Foto: Valencia, Spain

  Spain  Spanje - Vastgoed te koop in Banyeres-De-Mariola Spanje  


location_on
filter_alt Filters (1)

Spain Banyeres-De-Mariola:


pool


Type eigendom:

search
location_on Kaart
favorite_border
Gevonden 1  Banyeres-De-Mariola Vastgoed
Spanje  in Valencia, Banyeres-De-Mariola
Villa-Huizen

Wederverkoop
17
Slaapkamers
14
Badkamers
(£ 1.639.130 GBP | $ 2.280.380 USD)
€ 1.900.000
1300 m2
Oppervlakte

highlight_off

Banyeres-De-Mariola, Valencia Spain

Asking: € 1,900,000

Vertaald: Het bezit dit bepaalde van dichtbij de stad van Bañeres van Mariola, enkel naast de weg met gemakkelijke toegang de plaats. Met 25.000 m2 van pakket, heeft een ingang van moerbeibomen met uitgebreid parkeerterrein met schaduw. M2 heeft veel een geconstrueerde oppervlakte van 1.300, met een rustieke aanraking zo door buitenkant zoals op de binnenkant. Grote ruimten binnen en buiten het huis en het landschap met voorwerpen van de tijd van de streek van Valencia. Met verschillende types van ruimten, werd het bezit gebruikt aangezien het jarenlang heeft gehuwd landelijk en de eigenaar de stijl met inbegrip van een restaurant heeft gehandhaafd, streek van barbecues en een streek in gedachte remodellerend om samen te komen gescheiden van het hoofdgebouw. Het bezit dit verdeeld tussen vijf zo veel dubbele flats met verschillende grootte en negen ruimten zoals voor vier men...
Pagina 1 van 1

 
 
1

Aanbevolen Spanje Vastgoed
Spanje
Eigendom
Andalucia
Coin
Slaapkamers: 3
279.500
Spanje
Villa-Huizen
Island of Majorca
Alcudia
Slaapkamers: 1
168.000
Spanje
Eigendom
Andalucia
Alhaurin el Grande
Slaapkamers: 3
299.000
Spanje
Appartement
Andalucia
Estepona
Slaapkamers: 3
163.700
flag Kaart van Spain

Sommige locaties zijn niet beschikbaar
Plaats in Valencia - Banyeres-De-Mariola
Banyeres-De-MariolaVerwante zoekopdrachten 8:50:21 AM

Welkom bij ons onroerend goed te koop in Banyeres-De-Mariola Spanje Pagina.


Verwante zoekopdrachten:
Banyeres-De-Mariola Villa-Huizen te koop in Spanje |

Banyeres-De-Mariola Luxe Vastgoed te koop in Spanje | Banyeres-De-Mariola Verminderd Vastgoed te koop in Spanje | Banyeres-De-Mariola Bankbeslag Vastgoed te koop in Spanje | Banyeres-De-Mariola Goedkoop Vastgoed te koop in Spanje |

Categorieën onroerend goed te koop:
Banyeres-De-Mariola Nieuwbouw Vastgoed te koop in Spanje | Banyeres-De-Mariola In aanbouw Vastgoed te koop in Spanje

Zoeken Banyeres-De-Mariola eigendommen met behulp van de zoekfunctie bovenaan de pagina of gebruik de regiolinks om door specifieke Banyeres-De-Mariola onroerend goed regio's. We hebben onroerendgoedadvertenties van makelaars en rechtstreeks van eigenaren, of u nu een Banyeres-De-Mariola, vastgoedbeleggingen in Banyeres-De-Mariola of als u wilt verhuizen, vindt u al onze aanbiedingen met prijzen en afbeeldingen. Om een specifiek type woning te zoeken, selecteert u uw woningtype, Villa, Huis, Appartement, Condo, Herenhuis, Land, Ruïne, Schuur, Boerderij, Kasteel, Meer, Eiland, Kasteel, Flat, Penthouse, hutten aan het meer, skichalets, Hotel- of zelfs commerciële eigendommen van bars, restaurants en winkels.
U kunt ook zoeken naar villa's met zwembaden of op type onroerend goed, op plan, nieuwbouw of wederverkoop onroerend goed. Al onze Banyeres-De-Mariola Vastgoedadvertenties worden dagelijks bijgewerkt en u bent vrij om rechtstreeks contact op te nemen met de eigenaar of agent. We hebben nu een grote selectie van eigendommen in Banyeres-De-Mariola real estate adverts, from cheap Banyeres-De-Mariola.
variërend in de miljoenen.

Overweegt u om uw eigen woning te verkopen, bezoek dan onze advertentiepagina voor alle details, inclusief makelaarsaccounts.
Publiceer uw eigendom gratis
network
Adverteer uw eigendom.
Ons unieke distributienetwerk bereikt elke maand miljoenen bezoekers.
Maak uw gratis account aan, klik hier!
Netherlands language

Verander taal    highlight_off