Foto: Benidorm, Spain

  Spain  Spanje - Vastgoed te koop in Aielo De Malferit Spanje  


location_on
filter_alt Filters (1)

Spain Aielo De Malferit:


pool


Type eigendom:

search
location_on Kaart
favorite_border
Gevonden 1  Aielo De Malferit Vastgoed
Spanje  in Valencia, Aielo de Malferit
Villa-Huizen

Wederverkoop
3
Slaapkamers
3
Badkamers
(£ 142.478 GBP | $ 198.545 USD)
€ 165.000
164.9958 m2
Oppervlakte

highlight_off

Aielo de Malferit, Valencia Spain

Asking: € 165,000

Het fantastische Huis van 3 Slaapkamer met Privé die Pool en Tuin, Aielo DE Malferit, identiteitskaart ? Perceel 165, veelhoek 8 Aielo DE Malferit Valencia 46812 van het Bezit van Valencian Gemeenschap, Spanje Euroresales van de PLAATS van het BEZIT het OVERZICHT van het BEZIT van Spanje de Valencian Gemeenschap, over de zuidelijke kustlijn van Spanje wordt uitgerekt ? s, blijft één van de wenselijkste plaatsen om te zijn, geen kwestie hoe laat van jaar. Op aanbieding is hier een kans om een slimme investering in dit prachtige deel van de wereld met dit fantastische bezit te maken. Gevestigd in de schilderachtige gemeente van Aielo DE Malferit, kenmerkt dit buitenhuis 3 slaapkamers, 3 badkamerss, terrasgebieden, garage, parkerend privé zwembad en een ruim privé tuingebied om in het glorierijke Mediterrane klimaat te zonnebaden. Met 10 ruimten in...
Pagina 1 van 1

 
 
1

Aanbevolen Spanje Vastgoed
Spanje
Villa-Huizen
Valencia
Mutxamel
Slaapkamers: 3
235.000
Spanje
Eigendom
Andalucia
Alora
Slaapkamers: 2
289.000
Spanje
Villa-Huizen
Valencia
Benissa
Slaapkamers: 4
295.000
Spanje
Appartement
Andalucia
Estepona
Slaapkamers: 3
163.700
flag Kaart van Spain

Sommige locaties zijn niet beschikbaar
Plaats in Valencia - Aielo De MalferitVerwante zoekopdrachten 8:33:09 PM

Welkom bij ons onroerend goed te koop in Aielo De Malferit Spanje Pagina.


Verwante zoekopdrachten:
Aielo De Malferit Villa-Huizen te koop in Spanje |

Aielo De Malferit Luxe Vastgoed te koop in Spanje | Aielo De Malferit Verminderd Vastgoed te koop in Spanje | Aielo De Malferit Bankbeslag Vastgoed te koop in Spanje | Aielo De Malferit Goedkoop Vastgoed te koop in Spanje |

Categorieën onroerend goed te koop:
Aielo De Malferit Nieuwbouw Vastgoed te koop in Spanje | Aielo De Malferit In aanbouw Vastgoed te koop in Spanje

Zoeken Aielo De Malferit eigendommen met behulp van de zoekfunctie bovenaan de pagina of gebruik de regiolinks om door specifieke Aielo De Malferit onroerend goed regio's. We hebben onroerendgoedadvertenties van makelaars en rechtstreeks van eigenaren, of u nu een Aielo De Malferit, vastgoedbeleggingen in Aielo De Malferit of als u wilt verhuizen, vindt u al onze aanbiedingen met prijzen en afbeeldingen. Om een specifiek type woning te zoeken, selecteert u uw woningtype, Villa, Huis, Appartement, Condo, Herenhuis, Land, Ruïne, Schuur, Boerderij, Kasteel, Meer, Eiland, Kasteel, Flat, Penthouse, hutten aan het meer, skichalets, Hotel- of zelfs commerciële eigendommen van bars, restaurants en winkels.
U kunt ook zoeken naar villa's met zwembaden of op type onroerend goed, op plan, nieuwbouw of wederverkoop onroerend goed. Al onze Aielo De Malferit Vastgoedadvertenties worden dagelijks bijgewerkt en u bent vrij om rechtstreeks contact op te nemen met de eigenaar of agent. We hebben nu een grote selectie van eigendommen in Aielo De Malferit real estate adverts, from cheap Aielo De Malferit.
variërend in de miljoenen.

Overweegt u om uw eigen woning te verkopen, bezoek dan onze advertentiepagina voor alle details, inclusief makelaarsaccounts.
Publiceer uw eigendom gratis
network
Adverteer uw eigendom.
Ons unieke distributienetwerk bereikt elke maand miljoenen bezoekers.
Maak uw gratis account aan, klik hier!
Netherlands language

Verander taal    highlight_off