Foto: House, Central America

  Honduras  Honduras - Vastgoed te koop in Honduras  


location_on
filter_alt Filters (1)


pool


Type eigendom:

search
location_on Regio
favorite_border
Gevonden 1  Vastgoed
Honduras  in Atlantida, La Ceiba
pool
Chateau-Kasteel

Wederverkoop
7
Slaapkamers
8
Badkamers
(€ 388.962 EUR | $ 473.522 USD)
L 11.374.727 HNL
10,000 (sq f
Oppervlakte

Exacte locatie niet opgegeven
highlight_off

highlight_off

La Ceiba, Atlantida Honduras

Asking: L 11,374,727 HNL

pool Zwembad
ac_unit Airconditioning
Hotel voor de villa's van het verkoopParadijs en van de Villa's van het Paradijs Bar en grillstad van het Dorp Granadita II van La Ceiba op het strand in de Golf van Honduras. 15 minuten van de stad. mooie oceaanvoorzijde. heet waterdouches. 6 balkons. Hoge efficiency a/c, volledige keuken in beide de de bouw 2 binnen kleine bouw twee in het grote gebouw. open haard en Barbecues 1. 16 palmenhaarlok en 4 kokospalmen, 1 oranje boom, Leches boom, papajaboom. rozen en bloemen rond het huis. de partij 100 voet door 150 voet zonder het strand dit huis volledig geleverd komt. grote pool. strand Terrance met venster van keuken aan grond op strand. ook bar op de bodem van de tweede bouw. zijn volledig geleverd en het komt met. - 4 gasfornuizen en ovens - hoge 7 - kwaliteit a/c - Hoge efficiencyWasmachine en droger. - De Pomp en de Filter van de pool. - De Tanks van het propaan - 2 Diepvriezers - ...
Pagina 1 van 1

 
 
1

Aanbevolen Honduras Vastgoed
Honduras
Chateau-Kasteel
Atlantida
La Ceiba
Slaapkamers: 7
L 11.374.727
flag Kaart van Honduras

Sommige locaties zijn niet beschikbaarVerwante zoekopdrachten 4:34:54 AM

Welkom bij ons onroerend goed te koop in Honduras Pagina.


Verwante zoekopdrachten:


Luxe Vastgoed te koop in Honduras | Verminderd Vastgoed te koop in Honduras | Bankbeslag Vastgoed te koop in Honduras | Goedkoop Vastgoed te koop in Honduras |

Categorieën onroerend goed te koop:
Nieuwbouw Vastgoed te koop in Honduras | In aanbouw Vastgoed te koop in Honduras

Zoeken eigendommen met behulp van de zoekfunctie bovenaan de pagina of gebruik de regiolinks om door specifieke onroerend goed regio's. We hebben onroerendgoedadvertenties van makelaars en rechtstreeks van eigenaren, of u nu een Honduras, vastgoedbeleggingen in Honduras of als u wilt verhuizen, vindt u al onze aanbiedingen met prijzen en afbeeldingen. Om een specifiek type woning te zoeken, selecteert u uw woningtype, Villa, Huis, Appartement, Condo, Herenhuis, Land, Ruïne, Schuur, Boerderij, Kasteel, Meer, Eiland, Kasteel, Flat, Penthouse, hutten aan het meer, skichalets, Hotel- of zelfs commerciële eigendommen van bars, restaurants en winkels.
U kunt ook zoeken naar villa's met zwembaden of op type onroerend goed, op plan, nieuwbouw of wederverkoop onroerend goed. Al onze Honduras Vastgoedadvertenties worden dagelijks bijgewerkt en u bent vrij om rechtstreeks contact op te nemen met de eigenaar of agent. We hebben nu een grote selectie van eigendommen in real estate adverts, from cheap Honduras.
variërend in de miljoenen.

Overweegt u om uw eigen woning te verkopen, bezoek dan onze advertentiepagina voor alle details, inclusief makelaarsaccounts.
Publiceer uw eigendom gratis
network
Adverteer uw eigendom.
Ons unieke distributienetwerk bereikt elke maand miljoenen bezoekers.
Maak uw gratis account aan, klik hier!
Netherlands language

Verander taal    highlight_off