Netherlands Languages

Verander taal


Albania Albanië - Vastgoed in Fier Albanië

Albania Land: Albanië (4209) | Regio: Fier
search Filters (1)

 • Albania Fier: • Type eigendom:

  location Plaats
  signup Neue Anzeigen per email   fav

  Gevonden 537 Fier Vastgoed te koop

  Land-Perceel


  Wederverkoop

  -

  Slaapkamers

  -

  Badkamers

  3.660.000
   10459 m2
   Oppervlakte


  Lushnje, Albanië Albanië

  € 3.660.000

 • Vertaald: GEBIED VOOR VERKOOP 10459 M2, HOGERE CERMA, LUSHNJE. GEBIED VOOR VERKOOP 10459 M2, HOGERE CERMA, LUSHNJE. Het bezit heeft regelmatige hypotheekdocumentatie. Het heeft een gebied van 10459 m2 en is geschikt voor diverse bouw aangezien het in de rode streek wordt gevestigd. Het wordt gevestigd 1.5 km vanaf de weg Tirana-Lushnje. Het land heeft een gebruikscoëfficiënt van 70%. De prijs van de verkoop is Euro 366.000/bedraagt voor meer gedetailleerde informatie of een bezoek aan het bezit contacteert: 83999 extra statusForverkoop van het Bezit PriceYes van de Eigendom CityLushnje van het informatieBezit typeLand certificateYes Overeen te komen; ,...Details bekijken
 • Appartement


  Wederverkoop

  Studio

  Slaapkamers

  -

  Badkamers

  3.069.000
   34100 m2
   Oppervlakte


  Fier, Albanië Albanië

  € 3.069.000

 • SHITET TOKË TRUALL NË LAGJEN SHEQ I MADH, FIER Shitet 34100 m2 tokë truall në lagjen Sheqi Madh, Fier. Toka është e përshtatshme për çdo llojë aktiviteti. Shitet me një çmim okazion prej 3 069 000 ?/total. Për më shumë informacion ose për një vizitë në pronë na kontaktoni në numrin e telefonit +355 69 40 35 476 Extra informatie Property typeToke Truall CityFier Eigendom certificateYes Overeen te komen PriceYes StatusForverkoop van het bezit...Details bekijken
 • Appartement


  Wederverkoop

  Studio

  Slaapkamers

  -

  Badkamers

  3.000.000
   36132 m2
   Oppervlakte


  Lushnje, Albanië Albanië

  € 3.000.000

 • SHITET TOKË TRUALL NË KARAVASTAN E AANGAANDE, LUSHNJE Shitet tokë truall me sipërfaqje totale 36132 m2 dhe sipërfae ndërtimi 10110.3 m2 në Karavastan e Re, Lushnje. Më parë ka qën Kompleksi më i madh blegtorial në të gjithë Republikën e Shqipërisë për mbarështrimin e gjedhit. Ka 14 stalla gjithsej, ku tre stalla janë treshe, 28.6 m gjerësi dhe 40 m gjatësi dhe pesë të tjera teke 10.3 m gjerësi dhe 52.3 gjatësi. Secila stallë është me sistem kanalizimi. Gjithashtu ka dhe 11 gropa për silazh, peshore me sip. 67 m2, zyra dhe magazina 372 m2 dhe kullën e ujit me mundësi tubacioni. Nga Veriu, Lindja dhe Perëndimi kufizohet me rrugë + kanal. Mundësi shfrytëzimi për Kompleks gjigandesk blegtorial. Për më shumë informacione ose një vizitë pronë na kontaktoni ?? 069 40 35 476 Extra informatie Property typeToke Truall CityLushnje Eigendom certificateYes Overeen te komen PriceYes StatusForverkoop van het bezit...Details bekijken
 • Appartement


  Wederverkoop

  Studio

  Slaapkamers

  -

  Badkamers

  1.216.550
   4195 m2
   Oppervlakte


  Fier, Albanië Albanië

  € 1.216.550

 • SHITET TOKË TRUALL NË BISHANAKË, FIER Shitet tokë truall në lagjen Bishanakë pranë ETC, Fier. Trualli ka një sipërfaqe prej 4195 m2. Ndodhet në një zonë me prespektivë zhvillimi urban dhe ka dalje direct në rrugë. Çmimi 1 216 550 ?/total i negociueshëm. Për një vizitë në pronë ose për një informacion më të detajuar na kontaktoni. Cel: +355 69 40 35 476 Extra informatie Property typeToke Truall CityFier Eigendom certificateYes Overeen te komen PriceYes Pozicioni PronësLindje StatusForverkoop van het bezit...Details bekijken
 • Advertisement

