Foto: Almeria, Spain

  Spain  Spanje - Vastgoed te koop in Alfauir Spanje  


location_on
filter_alt Filters (1)

Spain Alfauir:


pool


Type eigendom:

search
location_on Kaart
favorite_border
Gevonden 1  Alfauir Vastgoed
Spanje  in Valencia, Alfauir
Villa-Huizen

Wederverkoop
4
Slaapkamers
4
Badkamers
(£ 185.653 GBP | $ 258.710 USD)
€ 215.000

highlight_off

Alfauir, Valencia Spain

Asking: € 215,000

ac_unit Airconditioning
De fantastische villa bouwde 2011 met de hoogste die kwaliteitsmaterialen in, op een stil gebied worden gevestigd, die pijnboom en oranje bomen overzien. Bepaalde de plaats van een korte afstand van Gandandiacute; a (12 minuten) en zijn spectaculaire stranden van fijn, gouden zand voor plezier en kalmte. <br/> <br/> het bezit met modern ontwerp vormt en de afwerking wordt verdeeld meer dan 4 vloeren. Van de zaal, kunt u tot het belangrijkste gebied van toegang hebben?? het huis. Open concepteneetkamer met glijdende glasdeur, voor toegang tot het belangrijkste terras. Grote houten keuken met kwarts worktop, oven, ceramische haardplaat, en rooktrekker. Keuken met toegang tot een gesloten wasserijruimte met een 50 literstraalkachel en een achterterras. <br/> <br/> Witte marmeren treden van de kelderverdieping aan het parterre. Hoofd slaapkamer met kleedkamer, volledi...
Pagina 1 van 1

 
 
1

Aanbevolen Spanje Vastgoed
Spanje
Villa-Huizen
Andalucia
Marbella
Slaapkamers: 4
3.295.000
Spanje
Appartement
Valencia
Teulada
Slaapkamers: 3
99.950
Spanje
Villa-Huizen
Valencia
Rojales
Slaapkamers: 3
175.000
Spanje
Eigendom
Andalucia
Pizarra
Slaapkamers: 5
349.000
flag Kaart van Spain

Sommige locaties zijn niet beschikbaar
Plaats in Valencia - Alfauir
AlfauirVerwante zoekopdrachten 8:35:11 PM

Welkom bij ons onroerend goed te koop in Alfauir Spanje Pagina.


Verwante zoekopdrachten:
Alfauir Villa-Huizen te koop in Spanje |

Alfauir Luxe Vastgoed te koop in Spanje | Alfauir Verminderd Vastgoed te koop in Spanje | Alfauir Bankbeslag Vastgoed te koop in Spanje | Alfauir Goedkoop Vastgoed te koop in Spanje |

Categorieën onroerend goed te koop:
Alfauir Nieuwbouw Vastgoed te koop in Spanje | Alfauir In aanbouw Vastgoed te koop in Spanje

Zoeken Alfauir eigendommen met behulp van de zoekfunctie bovenaan de pagina of gebruik de regiolinks om door specifieke Alfauir onroerend goed regio's. We hebben onroerendgoedadvertenties van makelaars en rechtstreeks van eigenaren, of u nu een Alfauir, vastgoedbeleggingen in Alfauir of als u wilt verhuizen, vindt u al onze aanbiedingen met prijzen en afbeeldingen. Om een specifiek type woning te zoeken, selecteert u uw woningtype, Villa, Huis, Appartement, Condo, Herenhuis, Land, Ruïne, Schuur, Boerderij, Kasteel, Meer, Eiland, Kasteel, Flat, Penthouse, hutten aan het meer, skichalets, Hotel- of zelfs commerciële eigendommen van bars, restaurants en winkels.
U kunt ook zoeken naar villa's met zwembaden of op type onroerend goed, op plan, nieuwbouw of wederverkoop onroerend goed. Al onze Alfauir Vastgoedadvertenties worden dagelijks bijgewerkt en u bent vrij om rechtstreeks contact op te nemen met de eigenaar of agent. We hebben nu een grote selectie van eigendommen in Alfauir real estate adverts, from cheap Alfauir.
variërend in de miljoenen.

Overweegt u om uw eigen woning te verkopen, bezoek dan onze advertentiepagina voor alle details, inclusief makelaarsaccounts.
Publiceer uw eigendom gratis
network
Adverteer uw eigendom.
Ons unieke distributienetwerk bereikt elke maand miljoenen bezoekers.
Maak uw gratis account aan, klik hier!
Netherlands language

Verander taal    highlight_off