Foto: Interior Architecture

  Fiji  Fiji - Vastgoed te koop in Fiji  


location_on
filter_alt Filters (1)


pool


Type eigendom:

search
location_on Regio
favorite_border
Gevonden 1  Vastgoed
Fiji  in Western, Vatia
Land-Perceel

Wederverkoop
N/A
Slaapkamers
N/A
Badkamers
(€ 5.000.000 EUR | $ 5.956.000 USD)
$ 12.136.500 FJD
372311 m2
Oppervlakte

Exacte locatie niet opgegeven
highlight_off

highlight_off

Vatia, Western Fiji

Asking: $ 12,136,500 FJD

Kans van het Land van tweeënnegentig Acre de Buitengewone in Vatia Bedelaars FijiEuroresales Property ID ? De informatie van het bezit:Want de verkoop dit fantastische land dat in Vatia wordt gevestigd is, Bedelaars Fiji. Dit land heeft mooie meningen van het overzees en de bergen. Het bestaat uit van 92 acres, wat al volledige eigendom aan de koper is.Massieve 92 acres ? 372311 vierkante meter land, op de tweede - grootste eiland op Fiji, Vanua Levu.Vitia is gelegen aan een overweldigend wit zandstrand op een gepland schiereiland dat wegens zijn plaats, enkele beste sunsets op het eiland krijgt.Vatia is een groot uitgangspunt voor stijgingen in het regenwoud om de nabijgelegen watervallen en de bergen te beklimmen en te onderzoeken. De kajaks en SUP de raad zijn ook beschikbaar voor u aan gebruik als u strand-zij verkiest te blijven.Al...
Pagina 1 van 1

 
 
1

Aanbevolen Fiji Vastgoed
flag Kaart van Fiji

Sommige locaties zijn niet beschikbaarVerwante zoekopdrachten 9:33:00 PM

Welkom bij ons onroerend goed te koop in Fiji Pagina.


Verwante zoekopdrachten:


Luxe Vastgoed te koop in Fiji | Verminderd Vastgoed te koop in Fiji | Bankbeslag Vastgoed te koop in Fiji | Goedkoop Vastgoed te koop in Fiji |

Categorieën onroerend goed te koop:
Nieuwbouw Vastgoed te koop in Fiji | In aanbouw Vastgoed te koop in Fiji

Zoeken eigendommen met behulp van de zoekfunctie bovenaan de pagina of gebruik de regiolinks om door specifieke onroerend goed regio's. We hebben onroerendgoedadvertenties van makelaars en rechtstreeks van eigenaren, of u nu een Fiji, vastgoedbeleggingen in Fiji of als u wilt verhuizen, vindt u al onze aanbiedingen met prijzen en afbeeldingen. Om een specifiek type woning te zoeken, selecteert u uw woningtype, Villa, Huis, Appartement, Condo, Herenhuis, Land, Ruïne, Schuur, Boerderij, Kasteel, Meer, Eiland, Kasteel, Flat, Penthouse, hutten aan het meer, skichalets, Hotel- of zelfs commerciële eigendommen van bars, restaurants en winkels.
U kunt ook zoeken naar villa's met zwembaden of op type onroerend goed, op plan, nieuwbouw of wederverkoop onroerend goed. Al onze Fiji Vastgoedadvertenties worden dagelijks bijgewerkt en u bent vrij om rechtstreeks contact op te nemen met de eigenaar of agent. We hebben nu een grote selectie van eigendommen in real estate adverts, from cheap Fiji.
variërend in de miljoenen.

Overweegt u om uw eigen woning te verkopen, bezoek dan onze advertentiepagina voor alle details, inclusief makelaarsaccounts.
Publiceer uw eigendom gratis
network
Adverteer uw eigendom.
Ons unieke distributienetwerk bereikt elke maand miljoenen bezoekers.
Maak uw gratis account aan, klik hier!
Netherlands language

Verander taal    highlight_off