Foto: Udaipur, India

  Pakistan  Pakistan - Vastgoed te koop in Pakistan  


location_on
filter_alt Filters (1)


pool


Type eigendom:

search
location_on Regio
favorite_border
Gevonden 1  Vastgoed
Pakistan  in Balochistan, Gwadar
Land-Perceel

Wederverkoop
N/A
Slaapkamers
N/A
Badkamers
(€ 34.000 EUR | $ 41.392 USD)
6.445.196 PKR
105 m2
Oppervlakte

highlight_off

Gwadar, Balochistan Pakistan

Asking: 6,445,196 PKR

Euro identiteitskaart van het Bezit van Wederverkopen: stellen wij aan u hier een eerste perceel van land in één van de meest luxueuze ontwikkelingen in Pakistan voor. Het land bij de deze toevlucht blijft niet op de lange markt nu maakt een aanbieding. Alle aanbiedingen zullen door de eigenaar worden overwogen. Perceel Nummer 25, onderaan Stad, Chati Shumail, Grootte van Perceel ? 125 vierkante werven. Mening: Overzees, Stedelijk, Cityscape Richtlijn: De Afstand van het zuiden van Overzees: 30 minsAfstand van Luchthaven: 15 minsAfstand van Golf: 15 minsAfstand van HoofdAantrekkelijkheid: 15 mins - 15 mijlen van Haven Gwadar - 9 mijlen van Gwadar Internationale Luchthaven - 20 mijlen van Nieuwe Internationale Luchthaven Gwadar - 6 mijlen van Gwadar Op het absolute nulpunt - 4 mijlen van Strand Gwadar en Mariene Aandrijving - 5 mijlen van Gwadar CBD - 12 mijlen van d...
Pagina 1 van 1

 
 
1

Aanbevolen Pakistan Vastgoed
flag Kaart van Pakistan

Sommige locaties zijn niet beschikbaarVerwante zoekopdrachten 3:33:30 AM

Welkom bij ons onroerend goed te koop in Pakistan Pagina.


Verwante zoekopdrachten:


Luxe Vastgoed te koop in Pakistan | Verminderd Vastgoed te koop in Pakistan | Bankbeslag Vastgoed te koop in Pakistan | Goedkoop Vastgoed te koop in Pakistan |

Categorieën onroerend goed te koop:
Nieuwbouw Vastgoed te koop in Pakistan | In aanbouw Vastgoed te koop in Pakistan

Zoeken eigendommen met behulp van de zoekfunctie bovenaan de pagina of gebruik de regiolinks om door specifieke onroerend goed regio's. We hebben onroerendgoedadvertenties van makelaars en rechtstreeks van eigenaren, of u nu een Pakistan, vastgoedbeleggingen in Pakistan of als u wilt verhuizen, vindt u al onze aanbiedingen met prijzen en afbeeldingen. Om een specifiek type woning te zoeken, selecteert u uw woningtype, Villa, Huis, Appartement, Condo, Herenhuis, Land, Ruïne, Schuur, Boerderij, Kasteel, Meer, Eiland, Kasteel, Flat, Penthouse, hutten aan het meer, skichalets, Hotel- of zelfs commerciële eigendommen van bars, restaurants en winkels.
U kunt ook zoeken naar villa's met zwembaden of op type onroerend goed, op plan, nieuwbouw of wederverkoop onroerend goed. Al onze Pakistan Vastgoedadvertenties worden dagelijks bijgewerkt en u bent vrij om rechtstreeks contact op te nemen met de eigenaar of agent. We hebben nu een grote selectie van eigendommen in real estate adverts, from cheap Pakistan.
variërend in de miljoenen.

Overweegt u om uw eigen woning te verkopen, bezoek dan onze advertentiepagina voor alle details, inclusief makelaarsaccounts.
Publiceer uw eigendom gratis
network
Adverteer uw eigendom.
Ons unieke distributienetwerk bereikt elke maand miljoenen bezoekers.
Maak uw gratis account aan, klik hier!
Netherlands language

Verander taal    highlight_off