  Commerciële


  Wederverkoop

  -

  Slaapkamers

  -

  Badkamers

  1.002.405
   1832 m2
   Oppervlakte


  Fier, Albanië Albanië

  € 1.002.405

 • Vertaald: BEDRIJFS MILIEU VOOR Van de BEDRIJFS BUURT FIER SHEQI I MADH van de VERKOOP (de BOUW EN LAND) milieu voor verkoop in ? Sheqi i de buurt van Madh ?, Fier. Het milieu heeft een totaal landgebied van 1832 m2. Op dit land is er een two-storey gebouw (bedrijfsmilieu) met een gebied van 825 m2 elke vloer (totaal de bouwgebied 1650m2. Het milieu kan als het maken zaken, activiteit voor meubilairproducten, voor activiteiten in licht worden gebruikt en de voedselindustrie, begunstigd door de zeer geschikte plaats op de nationale weg, de prijs waarmee het wordt gegeven is: 00 lekë overeen te komen, voor meer informatie of een bezoek aan het bezit contacteren ons 35569 40 35 476 Extra van het typeBusinessmilieu van het informatieBezit statusForverkoop van het Bezit van PositionJug van het Bezit PriceYes van de Eigendom van CityFier certificateYes Overeen te komen; ,...Details bekijken
 • Commerciële


  Wederverkoop

  -

  Slaapkamers

  -

  Badkamers

  1.000.000
   8514 m2
   Oppervlakte


  Fier, Albanië Albanië

  € 1.000.000

 • SHITET TRUALL DHE NDËRTESA NË LAGJEN ? AFRIM I RI ? Shitet truall dhe ndërtesa në lagjen ?Afrim i Ri? Fier. Prona ndodhet në rruën Fier-Seman 150 m larg mbikalimit hekurudhor. Ndahet në 5738 m2/truall, 2156 m2 ndërtesa dhe një vilë 240 m2, 2 kate. Eshtë e përshtatshme për qendër tregtare, vend grumbullimi për produkte te ndryshme industriale, bujqësore, kompleks pallatesh dhe cfarëdolloj biznesi tjetër! Shitet 1,000,000 ?/total. Çmimi i negociushëm! Telefono 069 40 35 476 Extra informatie Omringende typeBusiness van het bezit CityFier Eigendom certificateYes Overeen te komen PriceYes StatusForverkoop van het bezit...Details bekijken
 • Appartement


  Wederverkoop

  Studio

  Slaapkamers

  -

  Badkamers

  1.000.000
   9827 m2
   Oppervlakte


  Fier, Albanië Albanië

  € 1.000.000

 • SHITET TOKË TRUALL NË LAGJEN SHEQ I MADH, FIER Shitet 25000 m2 tokë truall në lagjen Sheqi Madh, Fier. Nga këto 9827 m2/truall dhe 718,26 m2/ndërtesë janë në certifikatën e pronësisë. Ne truall ndodhen disa magazina dhe godina. Zona në të cilën ndodhet Toka është një mundësi shumë e mirë investimi, pasi është ideale për industrit ndërtimi, fasone, apo për çdo llojë aktiviteti tjetër. Shitet me një çmim okazion prej 1 000 000 ?/total, në bazë të sipërfaqes totale e cila mund të hidhet në çerifikatën e pronësisë. Për më shumë informacion ose për një vizitë në pronë na kontaktoni në numrin e telefonit +355 69 40 35 476 Extra informatie Property typeToke Truall CityFier Eigendom certificateYes Overeen te komen PriceYes StatusForverkoop van het bezit...Details bekijken
 • Bar-Restaurant


