Foto: Madrid, spain

  Spain  Spanje - Vastgoed te koop in Barx Spanje  


location_on
filter_alt Filters (1)

Spain Barx:

pool


Type eigendom:

search
location_on Kaart
favorite_border
Gevonden 1  Barx Vastgoed
Spanje  in Valencia, Barxeta
Villa-Huizen

Wederverkoop
4
Slaapkamers
2
Badkamers
(£ 343.619 GBP | $ 475.289 USD)
€ 399.000

highlight_off

Barxeta, Valencia Spain

Asking: € 399,000

De buitengewone Villa van 4 Slaapkamer in Barxeta SpanjeEuroresales Property ID ? De informatie van het bezit: Dit veelzijdige en unieke bezit is gesitueerd in rustig maar toch levendig en het vriendschappelijke dorp van Barxeta, het is binnen het lopen afstand van het dorp dat alle belevingswaarde voor uw dagelijkse behoeften hebben., Banken, Apotheek, Medisch Centrum, winkels, Bars en Restaurants evenals een zeer maatSlagerij (waar niets teveel is om te krijgen wat u behoefte)! Het Stadhuis is gesitueerd in het Vierkant van de Markt, waar de regelmatige gebeurtenissen plaatsvinden evenals de wekelijkse van de Zaterdag Markt.De historische Stad van Xativa is weg slechts 10 km, wat alles van het mooie historische Kasteel en het Hotel dichtbij het aanbiedt, verscheidene Hotels, Bars, grote het winkelen faciliteiten, mooie parken en de frequ...
Pagina 1 van 1

 
 
1

Aanbevolen Spanje Vastgoed
Spanje
Appartement
Valencia
Teulada
Slaapkamers: 3
99.950
Spanje
Eigendom
Andalucia
Alora
Slaapkamers: 2
289.000
Spanje
Appartement
Murcia
Cartagena
Slaapkamers: 3
235.000
Spanje
Eigendom
Andalucia
Alhaurin de la Torre
Slaapkamers: 2
350.000
flag Kaart van Spain

Sommige locaties zijn niet beschikbaar
Plaats in Valencia - BarxVerwante zoekopdrachten 4:20:31 AM

Welkom bij ons onroerend goed te koop in Barx Spanje Pagina.


Verwante zoekopdrachten:


Barx Luxe Vastgoed te koop in Spanje | Barx Verminderd Vastgoed te koop in Spanje | Barx Bankbeslag Vastgoed te koop in Spanje | Barx Goedkoop Vastgoed te koop in Spanje |

Categorieën onroerend goed te koop:
Barx Nieuwbouw Vastgoed te koop in Spanje | Barx In aanbouw Vastgoed te koop in Spanje

Zoeken Barx eigendommen met behulp van de zoekfunctie bovenaan de pagina of gebruik de regiolinks om door specifieke Barx onroerend goed regio's. We hebben onroerendgoedadvertenties van makelaars en rechtstreeks van eigenaren, of u nu een Barx, vastgoedbeleggingen in Barx of als u wilt verhuizen, vindt u al onze aanbiedingen met prijzen en afbeeldingen. Om een specifiek type woning te zoeken, selecteert u uw woningtype, Villa, Huis, Appartement, Condo, Herenhuis, Land, Ruïne, Schuur, Boerderij, Kasteel, Meer, Eiland, Kasteel, Flat, Penthouse, hutten aan het meer, skichalets, Hotel- of zelfs commerciële eigendommen van bars, restaurants en winkels.
U kunt ook zoeken naar villa's met zwembaden of op type onroerend goed, op plan, nieuwbouw of wederverkoop onroerend goed. Al onze Barx Vastgoedadvertenties worden dagelijks bijgewerkt en u bent vrij om rechtstreeks contact op te nemen met de eigenaar of agent. We hebben nu een grote selectie van eigendommen in Barx real estate adverts, from cheap Barx.
variërend in de miljoenen.

Overweegt u om uw eigen woning te verkopen, bezoek dan onze advertentiepagina voor alle details, inclusief makelaarsaccounts.
Publiceer uw eigendom gratis
network
Adverteer uw eigendom.
Ons unieke distributienetwerk bereikt elke maand miljoenen bezoekers.
Maak uw gratis account aan, klik hier!
Netherlands language

Verander taal    highlight_off