Foto: Boa Vista, Cape Verde

  Seychelles  Seychellen - Vastgoed te koop in Seychellen  


location_on
filter_alt Filters (1)


pool


Type eigendom:

search
location_on Regio
favorite_border
Gevonden 1  Vastgoed
Seychellen  in Mahe, Mahe
Appartement

Wederverkoop
1
Slaapkamers
1
Badkamers
(€ 452.319 EUR | $ 550.653 USD)
9.058.593 SCR

highlight_off

Mahe, Mahe Seychelles

Asking: 9,058,593 SCR

<br/> <br/> <br/> <br/> <br/> <br/> Overzeese Mening 1 die Bedroomed Flat - het Eiland van Eden, Mahe, Seychelles.<br/> zeer upmarket moderne luxueuze 88m2 overweldigen - 1 slaapkamerflat/flat op de 1st verdieping met mooie die meningen over bassin 4 naar Eiland Cerf en van de bergen, luxuriously volledig met inbegrip van een dwarsbalklaag in de zitkamer en de blinden op 2 patios.<br/> de flat worden geleverd en worden gepast is dicht aan de 4 privé stranden bij het Eiland van Eden, grote meningen en restaurants en het fijne dineren. Het is goed voor paren, solo avonturieren, handelsreiziger andamp; families (met 2 jonge geitjes). <br/> Er is een pool van kinderen andamp; het zwembad 50 m van de flat met nog eens 3 zwembaden beschikbaar op het Eiland van Eden binnen het lopen distance.<br/> de flat omvat een gang op bootm...
Pagina 1 van 1

 
 
1

Aanbevolen Seychellen Vastgoed
Seychellen
Appartement
Mahe
Mahe
Slaapkamers: 1
SCR 9.058.593
flag Kaart van Seychelles

Sommige locaties zijn niet beschikbaarVerwante zoekopdrachten 3:33:14 AM

Welkom bij ons onroerend goed te koop in Seychellen Pagina.


Verwante zoekopdrachten:


Luxe Vastgoed te koop in Seychellen | Verminderd Vastgoed te koop in Seychellen | Bankbeslag Vastgoed te koop in Seychellen | Goedkoop Vastgoed te koop in Seychellen |

Categorieën onroerend goed te koop:
Nieuwbouw Vastgoed te koop in Seychellen | In aanbouw Vastgoed te koop in Seychellen

Zoeken eigendommen met behulp van de zoekfunctie bovenaan de pagina of gebruik de regiolinks om door specifieke onroerend goed regio's. We hebben onroerendgoedadvertenties van makelaars en rechtstreeks van eigenaren, of u nu een Seychelles, vastgoedbeleggingen in Seychelles of als u wilt verhuizen, vindt u al onze aanbiedingen met prijzen en afbeeldingen. Om een specifiek type woning te zoeken, selecteert u uw woningtype, Villa, Huis, Appartement, Condo, Herenhuis, Land, Ruïne, Schuur, Boerderij, Kasteel, Meer, Eiland, Kasteel, Flat, Penthouse, hutten aan het meer, skichalets, Hotel- of zelfs commerciële eigendommen van bars, restaurants en winkels.
U kunt ook zoeken naar villa's met zwembaden of op type onroerend goed, op plan, nieuwbouw of wederverkoop onroerend goed. Al onze Seychelles Vastgoedadvertenties worden dagelijks bijgewerkt en u bent vrij om rechtstreeks contact op te nemen met de eigenaar of agent. We hebben nu een grote selectie van eigendommen in real estate adverts, from cheap Seychelles.
variërend in de miljoenen.

Overweegt u om uw eigen woning te verkopen, bezoek dan onze advertentiepagina voor alle details, inclusief makelaarsaccounts.
Publiceer uw eigendom gratis
network
Adverteer uw eigendom.
Ons unieke distributienetwerk bereikt elke maand miljoenen bezoekers.
Maak uw gratis account aan, klik hier!
Netherlands language

Verander taal    highlight_off