  Wederverkoop

  16

  Slaapkamers

  16

  Badkamers

  1.000.000
   1000 m2
   Oppervlakte


  Lushnje, Albanië Albanië

  € 1.000.000

 • SHITET HET HOTEL NË DIVJAKË, LUSHNJE VAN DE BAR RESTORANT Shitet bar restorant + hotel në Divjakë, Lushnje. Sipërfaqa e ambjentit është 1000 m2 e organizuar në dy godina, një bar restorant dhe një hotel me dy kate secili katë ka nga 8 dhoma gjumi + 8 tualete të gjitha të kompletuara + pishinë. Bar restoranti është funksional për çdo lloj shërbimi. Çmimi i shitjes është 1 000 000 ?/total. Për më shum informacion ose një vizitë në pronë na kontaktoni 069 40 35 476 Extra informatie TypeBar bezit/Restaurant CityLushnje Eigendom certificateYes Overeen te komen PriceYes StatusForverkoop van het bezit...Details bekijken
 • Huizen-Villa


  Wederverkoop

  4

  Slaapkamers

  1

  Badkamers

  835.338
   148 m2
   Oppervlakte

   Exacte locatie niet opgegeven

  Lushnje, Albanië Albanië

  € 835.338

 • OKAZION SHITET SHTËPI PRIVÉ NË KRUTJE E SIPERME, LUSHNJE Okazjon Shitet shtëpi private në Krutje e Sipërme Lushnje.Sipërfaqja e shtëpis është 148m2 perfshihet nga 4 dhoma, sallon ,guzhin gatimi dhe 1 tualetë.Trualli që ndodhet shtëpia ka sipërfaqe 444 m2 është e rrethuar nga 78 ullinjë dhe 60 limona të krijuara bukur cdo gjë e sistemuar.Ndodhet në zon shumë të favorshme shtëpia shitet e mobiluar çmimi i shitjes 100.000000 Lek /Total.Për më shumë informacione ose një vizitë në pronë na kontaktoni ?? 069 40 35 476 Extra informatie Het Huis van het bezit typePrivate CityLushnje Eigendom certificateYes Overeen te komen PriceYes Bezit floor1 StatusForverkoop van het bezit...Details bekijken
 • Appartement


  Wederverkoop

  Studio

  Slaapkamers

  1

  Badkamers

  800.000
   875 m2
   Oppervlakte


  Fier, Albanië Albanië

  € 800.000

 • Vertaald: LAND VOOR VERKOOP EN HET INBOUWEN VAN DE BUURT; SHEQ I MATH; , Fier. Land en de bouw voor verkoop in de buurt; Sheq i Math; Fier. Het bezit wordt gevestigd op de straat: ;Muri Aldo; , 300 m van Ura e Sheqit. Het is verdeeld in 200 m2/land en 670 m2 bedrijfsruimte en 670 m2 woonruimte. Het is geschikt voor verschillende economische activiteiten, verschillende markten, die plaats voor industriële, landbouwproducten en een andere zaken verzamelen! Voor verkoop voor 800 Euro 000/Totaal! Voor meer gedetailleerde informatie?? 355 69 40 35 476 Extra van typeNdertesaCityFier van het informatieBezit statusForverkoop van het Bezit PriceJo van de Eigendom certificateYes Overeen te komen; ,...Details bekijken
 • Huizen-Villa


  Wederverkoop

  1

  Slaapkamers

  1

  Badkamers

  750.000
   4790 m2
   Oppervlakte


  Fier, Albanië Albanië

  € 750.000

 • Vertaald: DE BOUW VAN HET LAND VOOR VERKOOP IN DE AS; LEVAN-URA E MIFOLIT; , Land FIER voor verkoop in de as; Levan-Ura e Mifolit;, Fier. Het bezit heeft een totaal landgebied van 4790 m2 waarvan 1800 m2 gebouwen zijn. Het gebouw is zonder kolommen in midden, geschikt om industriële kranen te plaatsen, voor fabrieken, opslag, tentoonstellingen, het maken, enz. Voor verkoop aan een prijs van 750 ' 000 (overeen te komen) ?/totaal. Voor meer informatie of een bezoek aan het bezit contacteer ons: 355 69 40 35 476 Extra statusForverkoop van het Bezit van PositionBirth van het Bezit van het Bezit PriceYes floor1 van de Eigendom CityFier van het informatieBezit typeWarehouse certificateYes Overeen te komen; ,...Details bekijken
 • Appartement


