Foto: Interior Architecture

  Lebanon  Libanon - Vastgoed te koop in Jubayl Libanon  


Lebanon Land: Libanon (5) | Regio: Jubayl
location_on
filter_alt Filters (1)

Lebanon Jubayl:

pool


Type eigendom:

search
location_on Plaats
favorite_border
Gevonden 1  Jubayl Vastgoed
Libanon  in Jabal Lubnan, Jubayl
pool
Appartement

Wederverkoop
2
Slaapkamers
2
Badkamers
(£ 683.303 GBP | $ 967.833 USD)
€ 795.000
210 m2
Oppervlakte

highlight_off

Jubayl, Jabal Lubnan Lebanon

Asking: € 795,000

pool Zwembad
De woonplaatsen is een uniek onroerende goederenproject op vertrouwelijke schaal, de waarvan afgezonderde beachfront woonplaatsen hoogst wenselijke ontwerpeigenschappen, ononderbroken kustlijnmeningen en een betekenis van privacy aanbieden.Het uitgezochte aantal eenheden - woonplaatsen en villa's - zorgt ervoor dat de Woonplaatsen van het Strand van de Baai Amchit een exclusieve gemeenschap die aan die op zoek naar een verschillende levensstijl wordt aangepast zullen blijven24/7 veiligheid2,000sqm groene ruimte80m van ononderbroken kustlijnHet gebied en de pool van de geschiktheid Zolder F - Gemalen Floo2 de Zolder van de slaapkamerPrivé Pool & TuinTotaal Gebied: sqm 386Het Gebied van de eenheid: sqm 173De Tuinen van Terraces&: sqm 213Een beperkte aanbieding van $ Simplex F - Parterre2 het Simplex van de slaa...
Pagina 1 van 1

 
 
1

flag Kaart van Lebanon

Sommige locaties zijn niet beschikbaar
Provincie in Jubayl:
Plaats in JubaylVerwante zoekopdrachten 10:28:04 PM

Welkom bij ons onroerend goed te koop in Jubayl Libanon Pagina.


Verwante zoekopdrachten:


Jubayl Luxe Vastgoed te koop in Libanon | Jubayl Verminderd Vastgoed te koop in Libanon | Jubayl Bankbeslag Vastgoed te koop in Libanon | Jubayl Goedkoop Vastgoed te koop in Libanon |

Categorieën onroerend goed te koop:
Jubayl Nieuwbouw Vastgoed te koop in Libanon | Jubayl In aanbouw Vastgoed te koop in Libanon

Zoeken Jubayl eigendommen met behulp van de zoekfunctie bovenaan de pagina of gebruik de regiolinks om door specifieke Jubayl onroerend goed regio's. We hebben onroerendgoedadvertenties van makelaars en rechtstreeks van eigenaren, of u nu een Jubayl, vastgoedbeleggingen in Jubayl of als u wilt verhuizen, vindt u al onze aanbiedingen met prijzen en afbeeldingen. Om een specifiek type woning te zoeken, selecteert u uw woningtype, Villa, Huis, Appartement, Condo, Herenhuis, Land, Ruïne, Schuur, Boerderij, Kasteel, Meer, Eiland, Kasteel, Flat, Penthouse, hutten aan het meer, skichalets, Hotel- of zelfs commerciële eigendommen van bars, restaurants en winkels.
U kunt ook zoeken naar villa's met zwembaden of op type onroerend goed, op plan, nieuwbouw of wederverkoop onroerend goed. Al onze Jubayl Vastgoedadvertenties worden dagelijks bijgewerkt en u bent vrij om rechtstreeks contact op te nemen met de eigenaar of agent. We hebben nu een grote selectie van eigendommen in Jubayl real estate adverts, from cheap Jubayl.
variërend in de miljoenen.

Overweegt u om uw eigen woning te verkopen, bezoek dan onze advertentiepagina voor alle details, inclusief makelaarsaccounts.
Publiceer uw eigendom gratis
network
Adverteer uw eigendom.
Ons unieke distributienetwerk bereikt elke maand miljoenen bezoekers.
Maak uw gratis account aan, klik hier!
Netherlands language

Verander taal    highlight_off