Foto: Villa Architecture

  Lithuania  Litouwen - Vastgoed te koop in Litouwen  


location_on
filter_alt Filters (1)


pool


Type eigendom:

search
location_on Regio
favorite_border
Gevonden 1  Vastgoed
Litouwen  in Vilnius County, Paluknys
Land-Perceel

Wederverkoop
N/A
Slaapkamers
N/A
Badkamers
(£ 68.596 GBP | $ 94.587 USD)
€ 79.000
4923.8611 m2
Oppervlakte

highlight_off

Paluknys, Vilnius County Lithuania

Asking: € 79,000

Het fantastische Perceel van Land, het Park van de Lucht Paluknys, het Overzicht van het Bezit van identiteitskaart ? van het Bezit van Litouwen Euroresales aangezien dit buitengewone 2020 eindigen, één positief van al chaos, is dat het een gehele nieuwe wereld van kans voor iedereen met de visie heeft opengesteld om het te zien. Dit uitstekende lap grond enkel buiten Litouwen ? s hoofdVilnius, is precies dat, een wereld van kans. Evenals het zijn een potentieel moderne ruime en geschikte plaats om te leven, is deze plaats volkomen opstelling om als onderneming ook met leidingeninfrastructuur zoals water, elektriciteit, en glasvezelkabel voor Internet te werken. De plaats wordt ook verbonden met de luchtroutes, door een baan bij de plaats, het Park van de Lucht Paluknys. Het Perceel van de Details van het bezit heeft hoofdinfrastructuur zoals water, elektriciteit, g...
Pagina 1 van 1

 
 
1

Aanbevolen Litouwen Vastgoed
flag Kaart van Lithuania

Sommige locaties zijn niet beschikbaarVerwante zoekopdrachten 3:30:45 AM

Welkom bij ons onroerend goed te koop in Litouwen Pagina.


Verwante zoekopdrachten:


Luxe Vastgoed te koop in Litouwen | Verminderd Vastgoed te koop in Litouwen | Bankbeslag Vastgoed te koop in Litouwen | Goedkoop Vastgoed te koop in Litouwen |

Categorieën onroerend goed te koop:
Nieuwbouw Vastgoed te koop in Litouwen | In aanbouw Vastgoed te koop in Litouwen

Zoeken eigendommen met behulp van de zoekfunctie bovenaan de pagina of gebruik de regiolinks om door specifieke onroerend goed regio's. We hebben onroerendgoedadvertenties van makelaars en rechtstreeks van eigenaren, of u nu een Lithuania, vastgoedbeleggingen in Lithuania of als u wilt verhuizen, vindt u al onze aanbiedingen met prijzen en afbeeldingen. Om een specifiek type woning te zoeken, selecteert u uw woningtype, Villa, Huis, Appartement, Condo, Herenhuis, Land, Ruïne, Schuur, Boerderij, Kasteel, Meer, Eiland, Kasteel, Flat, Penthouse, hutten aan het meer, skichalets, Hotel- of zelfs commerciële eigendommen van bars, restaurants en winkels.
U kunt ook zoeken naar villa's met zwembaden of op type onroerend goed, op plan, nieuwbouw of wederverkoop onroerend goed. Al onze Lithuania Vastgoedadvertenties worden dagelijks bijgewerkt en u bent vrij om rechtstreeks contact op te nemen met de eigenaar of agent. We hebben nu een grote selectie van eigendommen in real estate adverts, from cheap Lithuania.
variërend in de miljoenen.

Overweegt u om uw eigen woning te verkopen, bezoek dan onze advertentiepagina voor alle details, inclusief makelaarsaccounts.
Publiceer uw eigendom gratis
network
Adverteer uw eigendom.
Ons unieke distributienetwerk bereikt elke maand miljoenen bezoekers.
Maak uw gratis account aan, klik hier!
Netherlands language

Verander taal    highlight_off