Foto: Ibiza Spain

  Spain  Spanje - Vastgoed te koop in Cala-D-Or Spanje  


location_on
filter_alt Filters (1)

Spain Cala-D-Or:


pool


Type eigendom:

search
location_on Kaart
favorite_border
Gevonden 1  Cala-D-Or Onroerend goed
Spanje  in Valencia, Cala-D-Or
Appartement

Wederverkoop
2
Slaapkamers
2
Badkamers
(£ 227.354 GBP | $ 311.014 USD)
€ 256.000

Exacte locatie niet opgegeven
highlight_off

highlight_off

Cala-D-Or, Valencia Spain

Asking: € 256,000

De prijzen van ? 256.000 NIEUWE FLATS VOOR VERKOOP IN CALA D ? OF, Kompas MAJORCA is een ontwikkeling van 2 slaapkamerflats, met Mediterrane stijlarchitectuur en waar de overheersende kleur wit is. De ontwikkeling wordt omringd door ruime tuinen met inheemse flora en 2 communale pools waar u het grootste deel van het prettige klimaat kunt maken datvan het eiland geniet. De benedenverdiepingsflats hebben grote terrassen met een privé portiek en een tuin voor privé-gebruik, zal al anderen van ruime terrassen en aardige meningen meer dan het platteland, de gemodelleerde communale tuinen, de pools en wat met meningen aan de haven genieten. Deze eigentijdse flats zijn uitgerust volgens een hoge norm en elk detail is behandeld. De flats zijn gebeëindigd volgens de norm. Elke flat heeft een openluchtparkeerplaats. Extra InformatieFlatPenthouseParkerenProvisiek...
Pagina 1 van 1

 
 
1

Aanbevolen Spanje Onroerend goed
Spanje
Villa-Huizen
Valencia
Rojales
Slaapkamers: 3
249.900
Spanje
Eigendom
Andalucia
Alhaurin el Grande
Slaapkamers: 3
299.000
Spanje
Villa-Huizen
Valencia
Rojales
Slaapkamers: 3
369.000
Spanje
Appartement
Valencia
Rojales
Slaapkamers: 3
198.000
flag Carte de spain

Lieu exact non fournis - Ville indiquées sur la carte
Plaats in Valencia - Cala-D-Or
Cala-D-OrVerwante zoekopdrachten 2:43:37 AM

Welkom bij ons onroerend goed te koop in Cala-D-Or Spanje Pagina.


Verwante zoekopdrachten:
Cala-D-Or Appartement te koop in Spanje |

Cala-D-Or Luxe Vastgoed te koop in Spanje | Cala-D-Or Verminderd Vastgoed te koop in Spanje | Cala-D-Or Bankbeslag Vastgoed te koop in Spanje | Cala-D-Or Goedkoop Vastgoed te koop in Spanje |

Categorieën onroerend goed te koop:
Cala-D-Or Nieuwbouw Vastgoed te koop in Spanje | Cala-D-Or In aanbouw Vastgoed te koop in Spanje

Zoeken Cala-D-Or eigendommen met behulp van de zoekfunctie bovenaan de pagina of gebruik de regiolinks om door specifieke Cala-D-Or onroerend goed regio's. We hebben onroerendgoedadvertenties van makelaars en rechtstreeks van eigenaren, of u nu een Cala-D-Or, vastgoedbeleggingen in Cala-D-Or of als u wilt verhuizen, vindt u al onze aanbiedingen met prijzen en afbeeldingen. Om een specifiek type woning te zoeken, selecteert u uw woningtype, Villa, Huis, Appartement, Condo, Herenhuis, Land, Ruïne, Schuur, Boerderij, Kasteel, Meer, Eiland, Kasteel, Flat, Penthouse, hutten aan het meer, skichalets, Hotel- of zelfs commerciële eigendommen van bars, restaurants en winkels.
U kunt ook zoeken naar villa's met zwembaden of op type onroerend goed, op plan, nieuwbouw of wederverkoop onroerend goed. Al onze Cala-D-Or Vastgoedadvertenties worden dagelijks bijgewerkt en u bent vrij om rechtstreeks contact op te nemen met de eigenaar of agent. We hebben nu een grote selectie van eigendommen in Cala-D-Or real estate adverts, from cheap Cala-D-Or.
variërend in de miljoenen.

Overweegt u om uw eigen woning te verkopen, bezoek dan onze advertentiepagina voor alle details, inclusief makelaarsaccounts.
Adverteer uw woning voor slechts € 0,99
network
Adverteer uw eigendom.
Ons unieke distributienetwerk bereikt elke maand miljoenen bezoekers.
Accounts vanaf 2,99 €, probeer het voor € 0,99 voor je eerste maand!
Netherlands language

Verander taal    highlight_off