  Wederverkoop

  10

  Slaapkamers

  3

  Badkamers

  680.000
   636 m2
   Oppervlakte


  Lushnje, Albanië Albanië

  € 680.000

 • Vertaald: De BOUW van het LAND VOOR VERKOOP IN de BUURT LONI DHAMO, de bouw van het Land LUSHNJE voor verkoop in de buurt Loni Dhamo, Lushnje met een totaal gebied van 636 m2 die in 4 vloeren, met een gunstige plaats door de Promenade van de wegPalm worden georganiseerd. Het parterre heeft een gebied van 168 m2 en kan als lokale wijnkelder in gebruik worden gebruikt. De 3 vloeren hebben hierboven een gebied van 156 onlangs vernieuwde m2. De eerste verdieping wordt geleverd georganiseerd in 3 slaapkamers, keuken, balkon en toilet. de derde verdieping en de vierde verdieping zijn niet gemeubileerd. Heeft regelmatige hypotheekdocumentatie. Voor verkoop aan een prijs van 680.000 ?/Totaal. Voor meer informatie of een bezoek aan het bezit contacteer ons 069 40 35 476 Extra informatieBezit die statusForverkoop typeBuilding van het Bezit PriceYes van de Eigendom CityLushnje certificateYes Overeen te komen; ,...Details bekijken
 • Appartement


  Wederverkoop

  Studio

  Slaapkamers

  -

  Badkamers

  650.000
   425 m2
   Oppervlakte


  Fier, Albanië Albanië

  € 650.000

 • SHITET TOKË TRUALL 425M2 NE QËNDËR TË FIERIT. Shitet tokë truall 425m2 në qëndër të Fierit. Prona është e përshtatshme për aktivitete të ndryshme, është një mundësi shumë e mirë investimi pasi ndodhet në qëndër të qytetit. Prona posedon dokumentacion të rregullt hipotekor. Vjen ne shitje me çmimin: 650.000Euro/totaal (I negociueshëm). ID e pronës: 11935 Për më shumë informacione ose një vizitë në pronë na kontaktoni: + 35 476 Extra informatie Property typeToke Truall CityFier Eigendom certificateYes Overeen te komen PriceYes StatusForverkoop van het bezit...Details bekijken
 • Appartement


  Wederverkoop

  Studio

  Slaapkamers

  -

  Badkamers

  600.000
   119.1 m2
   Oppervlakte


  Fier, Albanië Albanië

  € 600.000

 • Vertaald: VOOR DE DE 4-VLOER VAN DE VERKOOP BOUW BIJ DE HOOFDSTRAAT, FIER. VOOR DE DE 4-VLOER VAN DE VERKOOP BOUW BIJ DE HOOFDSTRAAT, FIER. Het bezit heeft een aanzienlijk en bruikbaar gebied van 119.10m2 op elke vloer. Het parterre en de eerste verdieping kunnen voor ondernemingen zoals worden gebruikt: lokaal, call centre, tandkliniek, diverse salons, enz. De laatste drie vloeren zijn volledig onvolledig: (deuren, vensters, tegels, loodgieterswerk) Elke ruimte kan afzonderlijk worden verkocht. Het bezit heeft regelmatige hypotheekdocumentatie, met een certificaat van eigendom. Verkocht aan de prijs: 600,000 euro/(Overeen te komen) Totaal. Identiteitskaart van het bezit: 12080 voor meer informatie of een bezoek aan het bezit contacteer ons: 35569 40 35 476 Extra informatieBezit die statusForverkoop typeBuilding van het Bezit van PositionBirth van het Bezit van het Bezit PriceYes floor5 van de Eigendom CityFier certificateYes Overeen t...Details bekijken
 • Appartement


  Wederverkoop

  Studio

  Slaapkamers

  -

  Badkamers

  572.000
   15000 m2
   Oppervlakte


  Fier, Albanië Albanië

  € 572.000

 • SHITET OBJEKT DHE TRUALL NË PATOS, FIER! Shitet objekt dhe truall në ?Patos?, Fier. Trualli ka sipërfaqe 15,000 m2/total, 1 ish fabrik tekstilesh 3 kate 1050 m2 e cila shitet dhe e ndarë nga pjesa tjetër e pronës me vlerë 286,000 euro, 1 shtëpi banini 1 katëshe, disa objekte 1 katësh dhe 2 tunele me më shumë se 100 m gjatësi. Vlera e kërkuar per shitje e te gjithë pronës është 572,000 euro i negocjueshëm. Prona është e përshtatshme për industri tekstile, fasoneri të ndryshme, park industrial dhe aktivitete te tjera biznesi. Për informacione më të detajuara ?? +355 69 40 35 476 Extra informatie Het typeIndustrial Park van het bezit CityFier Eigendom certificateYes Overeen te komen PriceYes StatusForverkoop van het bezit...Details bekijken
 • Appartement


