Foto: Puente Nuevo, Spain

  Spain  Spanje - Eigendom te koop in Alcocer-De-Planes Spanje  


location_on
filter_alt Filters (1)

Spain Alcocer-De-Planes:


pool


Type eigendom:

search
location_on Kaart
favorite_border
Gevonden 1  Alcocer-De-Planes Woningen
Spanje  in Valencia, Alcocer-De-Planes
Villa-Huizen

Wederverkoop
4
Slaapkamers
2
Badkamers
(£ 188.874 GBP | $ 258.111 USD)
€ 210.000
164 m2
Oppervlakte

highlight_off

Alcocer-De-Planes, Valencia Spain

Asking: € 210,000

Een mooie villa met fantastische die meningen op het gebied van La Solana van Alcocer DE Planes worden gesitueerd. Het bezit heeft 4 slaapkamers waarvan 3 dubbele slaapkamers en 2 badkamerss, grote zitkamerdiner van 31m2 en keuken met wasserijruimte en voorraadkast zijn. Aan de buitenkant door een mooie behandelde portiek is het gebied een zwembad van 40m2 en terrasvormig die gebied in rijpe tuinen wordt geplaatst, zijn er ook een de zomerkeuken en BBQ voor buitenkant het onderhouden door de zomermaanden en voor opslag is er een garage. Wij zijn specialisten die in de Costa Blanca en Costa Calida zich in de Binnenlandse gebieden van Alicante en van Murcia met een bepaalde nadruk op Elda, Pinoso, Aspe, Elche en omringende gebieden specialiseren. Wij zijn gevestigd, goed - het geweten en vertrouwd op bedrijf dat een stevige reputatie onder kopers en verkopers heeft gebouwd aangezien wij be...
Pagina 1 van 1

 
 
1

Aanbevolen Spanje Woningen
Spanje
Appartement
Valencia
Alberic
Slaapkamers: 3
80.000
Spanje
Villa-Huizen
Catalonia
L'Escala
Slaapkamers: 2
378.000
Spanje
Eigendom
Andalucia
Alhaurin de la Torre
Slaapkamers: 2
350.000
Spanje
Eigendom
Andalucia
Pizarra
Slaapkamers: 5
349.000
flag Carte de spain

Lieu exact non fournis - Ville indiquées sur la carte
Plaats in Valencia - Alcocer-De-Planes
Alcocer-De-PlanesVerwante zoekopdrachten 1:32:22 AM

Welkom bij ons onroerend goed te koop in Alcocer-De-Planes Spanje Pagina.


Verwante zoekopdrachten:
Alcocer-De-Planes Villa-Huizen te koop in Spanje |

Alcocer-De-Planes Luxe Eigendom te koop in Spanje | Alcocer-De-Planes Verminderd Eigendom te koop in Spanje | Alcocer-De-Planes Bankbeslag Eigendom te koop in Spanje | Alcocer-De-Planes Goedkoop Eigendom te koop in Spanje |

Categorieën onroerend goed te koop:
Alcocer-De-Planes Nieuwbouw Eigendom te koop in Spanje | Alcocer-De-Planes In aanbouw Eigendom te koop in Spanje

Zoeken Alcocer-De-Planes eigendommen met behulp van de zoekfunctie bovenaan de pagina of gebruik de regiolinks om door specifieke Alcocer-De-Planes onroerend goed regio's. We hebben onroerendgoedadvertenties van makelaars en rechtstreeks van eigenaren, of u nu een Alcocer-De-Planes, vastgoedbeleggingen in Alcocer-De-Planes of als u wilt verhuizen, vindt u al onze aanbiedingen met prijzen en afbeeldingen. Om een specifiek type woning te zoeken, selecteert u uw woningtype, Villa, Huis, Appartement, Condo, Herenhuis, Land, Ruïne, Schuur, Boerderij, Kasteel, Meer, Eiland, Kasteel, Flat, Penthouse, hutten aan het meer, skichalets, Hotel- of zelfs commerciële eigendommen van bars, restaurants en winkels.
U kunt ook zoeken naar villa's met zwembaden of op type onroerend goed, op plan, nieuwbouw of wederverkoop onroerend goed. Al onze Alcocer-De-Planes Vastgoedadvertenties worden dagelijks bijgewerkt en u bent vrij om rechtstreeks contact op te nemen met de eigenaar of agent. We hebben nu een grote selectie van eigendommen in Alcocer-De-Planes real estate adverts, from cheap Alcocer-De-Planes.
variërend in de miljoenen.

Overweegt u om uw eigen woning te verkopen, bezoek dan onze advertentiepagina voor alle details, inclusief makelaarsaccounts.
Adverteer uw woning voor slechts € 0,99
network
Adverteer uw eigendom.
Ons unieke distributienetwerk bereikt elke maand miljoenen bezoekers.
Accounts vanaf 2,99 €, probeer het voor € 0,99 voor je eerste maand!
Netherlands language

Verander taal    highlight_off