Foto: Interior Architecture

  Ecuador  Ecuador - Vastgoed te koop in Ecuador  


location_on
filter_alt Filters (1)


pool


Type eigendom:

search
location_on Regio
favorite_border
Gevonden 1  Vastgoed
Ecuador  in Loja, Quito
pool
Villa-Huizen

Wederverkoop
4
Slaapkamers
4
Badkamers
(£ 421.860 GBP | $ 586.898 USD)
€ 489.000
0 m2
Oppervlakte

highlight_off

Quito, Loja Ecuador

Asking: € 489,000

pool Zwembad
Ongeveer het Bezit: Dit modern drie-verhaal concreet-en-houten huis met meer dan 300 vierkante meters (ongeveer3.200 vierkante voet) leefruimte overziet de exclusieve vallei van Cumbayá, enkel notulenbuiten het centrum en de notulen van het Quito van de luchthaven.Het bezit wordt gevestigd in een zeer stille, privé gemeenschap met poorten met 24 uurveiligheid,en opgeleid onderhoudspersoneel. Het huis is uiterst ruim en lichtgevend, metongelooflijke mening, die ruime en heldere woonkamer en eetkamerruimten kenmerken. de benedenverdieping heeft een hal, een open haard, houten vloeren en een mooie versiering. Modern eten-in keuken, die ook openluchttoegang heeft, is volledig uitgerust met praktischdubbele gootsteen en partijen van tegenruimte met inbegrip van een eiland met een kleine extra gootsteen.Het keukengebied wordt verdeeld van...
Pagina 1 van 1

 
 
1

Aanbevolen Ecuador Vastgoed
Ecuador
Villa-Huizen
Loja
Quito
Slaapkamers: 4
489.000
flag Kaart van Ecuador

Sommige locaties zijn niet beschikbaarVerwante zoekopdrachten 9:14:33 AM

Welkom bij ons onroerend goed te koop in Ecuador Pagina.


Verwante zoekopdrachten:


Luxe Vastgoed te koop in Ecuador | Verminderd Vastgoed te koop in Ecuador | Bankbeslag Vastgoed te koop in Ecuador | Goedkoop Vastgoed te koop in Ecuador |

Categorieën onroerend goed te koop:
Nieuwbouw Vastgoed te koop in Ecuador | In aanbouw Vastgoed te koop in Ecuador

Zoeken eigendommen met behulp van de zoekfunctie bovenaan de pagina of gebruik de regiolinks om door specifieke onroerend goed regio's. We hebben onroerendgoedadvertenties van makelaars en rechtstreeks van eigenaren, of u nu een Ecuador, vastgoedbeleggingen in Ecuador of als u wilt verhuizen, vindt u al onze aanbiedingen met prijzen en afbeeldingen. Om een specifiek type woning te zoeken, selecteert u uw woningtype, Villa, Huis, Appartement, Condo, Herenhuis, Land, Ruïne, Schuur, Boerderij, Kasteel, Meer, Eiland, Kasteel, Flat, Penthouse, hutten aan het meer, skichalets, Hotel- of zelfs commerciële eigendommen van bars, restaurants en winkels.
U kunt ook zoeken naar villa's met zwembaden of op type onroerend goed, op plan, nieuwbouw of wederverkoop onroerend goed. Al onze Ecuador Vastgoedadvertenties worden dagelijks bijgewerkt en u bent vrij om rechtstreeks contact op te nemen met de eigenaar of agent. We hebben nu een grote selectie van eigendommen in real estate adverts, from cheap Ecuador.
variërend in de miljoenen.

Overweegt u om uw eigen woning te verkopen, bezoek dan onze advertentiepagina voor alle details, inclusief makelaarsaccounts.
Publiceer uw eigendom gratis
network
Adverteer uw eigendom.
Ons unieke distributienetwerk bereikt elke maand miljoenen bezoekers.
Maak uw gratis account aan, klik hier!
Netherlands language

Verander taal    highlight_off