  Wederverkoop

  Studio

  Slaapkamers

  -

  Badkamers

  550.000
   5400 m2
   Oppervlakte


  Fier, Albanië Albanië

  € 550.000

 • SHITET TOKË TRUALL 5400M2 NË ? PORTËZ ? FIER. Shitet tokë truall në ?Portëz?, Fier. Ka një sipërfaqje totale trualli prej 5400 m2 me çertifikatë të rregullt hipotekore. Toka është e përshtatshme për aktivitete të ndryshme. Prona posedon edhe një ndërtesë të bollshme ku mund të shfrytëzohet sipas interesit të blerësit. Është një mundësi e mirë investimi pasi ndodhet afër qytetit. Vjen në shitje me çmimin: 550.000 ?/total (i negociueshëm). ID e pronës: 11842 Për më shumë informacione ose një vizitë në pronë na kontaktoni: +355 69 40 35 476 Extra informatie Property typeToke Truall CityFier Eigendom certificateYes Overeen te komen PriceYes StatusForverkoop van het bezit...Details bekijken
 • Commerciële


  Wederverkoop

  2

  Slaapkamers

  7

  Badkamers

  520.000
   2390 m2
   Oppervlakte


  Fier, Albanië Albanië

  € 520.000

 • SHITET OBJEKT NË LAGJEN 11 JANARI, FIER! Shitet objektë në lagjen 11 Janari, Fier. Objekti ka sip. 1090m2 hapsirë brënda, ndersa trualli ka sip. 1300m2. Ndodhet në një zonë të qetë, është i përshtatshëm për institucione arsimore të çdo niveli, qëndër mjekësore, qëndër sportive ose për çdo investim tjetër! Për informacione më të detajuara ?? +355 69 40 35 476 Extra informatie Omringende typeBusiness van het bezit CityFier Eigendom certificateYes Overeen te komen PriceYes Bezit floor4 StatusForverkoop van het bezit...Details bekijken
 • Land-Perceel


  Wederverkoop

  -

  Slaapkamers

  -

  Badkamers

  488.672
   4500 m2
   Oppervlakte


  Fier, Albanië Albanië

  € 488.672

 • SHITET TOKË ARË NË LAGJEN 16 PRILLI, FIER. SHITET TOKË ARË NË LAGJEN 16 PRILLI, FIER. Ka një sipërfaqje totale prej 4500m2, me çertifikatë pronësie. Toka është e përshtatshme për aktivitete të ndryshme. Është një mundësi e mirë investimi pasi ndodhet në qytet. Vjen në shitje me çmimin: lekë/total (i negociueshëm). Për më shumë informacione ose një vizitë në pronë na kontaktoni: +355 69 40 35 476 Extra informatie Bezit typeLand CityFier Eigendom certificateYes Overeen te komen PriceYes StatusForverkoop van het bezit...Details bekijken
 • Huizen-Villa


  Wederverkoop

  11

  Slaapkamers

  4

  Badkamers

  450.000
   220 m2
   Oppervlakte

   Exacte locatie niet opgegeven

  Lushnje, Albanië Albanië

  € 450.000

 • SHITET VILË 4-KATËSHE NË LAGJEN GAFURR MUÇO, LUSHNJE Shitet vilë 4katëshe në lagjen Gafurr Muço. Sipërfaqa e vilës është 220 m2 dhe organizohet në katin e 1 me 1 lokal dhe 1 dyqan, kati i 2 mund të përdoret për biznes, kati i 3 është i mobiluar, kati i 4 është i pa përfunduar. Shitet me çmimin prej 450 000 ?/total. Për më shumë informacione ose një vizitë në pronë na kontaktoni 069 40 35 476 Extra informatie TypeVilla van het bezit CityLushnje Eigendom certificateYes Overeen te komen PriceYes StatusForverkoop van het bezit...Details bekijken
 • Commerciële


