Foto: Cadiz, Spain

  Spain  Spanje - Vastgoed te koop in Benifato Spanje  


location_on
filter_alt Filters (1)

Spain Benifato:


pool


Type eigendom:

search
location_on Kaart
favorite_border
Gevonden 1  Benifato Vastgoed
Spanje  in Valencia, Benifato
Villa-Huizen

Wederverkoop
3
Slaapkamers
2
Badkamers
(£ 215.075 GBP | $ 304.225 USD)
€ 250.000

highlight_off

Benifato, Valencia Spain

Asking: € 250,000

Een zeer aantrekkelijk Bezit van het Land in een buitengewone die plaats, uiterst persoonlijk op de rand van de Stad van Benifato, een korte aandrijving aan Benidorm en de kust wordt gevestigd. Dit unieke huis werd gebouwd in 2009 en de aanpassing is zeer ruime meer dan twee vloeren, zijn er veel uitstekende natuurlijke steeneigenschappen met een ontwerp dat zowel de aanpassing als de plaats maximaliseert. De Benedenverdieping heeft een werkelijk ruim gebied die van de Zitkamer tot een Eetkamer, met een grote die het Dineren Keuken leiden delightfully met de eenheden van de boerderijstijl en steeneigenschappen wordt gebeëindigd die beurtelings op een groot buitenterras en een beneden Badkamers met een Douche van de Macht leidt. De hogere vloer heeft 3 Slaapkamers, twee waarvan een groot buitenterras, met een tweede Badkamers met Douche en Gedaald Bad overzien. Er zijn stapels extra ...
Pagina 1 van 1

 
 
1

Aanbevolen Spanje Vastgoed
Spanje
Eigendom
Andalucia
Cartama
Slaapkamers: 4
350.000
Spanje
Eigendom
Andalucia
Alhaurin de la Torre
Slaapkamers: 2
350.000
Spanje
Villa-Huizen
Valencia
Rojales
Slaapkamers: 3
369.000
Spanje
Villa-Huizen
Valencia
Rojales
Slaapkamers: 2
92.500
flag Kaart van Spain

Sommige locaties zijn niet beschikbaar
Plaats in Valencia - Benifato
BenifatoVerwante zoekopdrachten 2:44:17 AM

Welkom bij ons onroerend goed te koop in Benifato Spanje Pagina.


Verwante zoekopdrachten:
Benifato Villa-Huizen te koop in Spanje |

Benifato Luxe Vastgoed te koop in Spanje | Benifato Verminderd Vastgoed te koop in Spanje | Benifato Bankbeslag Vastgoed te koop in Spanje | Benifato Goedkoop Vastgoed te koop in Spanje |

Categorieën onroerend goed te koop:
Benifato Nieuwbouw Vastgoed te koop in Spanje | Benifato In aanbouw Vastgoed te koop in Spanje

Zoeken Benifato eigendommen met behulp van de zoekfunctie bovenaan de pagina of gebruik de regiolinks om door specifieke Benifato onroerend goed regio's. We hebben onroerendgoedadvertenties van makelaars en rechtstreeks van eigenaren, of u nu een Benifato, vastgoedbeleggingen in Benifato of als u wilt verhuizen, vindt u al onze aanbiedingen met prijzen en afbeeldingen. Om een specifiek type woning te zoeken, selecteert u uw woningtype, Villa, Huis, Appartement, Condo, Herenhuis, Land, Ruïne, Schuur, Boerderij, Kasteel, Meer, Eiland, Kasteel, Flat, Penthouse, hutten aan het meer, skichalets, Hotel- of zelfs commerciële eigendommen van bars, restaurants en winkels.
U kunt ook zoeken naar villa's met zwembaden of op type onroerend goed, op plan, nieuwbouw of wederverkoop onroerend goed. Al onze Benifato Vastgoedadvertenties worden dagelijks bijgewerkt en u bent vrij om rechtstreeks contact op te nemen met de eigenaar of agent. We hebben nu een grote selectie van eigendommen in Benifato real estate adverts, from cheap Benifato.
variërend in de miljoenen.

Overweegt u om uw eigen woning te verkopen, bezoek dan onze advertentiepagina voor alle details, inclusief makelaarsaccounts.
Publiceer uw eigendom gratis
network
Adverteer uw eigendom.
Ons unieke distributienetwerk bereikt elke maand miljoenen bezoekers.
Maak uw gratis account aan, klik hier!
Netherlands language

Verander taal    highlight_off