Foto: Machu Picchu, Peru

  Peru  Peru - Vastgoed te koop in Peru  


location_on
filter_alt Filters (1)


pool


Type eigendom:

search
location_on Regio
favorite_border
Gevonden 1  Vastgoed
Peru  in Amazonas, Ocumal
Land-Perceel

Wederverkoop
N/A
Slaapkamers
N/A
Badkamers
(€ 700.000 EUR | $ 852.180 USD)
3.283.140 PEN

highlight_off

Ocumal, Amazonas Peru

Asking: 3,283,140 PEN

Dit land voor verkoop in het District Ocumal van Peru is zeer productief en heeft helemaal natuurlijke rivieren en commerciële bomen. Het behandelt 255 hectaren of 2.55e+6 sqm en alle wettelijke documenten voor eigendom zijn in orde. De belangrijkste productie van dit gebied is koffie; nochtans, is het een zeer rijk land en kon suikerriet, avocado's en bananen ook kweken. Het is ook ideaal om het even welke soort dier met inbegrip van vee, varkens en schapen op te heffen. Het district Ocumal is in de provincie Luya van Peru en is een groot toeristengebied. Het bevat de ruïnes van de Cultuur Chachapoya en kenmerkt voorhistorische schilderijen op de rotsen. Het is ook slechts een 2 uaandrijving van een oude stad Inca. Dit is de perfecte aanwinst voor een investeerder of iemand geinteresseerd in het beschermen van aard. Een fabelachtig gebied waarin om een groot perceel van land i...
Pagina 1 van 1

 
 
1

Aanbevolen Peru Vastgoed
flag Kaart van Peru

Sommige locaties zijn niet beschikbaarVerwante zoekopdrachten 3:32:18 AM

Welkom bij ons onroerend goed te koop in Peru Pagina.


Verwante zoekopdrachten:


Luxe Vastgoed te koop in Peru | Verminderd Vastgoed te koop in Peru | Bankbeslag Vastgoed te koop in Peru | Goedkoop Vastgoed te koop in Peru |

Categorieën onroerend goed te koop:
Nieuwbouw Vastgoed te koop in Peru | In aanbouw Vastgoed te koop in Peru

Zoeken eigendommen met behulp van de zoekfunctie bovenaan de pagina of gebruik de regiolinks om door specifieke onroerend goed regio's. We hebben onroerendgoedadvertenties van makelaars en rechtstreeks van eigenaren, of u nu een Peru, vastgoedbeleggingen in Peru of als u wilt verhuizen, vindt u al onze aanbiedingen met prijzen en afbeeldingen. Om een specifiek type woning te zoeken, selecteert u uw woningtype, Villa, Huis, Appartement, Condo, Herenhuis, Land, Ruïne, Schuur, Boerderij, Kasteel, Meer, Eiland, Kasteel, Flat, Penthouse, hutten aan het meer, skichalets, Hotel- of zelfs commerciële eigendommen van bars, restaurants en winkels.
U kunt ook zoeken naar villa's met zwembaden of op type onroerend goed, op plan, nieuwbouw of wederverkoop onroerend goed. Al onze Peru Vastgoedadvertenties worden dagelijks bijgewerkt en u bent vrij om rechtstreeks contact op te nemen met de eigenaar of agent. We hebben nu een grote selectie van eigendommen in real estate adverts, from cheap Peru.
variërend in de miljoenen.

Overweegt u om uw eigen woning te verkopen, bezoek dan onze advertentiepagina voor alle details, inclusief makelaarsaccounts.
Publiceer uw eigendom gratis
network
Adverteer uw eigendom.
Ons unieke distributienetwerk bereikt elke maand miljoenen bezoekers.
Maak uw gratis account aan, klik hier!
Netherlands language

Verander taal    highlight_off