Foto: Cadiz, Spain

  Spain  Spanje - Vastgoed te koop in Casas-Del-Senor Spanje  


location_on
filter_alt Filters (1)

Spain Casas-Del-Senor:


pool


Type eigendom:

search
location_on Kaart
favorite_border
Gevonden 1  Casas-Del-Senor Vastgoed
Spanje  in Valencia, Casas-Del-Senor
Villa-Huizen

Wederverkoop
3
Slaapkamers
1
Badkamers
(£ 86.346 GBP | $ 120.324 USD)
€ 99.995
120 m2
Oppervlakte

highlight_off

Casas-Del-Senor, Valencia Spain

Asking: € 99,995

Mooi 4 Bed 3 de Villa van het Bad met Pool in Castalla Int. Walk-In Voorwaarde 4 Bed 3 de Villa van het Bad in Castalla Internationaal met Pool & tuiniert slechts 160.000 ? Deze 4 slaapkamer 3Bathroom maakte villa met hoge plafonds los en zit op groot ommuren-in perceel en heeft zijn eigen privé zwembad. Het huis is op een zeer stille straat en is binnen een korte gang van de winkels, de bars en het restaurant. De villa heeft 4 grote dubbele slaapkamers, één waarvan op de 1st verdieping met Engels-reeks en terrasdeuren is die tot een zonterras leiden. Beneden vindt u ? ll het open plan leven en eetkamer met een open brand. Een volledig gepaste keuken, de badkamers en drie verdere slaapkamers, de hoofdslaapkamer hebben een Engels-reeksbadkamers. De villa heeft ook een mooie de zomerkeuken voor buitenkant die en het zetten gebied ko...
Pagina 1 van 1

 
 
1

Aanbevolen Spanje Vastgoed
Spanje
Appartement
Valencia
Rojales
Slaapkamers: 2
159.950
Spanje
Appartement
Island of Majorca
Bendinat
Slaapkamers: 2
715.000
Spanje
Eigendom
Andalucia
Alhaurin el Grande
Slaapkamers: 3
319.500
Spanje
Eigendom
Andalucia
Coin
Slaapkamers: 3
279.500
flag Kaart van Spain

Sommige locaties zijn niet beschikbaar
Plaats in Valencia - Casas-Del-Senor
Casas-Del-SenorVerwante zoekopdrachten 8:44:21 PM

Welkom bij ons onroerend goed te koop in Casas-Del-Senor Spanje Pagina.


Verwante zoekopdrachten:
Casas-Del-Senor Villa-Huizen te koop in Spanje |

Casas-Del-Senor Luxe Vastgoed te koop in Spanje | Casas-Del-Senor Verminderd Vastgoed te koop in Spanje | Casas-Del-Senor Bankbeslag Vastgoed te koop in Spanje | Casas-Del-Senor Goedkoop Vastgoed te koop in Spanje |

Categorieën onroerend goed te koop:
Casas-Del-Senor Nieuwbouw Vastgoed te koop in Spanje | Casas-Del-Senor In aanbouw Vastgoed te koop in Spanje

Zoeken Casas-Del-Senor eigendommen met behulp van de zoekfunctie bovenaan de pagina of gebruik de regiolinks om door specifieke Casas-Del-Senor onroerend goed regio's. We hebben onroerendgoedadvertenties van makelaars en rechtstreeks van eigenaren, of u nu een Casas-Del-Senor, vastgoedbeleggingen in Casas-Del-Senor of als u wilt verhuizen, vindt u al onze aanbiedingen met prijzen en afbeeldingen. Om een specifiek type woning te zoeken, selecteert u uw woningtype, Villa, Huis, Appartement, Condo, Herenhuis, Land, Ruïne, Schuur, Boerderij, Kasteel, Meer, Eiland, Kasteel, Flat, Penthouse, hutten aan het meer, skichalets, Hotel- of zelfs commerciële eigendommen van bars, restaurants en winkels.
U kunt ook zoeken naar villa's met zwembaden of op type onroerend goed, op plan, nieuwbouw of wederverkoop onroerend goed. Al onze Casas-Del-Senor Vastgoedadvertenties worden dagelijks bijgewerkt en u bent vrij om rechtstreeks contact op te nemen met de eigenaar of agent. We hebben nu een grote selectie van eigendommen in Casas-Del-Senor real estate adverts, from cheap Casas-Del-Senor.
variërend in de miljoenen.

Overweegt u om uw eigen woning te verkopen, bezoek dan onze advertentiepagina voor alle details, inclusief makelaarsaccounts.
Publiceer uw eigendom gratis
network
Adverteer uw eigendom.
Ons unieke distributienetwerk bereikt elke maand miljoenen bezoekers.
Maak uw gratis account aan, klik hier!
Netherlands language

Verander taal    highlight_off