Foto: Benidorm, Spain

  Spain  Spanje - Vastgoed te koop in Carricola Spanje  


location_on
filter_alt Filters (1)

Spain Carricola:


pool


Type eigendom:

search
location_on Kaart
favorite_border
Gevonden 1  Carricola Vastgoed
Spanje  in Valencia, Carricola
Villa-Huizen

Wederverkoop
7
Slaapkamers
3
Badkamers
(£ 73.330 GBP | $ 102.017 USD)
€ 85.000
242 m2
Oppervlakte

highlight_off

Carricola, Valencia Spain

Asking: € 85,000

Vertaald: Dit riep huis het Huis ? van de Wijnstok ? zijn naam aan de wijnstokken moet die zijn zodat veel in zijn fachad zoals in het binnenterras en in de kleurrijke die stad van Carricola is door bergen wordt omringd ademt authentieke vrede en kalmte. Het huis heeft 121 m2 en 242 een oppervlakte van het bedekken van m2 geconstrueerd. In zijn benedenverdiepingsrekening met hongerige zaal met schoorsteen, koks, twee slaapzalen met venster aan de straat en andere slaapzalen zonder venster, drie badkamerss twee van hen met badkuip en met douche en uitgang aan een ruim terras met barbecue en vierde bergruimte. Van de zaal hieven wij een ruim verblijf op waaraan het gebruik hem kan worden gegeven die gewild is. In de installatiemeerdere hebben wij een zeer fijne ruimte waarvan het is toegetreden tot drie ruime slaapzalen....
Pagina 1 van 1

 
 
1

Aanbevolen Spanje Vastgoed
Spanje
Appartement
Valencia
Rojales
Slaapkamers: 2
159.950
Spanje
Villa-Huizen
Island of Majorca
Alcudia
Slaapkamers: 1
168.000
Spanje
Appartement
Valencia
Teulada
Slaapkamers: 3
99.950
Spanje
Eigendom
Andalucia
Pizarra
Slaapkamers: 5
349.000
flag Kaart van Spain

Sommige locaties zijn niet beschikbaar
Plaats in Valencia - Carricola
CarricolaVerwante zoekopdrachten 7:34:00 AM

Welkom bij ons onroerend goed te koop in Carricola Spanje Pagina.


Verwante zoekopdrachten:
Carricola Villa-Huizen te koop in Spanje |

Carricola Luxe Vastgoed te koop in Spanje | Carricola Verminderd Vastgoed te koop in Spanje | Carricola Bankbeslag Vastgoed te koop in Spanje | Carricola Goedkoop Vastgoed te koop in Spanje |

Categorieën onroerend goed te koop:
Carricola Nieuwbouw Vastgoed te koop in Spanje | Carricola In aanbouw Vastgoed te koop in Spanje

Zoeken Carricola eigendommen met behulp van de zoekfunctie bovenaan de pagina of gebruik de regiolinks om door specifieke Carricola onroerend goed regio's. We hebben onroerendgoedadvertenties van makelaars en rechtstreeks van eigenaren, of u nu een Carricola, vastgoedbeleggingen in Carricola of als u wilt verhuizen, vindt u al onze aanbiedingen met prijzen en afbeeldingen. Om een specifiek type woning te zoeken, selecteert u uw woningtype, Villa, Huis, Appartement, Condo, Herenhuis, Land, Ruïne, Schuur, Boerderij, Kasteel, Meer, Eiland, Kasteel, Flat, Penthouse, hutten aan het meer, skichalets, Hotel- of zelfs commerciële eigendommen van bars, restaurants en winkels.
U kunt ook zoeken naar villa's met zwembaden of op type onroerend goed, op plan, nieuwbouw of wederverkoop onroerend goed. Al onze Carricola Vastgoedadvertenties worden dagelijks bijgewerkt en u bent vrij om rechtstreeks contact op te nemen met de eigenaar of agent. We hebben nu een grote selectie van eigendommen in Carricola real estate adverts, from cheap Carricola.
variërend in de miljoenen.

Overweegt u om uw eigen woning te verkopen, bezoek dan onze advertentiepagina voor alle details, inclusief makelaarsaccounts.
Publiceer uw eigendom gratis
network
Adverteer uw eigendom.
Ons unieke distributienetwerk bereikt elke maand miljoenen bezoekers.
Maak uw gratis account aan, klik hier!
Netherlands language

Verander taal    highlight_off