Foto: Interior Architecture

  Ghana  Ghana - Vastgoed te koop in Ghana  


location_on
filter_alt Filters (1)


pool


Type eigendom:

search
location_on Regio
favorite_border
Gevonden 1  Vastgoed
Ghana  in Eastern Region, Suhum
Villa-Huizen

Wederverkoop
6
Slaapkamers
4
Badkamers
(€ 108.000 EUR | $ 128.887 USD)
₵ 740.653 GHS
100 m2
Oppervlakte

highlight_off

Suhum, Eastern Region Ghana

Asking: ₵ 740,653 GHS

Het mooie Huis van de Familie van 6 Slaapkamer voor Verkoop in de Informatie van het Bezit van identiteitskaart van het Bezit van Ghana Euroresales: Welke kleur zou u uw droomhuis willen zijn? Kom en zet uw zegel op dit 2012 bouwen fabelachtige huis of familiehuur. Vraag nu het bekijken of om een aanbieding te plaatsen, snelle verkoop geen kettings Zeer belangrijke eigenschappen: ? de losgemaakte & Dubbele Uitgezien op Grote Grootmoedige Grote Zalen ? van de Ontvangst ? eten in Keukens ? de Afzonderlijke Zalen van het Nut plus portiek ? s ? Vier Badkamerss, Expansieve AchterTuin van de twee Engels-reeks de ? Losgemaakte Opslag ? plus landbouwgrond? Potentieel voor Modernisering ? dicht bij lokale stad Suhum met toegang tot hoofdstad Accra met 40mins aandrijvings Volledige beschrijving scheiden: Ambtstermijn: De volledige eigendom plaatste meer dan twee vloeren, deze opvallend...
Pagina 1 van 1

 
 
1

Aanbevolen Ghana Vastgoed
Ghana
Villa-Huizen
Eastern Region
Suhum
Slaapkamers: 6
740.653
flag Kaart van Ghana

Sommige locaties zijn niet beschikbaarVerwante zoekopdrachten 1:27:51 PM

Welkom bij ons onroerend goed te koop in Ghana Pagina.


Verwante zoekopdrachten:


Luxe Vastgoed te koop in Ghana | Verminderd Vastgoed te koop in Ghana | Bankbeslag Vastgoed te koop in Ghana | Goedkoop Vastgoed te koop in Ghana |

Categorieën onroerend goed te koop:
Nieuwbouw Vastgoed te koop in Ghana | In aanbouw Vastgoed te koop in Ghana

Zoeken eigendommen met behulp van de zoekfunctie bovenaan de pagina of gebruik de regiolinks om door specifieke onroerend goed regio's. We hebben onroerendgoedadvertenties van makelaars en rechtstreeks van eigenaren, of u nu een Ghana, vastgoedbeleggingen in Ghana of als u wilt verhuizen, vindt u al onze aanbiedingen met prijzen en afbeeldingen. Om een specifiek type woning te zoeken, selecteert u uw woningtype, Villa, Huis, Appartement, Condo, Herenhuis, Land, Ruïne, Schuur, Boerderij, Kasteel, Meer, Eiland, Kasteel, Flat, Penthouse, hutten aan het meer, skichalets, Hotel- of zelfs commerciële eigendommen van bars, restaurants en winkels.
U kunt ook zoeken naar villa's met zwembaden of op type onroerend goed, op plan, nieuwbouw of wederverkoop onroerend goed. Al onze Ghana Vastgoedadvertenties worden dagelijks bijgewerkt en u bent vrij om rechtstreeks contact op te nemen met de eigenaar of agent. We hebben nu een grote selectie van eigendommen in real estate adverts, from cheap Ghana.
variërend in de miljoenen.

Overweegt u om uw eigen woning te verkopen, bezoek dan onze advertentiepagina voor alle details, inclusief makelaarsaccounts.
Publiceer uw eigendom gratis
network
Adverteer uw eigendom.
Ons unieke distributienetwerk bereikt elke maand miljoenen bezoekers.
Maak uw gratis account aan, klik hier!
Netherlands language

Verander taal    highlight_off