  Wederverkoop

  5

  Slaapkamers

  4

  Badkamers

  450.000
   320 m2
   Oppervlakte


  Fier, Albanië Albanië

  € 450.000

 • ac Airconditioning

  Vertaald: BEDRIJFS MILIEU VOOR VERKOOP IN ? RAMIZ ARANITASI ? de kelderverdiepings van de BEDRIJFS BOULEVARD FIER milieu op 2 niveaus voor verkoop in ?Ramiz Aranitasi ? boulevard, lgj: ?11 Janari?, Fier. Het heeft een totaal gebied van: 226.9 m2 en 100 m2kelderverdieping, waarvoor geen eigendomscertificaat beschikbaar is. De kelderverdieping wordt verbonden door interne treden, die hydrothermaal met elektro en hydraulisch systeem worden geïsoleerd en worden uitgerust. Geleverd voor wijnkelder en geschikt voor keuken, opslag, enz. Het parterre is open plek met a tempored glasvoorzijde en directe uitgang aan de stoep. Het wordt volledig hersteld met een architect en met veiligheidscamera's, slim verlichtingssysteem uitgerust; Britone; audio systeem, brandsysteem en alarm. Aspiratie en airconditioning, interne treden aan de eerste verdieping. Het bureau van de ontvangst dat volledig en toegankelijk met twee ingangen, in beide (oost-west) ...Details bekijken
 • Commerciële


  Wederverkoop

  -

  Slaapkamers

  -

  Badkamers

  430.000
   123 m2
   Oppervlakte


  Lushnje, Albanië Albanië

  € 430.000

 • SHITET OMRINGENDE BIZNESI NË LAGJEN LONI DHAMO, LUSHNJE Shitet ambient biznesi në lagjen Loni Dhamo, Lushnje. Sipërfaqa totale është 123 m2, ka lokacion të favorshëm buzë rrugës. Shitet me çmimin prej 430 000 ?/Total. Për më shumë informacione ose një vizitë në pronë na kontaktoni 069 40 35 476 Extra informatie Omringende typeBusiness van het bezit CityLushnje Eigendom certificateYes Overeen te komen PriceYes StatusForverkoop van het bezit...Details bekijken
 • Commerciële


  Wederverkoop

  -

  Slaapkamers

  1

  Badkamers

  400.000
   120 m2
   Oppervlakte


  Fier, Albanië Albanië

  € 400.000

 • SHITET OMRINGENDE BIZNESI NË RRUGËN JAKOV XOXA, FIER Shitet ambient biznesi në rrugën Jakov Xoxa , Fier , me një sipërfaqe prej 120 m2 . Ambienti ndodhet buzë rrugës kryesore në pedonale dhe është i përshtatshëm për çdo llojë biznesi . Shitet me një çmim prej 400,000 ? / total . Për më shumë informacion ose një vizitë në pronë na kontaktoni në numrin e telefonit +355 69 40 35 476 Extra informatie Omringende typeBusiness van het bezit CityFier Eigendom certificateYes Overeen te komen PriceYes Bezit floor1 Pozicioni PronësJug StatusForverkoop van het bezit...Details bekijken
 • Huizen-Villa


  Wederverkoop

  6

  Slaapkamers

  2

  Badkamers

  400.000
   448.8 m2
   Oppervlakte


  Fier, Albanië Albanië

  € 400.000

 • Vertaald: DE VILLA VAN TWEE VERDIEPING VOOR VERKOOP, LAND EN HET LAND VAN HET GEBIED, PORTRET, FIER. villa op 2 niveaus voor verkoop in Portez, Fier. De villa heeft een totaal gebied van 448.8 m2, plus land 2070 m2. Het wordt gevestigd op een zeer stil gebied en heeft tezelfdertijd stedelijke weginfrastructuur aan zijn bestemming. Het parterre van de villa is actieve zaken van de autodienst, met succesvolle economisch-commerciële activiteit voor het gebied. In functie van de de dienstactiviteit is ook de gesloten metaal tijdelijke die structuur ter plaatse met activiteit wordt geïnstalleerd: het schilderen, autobovenkant. De eerste verdieping wordt georganiseerd op een ononderbroken balkon dat de externe voorzijde in drie afmetingen doordringt: het vooraanzicht en de bilaterale kanten. Op de eerste verdieping zijn er 4 slaapkamers, 2 gangen, 2 badkamerss, 1 woonkamer, 1 keuken-levende ruimte. Het de bouwbezit wordt geplaatst op een per...Details bekijken
 • Commerciële


