Foto: Jaipur, India

  India  India - Eigendom te koop in New Delhi India  


India Land: India (6) | Regio: New Delhi
location_on
filter_alt Filters (1)

India New Delhi:


pool


Type eigendom:

search
location_on Plaats
favorite_border
Gevonden 1  New Delhi Woningen
India  in New Delhi, New-Delhi
pool
Appartement

Wederverkoop
1
Slaapkamers
1
Badkamers
(€ 16.272 EUR | $ 20.000 USD)
₹ 1.460.567 INR

Exacte locatie niet opgegeven
highlight_off

highlight_off

New-Delhi, New Delhi India

Asking: ₹ 1,460,567 INR

pool Zwembad
Uitstekende investering. De ruimten van het Hotel van Delhi geven 29% huur. Land: India. Stad: New Delhi. Prijs: USD 20000. De eigendom van de vijfsterrenruimten van het Hotel is een uitstekende Investering die de hoge winst van de Huur geven. Plus de 200% Terugkoop die van de ontwikkelaar verdubbelt u uw investeringsrug geven. Het hotel heeft 360 studio's en 500 het Parkeren groeven. Alle studio's hebben goede meningen. Het is in een zeer goede plaats, dicht bij de weg, de goede restaurants, het winkelen, de wandelgalerijen, de scholen, de universiteiten, de ziekenhuizen, het openbare vervoer enz. De Eigenschappen & de Diensten van de bouw: De vijfsterrentoevlucht van het flatgebouw met koopflatshotel heeft een verscheidenheid van restaurants met uiterst hoge normen, zitkamers, koffiewinkels, boutiques, geschiktheidscentrum, kuuroord, zwembaden, tennis, comme...
Pagina 1 van 1

 
 
1

Aanbevolen India Woningen
India
Appartement
New Delhi
New-Delhi
Slaapkamers: 1
1.460.567
India
Appartement
Maharashtra
India
Slaapkamers: 3
19.926.609
India
Appartement
Jaisalmer
Jaisalmer
Slaapkamers: 1
438.206
flag Carte de india

Lieu exact non fournis - Ville indiquées sur la carte
Provincie in New Delhi:Verwante zoekopdrachten 2:48:59 AM

Welkom bij ons onroerend goed te koop in New Delhi India Pagina.


Verwante zoekopdrachten:
New Delhi Appartement te koop in India |

New Delhi Luxe Eigendom te koop in India | New Delhi Verminderd Eigendom te koop in India | New Delhi Bankbeslag Eigendom te koop in India | New Delhi Goedkoop Eigendom te koop in India |

Categorieën onroerend goed te koop:
New Delhi Nieuwbouw Eigendom te koop in India | New Delhi In aanbouw Eigendom te koop in India

Zoeken New Delhi eigendommen met behulp van de zoekfunctie bovenaan de pagina of gebruik de regiolinks om door specifieke New Delhi onroerend goed regio's. We hebben onroerendgoedadvertenties van makelaars en rechtstreeks van eigenaren, of u nu een New Delhi, vastgoedbeleggingen in New Delhi of als u wilt verhuizen, vindt u al onze aanbiedingen met prijzen en afbeeldingen. Om een specifiek type woning te zoeken, selecteert u uw woningtype, Villa, Huis, Appartement, Condo, Herenhuis, Land, Ruïne, Schuur, Boerderij, Kasteel, Meer, Eiland, Kasteel, Flat, Penthouse, hutten aan het meer, skichalets, Hotel- of zelfs commerciële eigendommen van bars, restaurants en winkels.
U kunt ook zoeken naar villa's met zwembaden of op type onroerend goed, op plan, nieuwbouw of wederverkoop onroerend goed. Al onze New Delhi Vastgoedadvertenties worden dagelijks bijgewerkt en u bent vrij om rechtstreeks contact op te nemen met de eigenaar of agent. We hebben nu een grote selectie van eigendommen in New Delhi real estate adverts, from cheap New Delhi.
variërend in de miljoenen.

Overweegt u om uw eigen woning te verkopen, bezoek dan onze advertentiepagina voor alle details, inclusief makelaarsaccounts.
Adverteer uw woning voor slechts € 0,99
network
Adverteer uw eigendom.
Ons unieke distributienetwerk bereikt elke maand miljoenen bezoekers.
Accounts vanaf 2,99 €, probeer het voor € 0,99 voor je eerste maand!
Netherlands language

Verander taal    highlight_off