Foto: Dominican Republic

  Dominica Island   - Vastgoed te koop in   


location_on
filter_alt Filters (1)


pool


Type eigendom:

search
location_on Regio
favorite_border
Gevonden 1  Vastgoed
Dominica Island  in Saint John, Picard
Villa-Huizen

Wederverkoop
4
Slaapkamers
5
Badkamers
(£ 515.700 GBP | $ 730.440 USD)
€ 600.000

highlight_off

Picard, Saint John Dominica Island

Asking: € 600,000

Het adembenemende Huis van 5 Slaapkamer, Dominica, Caraïbische EilandenEuroresales Property ID ? Het Overzicht van het bezitVerander uw dromen van het leven in een Caraïbisch paradijs van het Eiland in werkelijkheid met dit overweldigende 5 slaapkamerhuis in Dominica. Dit huis niet alleen biedt ruimte, comfort en mooie architectuur maar ook aanbiedingen aan de de eigenaarflexibiliteit en vrijheid met 3 flats meer dan twee vloeren, die als één geheel huis kunnen worden gebruikt of scheiden, daarom ook aanbiedend fantastisch huur/vakantiehuispotentieel.Er zijn vier slaapkamers en één extra ruimte die als slaapkamer of woonkamer zouden kunnen worden gebruikt.De slaapkamers zijn met airconditioning, met het geluid die van nabijgelegen lopende rivier groene tuin ruimte en rustige Morne Balven overzien.Het b...
Pagina 1 van 1

 
 
1

Aanbevolen Dominica Island Vastgoed
Dominica Island
Villa-Huizen
Saint John
Picard
Slaapkamers: 4
600.000
flag Kaart van Dominica Island

Sommige locaties zijn niet beschikbaarVerwante zoekopdrachten 3:31:31 AM

Welkom bij ons onroerend goed te koop in Dominica Island Pagina.


Verwante zoekopdrachten:


Luxe Vastgoed te koop in Dominica Island | Verminderd Vastgoed te koop in Dominica Island | Bankbeslag Vastgoed te koop in Dominica Island | Goedkoop Vastgoed te koop in Dominica Island |

Categorieën onroerend goed te koop:
Nieuwbouw Vastgoed te koop in Dominica Island | In aanbouw Vastgoed te koop in Dominica Island

Zoeken eigendommen met behulp van de zoekfunctie bovenaan de pagina of gebruik de regiolinks om door specifieke onroerend goed regio's. We hebben onroerendgoedadvertenties van makelaars en rechtstreeks van eigenaren, of u nu een Dominica Island, vastgoedbeleggingen in Dominica Island of als u wilt verhuizen, vindt u al onze aanbiedingen met prijzen en afbeeldingen. Om een specifiek type woning te zoeken, selecteert u uw woningtype, Villa, Huis, Appartement, Condo, Herenhuis, Land, Ruïne, Schuur, Boerderij, Kasteel, Meer, Eiland, Kasteel, Flat, Penthouse, hutten aan het meer, skichalets, Hotel- of zelfs commerciële eigendommen van bars, restaurants en winkels.
U kunt ook zoeken naar villa's met zwembaden of op type onroerend goed, op plan, nieuwbouw of wederverkoop onroerend goed. Al onze Dominica Island Vastgoedadvertenties worden dagelijks bijgewerkt en u bent vrij om rechtstreeks contact op te nemen met de eigenaar of agent. We hebben nu een grote selectie van eigendommen in real estate adverts, from cheap Dominica Island.
variërend in de miljoenen.

Overweegt u om uw eigen woning te verkopen, bezoek dan onze advertentiepagina voor alle details, inclusief makelaarsaccounts.
Publiceer uw eigendom gratis
network
Adverteer uw eigendom.
Ons unieke distributienetwerk bereikt elke maand miljoenen bezoekers.
Maak uw gratis account aan, klik hier!
Netherlands language

Verander taal    highlight_off