Foto: Interior Architecture

  Mozambique  Mozambique - Vastgoed te koop in Mozambique  


location_on
filter_alt Filters (1)


pool


Type eigendom:

search
location_on Regio
favorite_border
Gevonden 1  Vastgoed
Mozambique  in Maputo, Maputo
pool
Appartement

Wederverkoop
1
Slaapkamers
1
Badkamers
(€ 10.067 EUR | $ 12.082 USD)
698.731 MZN

Exacte locatie niet opgegeven
highlight_off

highlight_off

Maputo, Maputo Mozambique

Asking: 698,731 MZN

pool Zwembad
Land: Mozambique. Stad: Maputo Stad. USD12,000. Maputo geeft de vijfsterrenflatgebouwen met koopflats van het Hotel hoge huur. De eigendom van de studio's van het Hotel is een uitstekende Investering die 24% de winst van de Huur geven. Plus de 200% Terugkoop die van de ontwikkelaar verdubbelt u uw investeringsrug geven. Het hotel heeft 350 studio's en 480 het Parkeren groeven. Alle studio's hebben fantastische meningen. Het is in een zeer goede plaats, dicht bij de weg, de goede restaurants, het winkelen, de wandelgalerijen, de scholen, de universiteiten, de ziekenhuizen, het openbare vervoer enz. De Eigenschappen & de Diensten van de bouw: De vijfsterrentoevlucht van het flatgebouw met koopflatshotel heeft een verscheidenheid van restaurants met uiterst hoge normen. Zitkamers, koffiewinkels, boutiques, geschiktheidscentrum, kuuroord, zwembaden, tennis, commer...
Pagina 1 van 1

 
 
1

Aanbevolen Mozambique Vastgoed
Mozambique
Appartement
Maputo
Maputo
Slaapkamers: 1
MZN 698.731
flag Kaart van Mozambique

Sommige locaties zijn niet beschikbaarVerwante zoekopdrachten 1:51:30 AM

Welkom bij ons onroerend goed te koop in Mozambique Pagina.


Verwante zoekopdrachten:


Luxe Vastgoed te koop in Mozambique | Verminderd Vastgoed te koop in Mozambique | Bankbeslag Vastgoed te koop in Mozambique | Goedkoop Vastgoed te koop in Mozambique |

Categorieën onroerend goed te koop:
Nieuwbouw Vastgoed te koop in Mozambique | In aanbouw Vastgoed te koop in Mozambique

Zoeken eigendommen met behulp van de zoekfunctie bovenaan de pagina of gebruik de regiolinks om door specifieke onroerend goed regio's. We hebben onroerendgoedadvertenties van makelaars en rechtstreeks van eigenaren, of u nu een Mozambique, vastgoedbeleggingen in Mozambique of als u wilt verhuizen, vindt u al onze aanbiedingen met prijzen en afbeeldingen. Om een specifiek type woning te zoeken, selecteert u uw woningtype, Villa, Huis, Appartement, Condo, Herenhuis, Land, Ruïne, Schuur, Boerderij, Kasteel, Meer, Eiland, Kasteel, Flat, Penthouse, hutten aan het meer, skichalets, Hotel- of zelfs commerciële eigendommen van bars, restaurants en winkels.
U kunt ook zoeken naar villa's met zwembaden of op type onroerend goed, op plan, nieuwbouw of wederverkoop onroerend goed. Al onze Mozambique Vastgoedadvertenties worden dagelijks bijgewerkt en u bent vrij om rechtstreeks contact op te nemen met de eigenaar of agent. We hebben nu een grote selectie van eigendommen in real estate adverts, from cheap Mozambique.
variërend in de miljoenen.

Overweegt u om uw eigen woning te verkopen, bezoek dan onze advertentiepagina voor alle details, inclusief makelaarsaccounts.
Publiceer uw eigendom gratis
network
Adverteer uw eigendom.
Ons unieke distributienetwerk bereikt elke maand miljoenen bezoekers.
Maak uw gratis account aan, klik hier!
Netherlands language

Verander taal    highlight_off