  Wederverkoop

  3

  Slaapkamers

  2

  Badkamers

  392.150
   713 m2
   Oppervlakte


  Fier, Albanië Albanië

  € 392.150

 • SHITET OMRINGENDE BIZNESI NË LAGJJEN ? 16 PRILLI ?, FIER Shitet ambient biznesi me sipërfaqe prej: 713 m2 , obiekt 1 katësh privat open space. Ambienti është i organizuar: 2 banjo, garderob,2 zyra,kabinë private elektrike trefazore, parking të mbyllur. Perfekte për fabrika të ndryshme, si fasoneri etj. Ambienti është i survejuar nga kamera dhe ka shërbim administrativ. E shtruar me pllaka dhe e ndriçuar mirë. Godina ndodhet në një pozicion gjeografik shumë të favorshëm, e aksesueshme direktë nga unaza e qytetit. Shitet për 392 150 ?/total. Për më shumë informacione ose një vizitë në pronë na kontaktoni: +355 69 40 356 476 Extra informatie Omringende typeBusiness van het bezit CityFier Eigendom certificateYes Overeen te komen PriceYes Bezit floor1 Pozicioni PronësLindje StatusForverkoop van het bezit...Details bekijken
 • Commerciële


  Wederverkoop

  -

  Slaapkamers

  -

  Badkamers

  390.000
   305 m2
   Oppervlakte

   Exacte locatie niet opgegeven

  Fier, Albanië Albanië

  € 390.000

 • SHITET MJEDIS TREGTAR + TRUALL NË LAGJEN ? APOLLONIA ? NË FIER Shitet mjedis tregtar + truall në lagjen ?Apollonia? Fier. Ambienti është i ndarë në 275m2 truall dhe 30m2 ndërtesë. Ambienti është plot hapsirë dhe në një pozicion mjaft të favorshëm për zhvillim tregtar pasi ndodhet në një prej zonave tregtare të qytetit të fierit. Për më shumë informacione ose një vizitë në pronë ju lutem na kontaktoni:+35569 40 35 476 Extra informatie Omringende typeBusiness van het bezit CityFier Eigendom certificateYes Overeen te komen PriceYes Pozicioni PronësLindje StatusForverkoop van het bezit...Details bekijken
 • Appartement


  Wederverkoop

  Studio

  Slaapkamers

  -

  Badkamers

  380.000
   1100 m2
   Oppervlakte


  Fier, Albanië Albanië

  € 380.000

 • SHITET NDËRTESË + DYQAN + TOKË TRUALL NË LAGJJEN ? MBROSTAR-URA ?, FIER Shitet ndërtesë 3katëshe + dyqan + tokë truall në lagjjen ?Mbrostar-Ura?, Fier. Ka një sipërfaqje totale trualli prej 1100 m2 nga të cilat 180 m2 janë të zëna nga ndërtesa. Përpara ndërtesës është dyqani me sipërfaqje 100 m2 I cili është aktiv. Ndërtesa është 3katëshe dhe është projektuar në mënyrë të tillë: Një kat nëntokë me sipërfaqje 280 m2 I cili shërben për magazinë. Kati i parë është ambjent biznesi me një sipërfaqje prej 180 m2 I organizuar në një dhomë me hapësirë të bollshme dhe një tualet. Ambjenti është I përshatshëm për ç?do lloj biznesi. Kati I dytë është apartament me sipërfaqje 180 m2 dhe organizohet në mënyrë të tillë: sallon, kuzhinë, 3 dhoma gjumi, 2 tualete dhe 2 ballkone. Është i mobiluar në kushte shumë të mira. Kati I tretë është papafingo me sipërfaqje prej 120 m2. Prapa shtëpise ka edhe oborr. Shiten të gjitha me një çmim prej 380 000 ? ...Details bekijken
 • Land-Perceel


