Foto: South East Asia

  Singapore  Singapore - Eigendom te koop in Singapore Singapore  


location_on
filter_alt Filters (1)


pool


Type eigendom:

search
location_on Kaart
favorite_border
Gevonden 1  Singapore Woningen
Singapore  in Singapore, Singapore
pool
Appartement

Wederverkoop
1
Slaapkamers
1
Badkamers
(€ 17.086 EUR | $ 21.000 USD)
$ 27.650 SGD

Exacte locatie niet opgegeven
highlight_off

highlight_off

Singapore, Singapore Singapore

Asking: $ 27,650 SGD

pool Zwembad
Land: Singapore. Stad: Singapore. USD28000. Flatgebouwen met koopflats van het Hotel van Singapore geeft de vijfsterren hoge huur. De eigendom van de ruimten van het Hotel is een uitstekende Investering die 21% de winst van de Huur geven. Plus de 200% Terugkoop die van de ontwikkelaar verdubbelt u uw investeringsrug geven. Het hotel heeft 360 studio's en 500 het Parkeren groeven. Alle studio's hebben fantastische meningen. Het is in een zeer goede plaats, dicht bij de weg, de goede restaurants, het winkelen, de wandelgalerijen, de scholen, de universiteiten, de ziekenhuizen, het openbare vervoer enz. De Eigenschappen & de Diensten van de bouw: De vijfsterrentoevlucht van het flatgebouw met koopflatshotel heeft een verscheidenheid van restaurants met uiterst hoge normen. Zitkamers, koffiewinkels, boutiques, geschiktheidscentrum, kuuroord, zwembaden, tennis,...
Pagina 1 van 1

 
 
1

Aanbevolen Singapore Woningen
Singapore
Appartement
Singapore
Singapore
Slaapkamers: 1
$ 27.650
flag Carte de singapore

Lieu exact non fournis - Ville indiquées sur la carte
Provincie in Singapore:
Plaats in Singapore - Singapore
SingaporeVerwante zoekopdrachten 9:22:34 AM

Welkom bij ons onroerend goed te koop in Singapore Singapore Pagina.


Verwante zoekopdrachten:


Singapore Luxe Eigendom te koop in Singapore | Singapore Verminderd Eigendom te koop in Singapore | Singapore Bankbeslag Eigendom te koop in Singapore | Singapore Goedkoop Eigendom te koop in Singapore |

Categorieën onroerend goed te koop:
Singapore Nieuwbouw Eigendom te koop in Singapore | Singapore In aanbouw Eigendom te koop in Singapore

Zoeken Singapore eigendommen met behulp van de zoekfunctie bovenaan de pagina of gebruik de regiolinks om door specifieke Singapore onroerend goed regio's. We hebben onroerendgoedadvertenties van makelaars en rechtstreeks van eigenaren, of u nu een Singapore, vastgoedbeleggingen in Singapore of als u wilt verhuizen, vindt u al onze aanbiedingen met prijzen en afbeeldingen. Om een specifiek type woning te zoeken, selecteert u uw woningtype, Villa, Huis, Appartement, Condo, Herenhuis, Land, Ruïne, Schuur, Boerderij, Kasteel, Meer, Eiland, Kasteel, Flat, Penthouse, hutten aan het meer, skichalets, Hotel- of zelfs commerciële eigendommen van bars, restaurants en winkels.
U kunt ook zoeken naar villa's met zwembaden of op type onroerend goed, op plan, nieuwbouw of wederverkoop onroerend goed. Al onze Singapore Vastgoedadvertenties worden dagelijks bijgewerkt en u bent vrij om rechtstreeks contact op te nemen met de eigenaar of agent. We hebben nu een grote selectie van eigendommen in Singapore real estate adverts, from cheap Singapore.
variërend in de miljoenen.

Overweegt u om uw eigen woning te verkopen, bezoek dan onze advertentiepagina voor alle details, inclusief makelaarsaccounts.
Adverteer uw woning voor slechts € 0,99
network
Adverteer uw eigendom.
Ons unieke distributienetwerk bereikt elke maand miljoenen bezoekers.
Accounts vanaf 2,99 €, probeer het voor € 0,99 voor je eerste maand!
Netherlands language

Verander taal    highlight_off