennis, commerc...
Pagina 1 van 1

 
 
1

Aanbevolen China RP Woningen
China RP
Appartement
Beijing
Beijing
Slaapkamers: 1
21.154
flag Carte de china rp

Lieu exact non fournis - Ville indiquées sur la carte
Provincie in Beijing:
Plaats in Beijing - Beijing
BeijingVerwante zoekopdrachten 8:29:27 AM

Welkom bij ons onroerend goed te koop in Beijing China RP Pagina.


Verwante zoekopdrachten:


Beijing Luxe Eigendom te koop in China RP | Beijing Verminderd Eigendom te koop in China RP | Beijing Bankbeslag Eigendom te koop in China RP | Beijing Goedkoop Eigendom te koop in China RP |

Categorieën onroerend goed te koop:
Beijing Nieuwbouw Eigendom te koop in China RP | Beijing In aanbouw Eigendom te koop in China RP

Zoeken Beijing eigendommen met behulp van de zoekfunctie bovenaan de pagina of gebruik de regiolinks om door specifieke Beijing onroerend goed regio's. We hebben onroerendgoedadvertenties van makelaars en rechtstreeks van eigenaren, of u nu een Beijing, vastgoedbeleggingen in Beijing of als u wilt verhuizen, vindt u al onze aanbiedingen met prijzen en afbeeldingen. Om een specifiek type woning te zoeken, selecteert u uw woningtype, Villa, Huis, Appartement, Condo, Herenhuis, Land, Ruïne, Schuur, Boerderij, Kasteel, Meer, Eiland, Kasteel, Flat, Penthouse, hutten aan het meer, skichalets, Hotel- of zelfs commerciële eigendommen van bars, restaurants en winkels.
U kunt ook zoeken naar villa's met zwembaden of op type onroerend goed, op plan, nieuwbouw of wederverkoop onroerend goed. Al onze Beijing Vastgoedadvertenties worden dagelijks bijgewerkt en u bent vrij om rechtstreeks contact op te nemen met de eigenaar of agent. We hebben nu een grote selectie van eigendommen in Beijing real estate adverts, from cheap Beijing.
variërend in de miljoenen.

Overweegt u om uw eigen woning te verkopen, bezoek dan onze advertentiepagina voor alle details, inclusief makelaarsaccounts.
Adverteer uw woning voor slechts € 0,99
network
Adverteer uw eigendom.
Ons unieke distributienetwerk bereikt elke maand miljoenen bezoekers.
Accounts vanaf 2,99 €, probeer het voor € 0,99 voor je eerste maand!
Netherlands language

Verander taal    highlight_off