Foto: Interior Architecture

  Jordan  Jordanië - Vastgoed te koop in Jordanië  


location_on
filter_alt Filters (1)


pool


Type eigendom:

search
location_on Regio
favorite_border
Gevonden 1  Vastgoed
Jordanië  in Amman Governorate, Amman
Villa-Huizen

Wederverkoop
8
Slaapkamers
8
Badkamers
(€ 2.700.000 EUR | $ 3.240.540 USD)
2.297.700 JOD
990 m2
Oppervlakte

highlight_off

Amman, Amman Governorate Jordan

Asking: 2,297,700 JOD

Het overweldigende Huis van 8 Slaapkamer in Uitstekende Plaats, al-Rabiya, Amman, Jordanië Euroresales identiteitskaart ? Straat 3, 962 Amman Amman, Jordanië van het Bezit van al-Salam van de PLAATS van het BEZIT het OVERZICHT van het BEZIT met zijn het welkom heten atmosfeer, opmerkelijke natuurlijke schoonheid en fascinerende geschiedenis, Jordanië blijft aan één van de wenselijkste plaatsen over het Midden-Oosten leven. Op aanbieding is hier een unieke kans om in dit prachtige deel van de wereld met dit overweldigende bezit te investeren. Gevestigd in mooie hoofdAmman, kenmerkt het huis 8 slaapkamers, 8 badkamerss, 4 keukens, 4 vloeren met lifttoegang tot alle vloeren, garage, terrasgebieden en door uitstekende meningen van de stad omringd. Dit bezit niet alleen biedt kopers een moderne, ruime en comfortabele plaats aan om te leven, maar is ook een...
Pagina 1 van 1

 
 
1

Aanbevolen Jordanië Vastgoed
Jordanië
Villa-Huizen
Amman Governorate
Amman
Slaapkamers: 8
JOD 2.297.700
flag Kaart van Jordan

Sommige locaties zijn niet beschikbaarVerwante zoekopdrachten 1:23:19 PM

Welkom bij ons onroerend goed te koop in Jordanië Pagina.


Verwante zoekopdrachten:


Luxe Vastgoed te koop in Jordanië | Verminderd Vastgoed te koop in Jordanië | Bankbeslag Vastgoed te koop in Jordanië | Goedkoop Vastgoed te koop in Jordanië |

Categorieën onroerend goed te koop:
Nieuwbouw Vastgoed te koop in Jordanië | In aanbouw Vastgoed te koop in Jordanië

Zoeken eigendommen met behulp van de zoekfunctie bovenaan de pagina of gebruik de regiolinks om door specifieke onroerend goed regio's. We hebben onroerendgoedadvertenties van makelaars en rechtstreeks van eigenaren, of u nu een Jordan, vastgoedbeleggingen in Jordan of als u wilt verhuizen, vindt u al onze aanbiedingen met prijzen en afbeeldingen. Om een specifiek type woning te zoeken, selecteert u uw woningtype, Villa, Huis, Appartement, Condo, Herenhuis, Land, Ruïne, Schuur, Boerderij, Kasteel, Meer, Eiland, Kasteel, Flat, Penthouse, hutten aan het meer, skichalets, Hotel- of zelfs commerciële eigendommen van bars, restaurants en winkels.
U kunt ook zoeken naar villa's met zwembaden of op type onroerend goed, op plan, nieuwbouw of wederverkoop onroerend goed. Al onze Jordan Vastgoedadvertenties worden dagelijks bijgewerkt en u bent vrij om rechtstreeks contact op te nemen met de eigenaar of agent. We hebben nu een grote selectie van eigendommen in real estate adverts, from cheap Jordan.
variërend in de miljoenen.

Overweegt u om uw eigen woning te verkopen, bezoek dan onze advertentiepagina voor alle details, inclusief makelaarsaccounts.
Publiceer uw eigendom gratis
network
Adverteer uw eigendom.
Ons unieke distributienetwerk bereikt elke maand miljoenen bezoekers.
Maak uw gratis account aan, klik hier!
Netherlands language

Verander taal    highlight_off