  Wederverkoop

  -

  Slaapkamers

  -

  Badkamers

  380.000
   7000 m2
   Oppervlakte

   Exacte locatie niet opgegeven

  Lushnje, Albanië Albanië

  € 380.000

 • SHITET TOKË IS NË KARBUNARË E POSHTME, LUSHNJE Shitet tokë are në Karbunarë e Poshmte, Lushnje. Sipërfaqa e rokës është 7000 m2, me lokacion të favorshëm pranë Autostradës Lushnje-Fier. Momentalisht toka është Serë në prodhim. Shitet me çmimin prej 380 000 ?/total. Për më shumë informacione ose një vizitë në pronë na kontaktoni 069 40 35 476 Extra informatie Bezit typeLand CityLushnje Eigendom certificateYes Overeen te komen PriceYes StatusForverkoop van het bezit...Details bekijken
 • Appartement


  Wederverkoop

  Studio

  Slaapkamers

  -

  Badkamers

  357.000
   10200 m2
   Oppervlakte


  Fier, Albanië Albanië

  € 357.000

 • Vertaald: LAND VOOR VERKOOP BINNEN; PORTËZ; , Land FIER voor verkoop binnen; Portëz;, Fier. Het heeft een totaal landgebied van 10200 m2 met eigendomscertificaat. Het land wordt gevestigd door de weg en is geschikt voor diverse activiteiten zoals: de auto dienst, autovervangstukken, silo's, enz. Het is een goede investeringskans aangezien het dicht bij de stad wordt gevestigd. Komt voor verkoop aan een prijs van 357 000 (overeen te komen) ?/totaal. Voor meer informatie of een bezoek aan het bezit contacteer ons: 355 69 40 35 476 Extra statusForverkoop van het Bezit PriceYes van de Eigendom van CityFier van het Land van het informatieBezit typeToke certificateYes Overeen te komen; ,...Details bekijken
 • Commerciële


  Wederverkoop

  3

  Slaapkamers

  1

  Badkamers

  356.000
   178 m2
   Oppervlakte


  Fier, Albanië Albanië

  € 356.000

 • Vertaald: BEDRIJFS MILIEU VOOR VERKOOP IN de BUURT van de CONFERENTIE PEZ ? van de BUURT ?, FIER Bedrijfsmilieu voor verkoop in de ? Peza buurt van de Conferentie ?, Fier. De oppervlakte van het gebouw is 178 m2 en komt met een prijs van 356000 Euro. De plaats is vrij gunstige toe te schrijven aan het plaatsen van het bezit op één van de stedelijke straten van de stad met significante bewegingen van klanten en transportmiddelen. Het bezit heeft hypotheekdocumentatie: eigendoms certificaat voor 130 m2 en gen-plannen tijdens formalisering voor 48 m2. Voor meer informatie of een bezoek aan het bezit, contacteer ons: 35569 40 35 476 Extra van het typeBusinessmilieu van het informatieBezit statusForverkoop van het Bezit van PositionWest van het Bezit van het Bezit PriceYes floor2 van de Eigendom van CityFier certificateYes Overeen te komen; ,...Details bekijken
 • Appartement


  Wederverkoop

  7

  Slaapkamers

  8

  Badkamers

  350.000
   211 m2
   Oppervlakte


  Fier, Albanië Albanië

  € 350.000

 • HOTEL SHITET + RESTORANT NË FIER. LAGJJA ? SHEQ I MADH ? Shitet hotel + restorant 2katësh në pjesën lindore të unazës në Fier, lgj: Sheq i madh. Ka një sipërfaqe totale trualli prej: 211 m2 dhe ndërtimi: 137.2 m2 për kat. Kati i parë është Bar + Restorant, i mobiluar totalisht dhe arreduar me arkitekt. Kuzhina e restorantit dispononë të gjitha pajisjet sipas standarteve europiane dhe gjithshka funksionale. Kati i dytë hotel me 5 dhoma të arreduara dhe mobiluara sipas shijeve perëndimore dhe bashkëkohore. Taraca e objektit është e shfytëzueshme ose e përshtatshme për kate shtesë. Shitet me çmimin: 350 000 ? /total. Për një visit në pronë ose informacion më të detajuar na kontaktoni ? +355 69 40 35 476 Extra informatie Bezit typeNdertesë CityFier Eigendom certificateYes Overeen te komen PriceYes Pozicioni PronësLindje StatusForverkoop van het bezit...Details bekijken
 • Advertisement
  Pagina 1 van 18


  Adverteer uw eigendom.
  Ons unieke distributienetwerk bereikt elke maand miljoenen bezoekers.
  Maak uw gratis account aan, klik hier!