Foto: Villa Architecture

  Nigeria  Nigeria - Vastgoed te koop in Nigeria  


location_on
filter_alt Filters (1)


pool


Type eigendom:

search
location_on Regio
favorite_border
Gevonden 1  Vastgoed
Nigeria  in Port Harcourt, Port Harcourt
pool
Appartement

Wederverkoop
1
Slaapkamers
1
Badkamers
(€ 11.540 EUR | $ 13.931 USD)
₦ 5.309.673 NGN

Exacte locatie niet opgegeven
highlight_off

highlight_off

Port Harcourt, Port Harcourt Nigeria

Asking: ₦ 5,309,673 NGN

pool Zwembad
Uitstekende investering. De ruimten van het Hotel van Nigeria geven 25% huur. Land: Nigeria. Stad: Port Harcourt. Prijs: USD 14000. De eigendom van de vijfsterrenruimten van het Hotel is een uitstekende Investering die de hoge winst van de Huur geven. Plus de 200% Terugkoop die van de ontwikkelaar verdubbelt u uw investeringsrug geven. Het hotel heeft 360 studio's en 500 het Parkeren groeven. Alle studio's hebben goede meningen. Het is in een zeer goede plaats, dicht bij de weg, de goede restaurants, het winkelen, de wandelgalerijen, de scholen, de universiteiten, de ziekenhuizen, het openbare vervoer enz. De Eigenschappen & de Diensten van de bouw: De vijfsterrentoevlucht van het flatgebouw met koopflatshotel heeft een verscheidenheid van restaurants met uiterst hoge normen, zitkamers, koffiewinkels, boutiques, geschiktheidscentrum, kuuroord, zwembaden, tenni...
Pagina 1 van 1

 
 
1

Aanbevolen Nigeria Vastgoed
Nigeria
Appartement
Port Harcourt
Port Harcourt
Slaapkamers: 1
5.309.673
flag Kaart van Nigeria

Sommige locaties zijn niet beschikbaarVerwante zoekopdrachten 3:49:36 AM

Welkom bij ons onroerend goed te koop in Nigeria Pagina.


Verwante zoekopdrachten:


Luxe Vastgoed te koop in Nigeria | Verminderd Vastgoed te koop in Nigeria | Bankbeslag Vastgoed te koop in Nigeria | Goedkoop Vastgoed te koop in Nigeria |

Categorieën onroerend goed te koop:
Nieuwbouw Vastgoed te koop in Nigeria | In aanbouw Vastgoed te koop in Nigeria

Zoeken eigendommen met behulp van de zoekfunctie bovenaan de pagina of gebruik de regiolinks om door specifieke onroerend goed regio's. We hebben onroerendgoedadvertenties van makelaars en rechtstreeks van eigenaren, of u nu een Nigeria, vastgoedbeleggingen in Nigeria of als u wilt verhuizen, vindt u al onze aanbiedingen met prijzen en afbeeldingen. Om een specifiek type woning te zoeken, selecteert u uw woningtype, Villa, Huis, Appartement, Condo, Herenhuis, Land, Ruïne, Schuur, Boerderij, Kasteel, Meer, Eiland, Kasteel, Flat, Penthouse, hutten aan het meer, skichalets, Hotel- of zelfs commerciële eigendommen van bars, restaurants en winkels.
U kunt ook zoeken naar villa's met zwembaden of op type onroerend goed, op plan, nieuwbouw of wederverkoop onroerend goed. Al onze Nigeria Vastgoedadvertenties worden dagelijks bijgewerkt en u bent vrij om rechtstreeks contact op te nemen met de eigenaar of agent. We hebben nu een grote selectie van eigendommen in real estate adverts, from cheap Nigeria.
variërend in de miljoenen.

Overweegt u om uw eigen woning te verkopen, bezoek dan onze advertentiepagina voor alle details, inclusief makelaarsaccounts.
Publiceer uw eigendom gratis
network
Adverteer uw eigendom.
Ons unieke distributienetwerk bereikt elke maand miljoenen bezoekers.
Maak uw gratis account aan, klik hier!
Netherlands language

Verander taal    highlight_off