Foto: Barcelona, Spain

  Spain  Spanje - Eigendom te koop in Alginet Spanje  


location_on
filter_alt Filters (1)

Spain Alginet:


pool


Type eigendom:

search
location_on Kaart
favorite_border
Gevonden 1  Alginet Woningen
Spanje  in Valencia, Alginet
pool
Villa-Huizen

Wederverkoop
3
Slaapkamers
4
Badkamers
(£ 899.400 GBP | $ 1.229.100 USD)
€ 1.000.000
500 m2
Oppervlakte

highlight_off

Alginet, Valencia Spain

Asking: € 1,000,000

pool Zwembad
Spectaculaire luxevilla in de Los Lagos urbanisatie in Alginet. Met meningen van het overzees en de bergen van Cullera en Tabernes van de pool en terrassen van het huis. Het wordt gevestigd in een zeer stille plaats maar minder dan 30 minuten van mooie stranden en het centrum van de stad van Valencia. Als u openbaar vervoer toen verkiest heeft Alginet een Metro einde Valencia 2 km vanaf deze luxevilla in Los Lagos. Wij zullen meer details van dit prachtige huis met een luxe buiten in Alginet zien.Buitenkant van de luxevilla in AlginetHet perceel van deze luxevilla in wordt Alginet gevestigd op een straat met weinig verkeer van de Los Lagos urbanisatie in Alginet. Het wordt gevestigd op een hoog gebied van het land dat ons toestaat om van mooie meningen en verse overzeese lucht in de zomer te genieten. De vorm van het perceel is bijna rechthoekig, ongeveer lang en breed 70 met...
Pagina 1 van 1

 
 
1

Aanbevolen Spanje Woningen
Spanje
Appartement
Andalucia
Estepona
Slaapkamers: 3
163.700
Spanje
Villa-Huizen
Andalucia
Marbella
Slaapkamers: 3
1.580.000
Spanje
Eigendom
Andalucia
Alhaurin el Grande
Slaapkamers: 4
299.000
Spanje
Appartement
Valencia
Rojales
Slaapkamers: 3
198.000
flag Carte de spain

Lieu exact non fournis - Ville indiquées sur la carte
Plaats in Valencia - Alginet
AlginetVerwante zoekopdrachten 5:45:42 PM

Welkom bij ons onroerend goed te koop in Alginet Spanje Pagina.


Verwante zoekopdrachten:
Alginet Villa-Huizen te koop in Spanje |

Alginet Luxe Eigendom te koop in Spanje | Alginet Verminderd Eigendom te koop in Spanje | Alginet Bankbeslag Eigendom te koop in Spanje | Alginet Goedkoop Eigendom te koop in Spanje |

Categorieën onroerend goed te koop:
Alginet Nieuwbouw Eigendom te koop in Spanje | Alginet In aanbouw Eigendom te koop in Spanje

Zoeken Alginet eigendommen met behulp van de zoekfunctie bovenaan de pagina of gebruik de regiolinks om door specifieke Alginet onroerend goed regio's. We hebben onroerendgoedadvertenties van makelaars en rechtstreeks van eigenaren, of u nu een Alginet, vastgoedbeleggingen in Alginet of als u wilt verhuizen, vindt u al onze aanbiedingen met prijzen en afbeeldingen. Om een specifiek type woning te zoeken, selecteert u uw woningtype, Villa, Huis, Appartement, Condo, Herenhuis, Land, Ruïne, Schuur, Boerderij, Kasteel, Meer, Eiland, Kasteel, Flat, Penthouse, hutten aan het meer, skichalets, Hotel- of zelfs commerciële eigendommen van bars, restaurants en winkels.
U kunt ook zoeken naar villa's met zwembaden of op type onroerend goed, op plan, nieuwbouw of wederverkoop onroerend goed. Al onze Alginet Vastgoedadvertenties worden dagelijks bijgewerkt en u bent vrij om rechtstreeks contact op te nemen met de eigenaar of agent. We hebben nu een grote selectie van eigendommen in Alginet real estate adverts, from cheap Alginet.
variërend in de miljoenen.

Overweegt u om uw eigen woning te verkopen, bezoek dan onze advertentiepagina voor alle details, inclusief makelaarsaccounts.
Adverteer uw woning voor slechts € 0,99
network
Adverteer uw eigendom.
Ons unieke distributienetwerk bereikt elke maand miljoenen bezoekers.
Accounts vanaf 2,99 €, probeer het voor € 0,99 voor je eerste maand!
Netherlands language

Verander taal    highlight_off