Foto: Ibiza Spain

  Spain  Spanje - Vastgoed te koop in Aspe-Alicante Spanje  


location_on
filter_alt Filters (1)

Spain Aspe-Alicante:


pool


Type eigendom:

search
location_on Kaart
favorite_border
Gevonden 1  Aspe-Alicante Onroerend goed
Spanje  in Valencia, Aspe-Alicante
pool
Villa-Huizen

Wederverkoop
6
Slaapkamers
3
Badkamers
(£ 648.313 GBP | $ 886.877 USD)
€ 730.000
359 m2
Oppervlakte

highlight_off

Aspe-Alicante, Valencia Spain

Asking: € 730,000

pool Zwembad
Dit typische en comfortabele 6 slaapkamerbuitenhuis wordt gevestigd in het midden van een beschermd die natuurreservaat, door de vrede en de kalmte van het wild wordt omringd. Nochtans, heeft het snelle toegang tot alle die diensten door de mooie dorpen van Aspe en Crevillente, enkel 11 minuten vanaf de eerste en 15 minuten vanaf de tweede worden aangeboden. Verlatend de hoofdweg erachter, vinden wij een windende weg waar de tijd zich nog schijnt bevonden te hebben: wij gaan door dozens weelderige palmen van de Elche Kinderdagverblijven over en laten terzijde de elegante paarden in Gr Desierto het ruitercentrum, dan onmiddellijk zich voor de grote ijzerpoort vindt die toegang tot landgoed geeft. Een lange die weg door olijvenbosjes wordt omringd neemt ons aan de boerderij. De vlotte bergen schijnen om een kroon te vormen die op het dak van het pastelkleur gele huis, zoals de koningin van...
Pagina 1 van 1

 
 
1

Aanbevolen Spanje Onroerend goed
Spanje
Appartement
Valencia
Rojales
Slaapkamers: 2
159.950
Spanje
Appartement
Valencia
Santa Pola
Slaapkamers: 3
125.000
Spanje
Villa-Huizen
Andalucia
Marbella
Slaapkamers: 3
1.580.000
Spanje
Appartement
Valencia
Oliva
Slaapkamers: 2
155.000
flag Carte de spain

Lieu exact non fournis - Ville indiquées sur la carte
Plaats in Valencia - Aspe-Alicante
Aspe-AlicanteVerwante zoekopdrachten 3:26:50 AM

Welkom bij ons onroerend goed te koop in Aspe-Alicante Spanje Pagina.


Verwante zoekopdrachten:
Aspe-Alicante Villa-Huizen te koop in Spanje |

Aspe-Alicante Luxe Vastgoed te koop in Spanje | Aspe-Alicante Verminderd Vastgoed te koop in Spanje | Aspe-Alicante Bankbeslag Vastgoed te koop in Spanje | Aspe-Alicante Goedkoop Vastgoed te koop in Spanje |

Categorieën onroerend goed te koop:
Aspe-Alicante Nieuwbouw Vastgoed te koop in Spanje | Aspe-Alicante In aanbouw Vastgoed te koop in Spanje

Zoeken Aspe-Alicante eigendommen met behulp van de zoekfunctie bovenaan de pagina of gebruik de regiolinks om door specifieke Aspe-Alicante onroerend goed regio's. We hebben onroerendgoedadvertenties van makelaars en rechtstreeks van eigenaren, of u nu een Aspe-Alicante, vastgoedbeleggingen in Aspe-Alicante of als u wilt verhuizen, vindt u al onze aanbiedingen met prijzen en afbeeldingen. Om een specifiek type woning te zoeken, selecteert u uw woningtype, Villa, Huis, Appartement, Condo, Herenhuis, Land, Ruïne, Schuur, Boerderij, Kasteel, Meer, Eiland, Kasteel, Flat, Penthouse, hutten aan het meer, skichalets, Hotel- of zelfs commerciële eigendommen van bars, restaurants en winkels.
U kunt ook zoeken naar villa's met zwembaden of op type onroerend goed, op plan, nieuwbouw of wederverkoop onroerend goed. Al onze Aspe-Alicante Vastgoedadvertenties worden dagelijks bijgewerkt en u bent vrij om rechtstreeks contact op te nemen met de eigenaar of agent. We hebben nu een grote selectie van eigendommen in Aspe-Alicante real estate adverts, from cheap Aspe-Alicante.
variërend in de miljoenen.

Overweegt u om uw eigen woning te verkopen, bezoek dan onze advertentiepagina voor alle details, inclusief makelaarsaccounts.
Adverteer uw woning voor slechts € 0,99
network
Adverteer uw eigendom.
Ons unieke distributienetwerk bereikt elke maand miljoenen bezoekers.
Accounts vanaf 2,99 €, probeer het voor € 0,99 voor je eerste maand!
Netherlands language

Verander taal    highlight_off