Foto: Cadiz, Spain

  Spain  Spanje - Vastgoed te koop in Casco-Antiguo Spanje  


location_on
filter_alt Filters (1)

Spain Casco-Antiguo:


pool


Type eigendom:

search
location_on Kaart
favorite_border
Gevonden 1  Casco-Antiguo Onroerend goed
Spanje  in Valencia, Casco-Antiguo
Villa-Huizen

Wederverkoop
4
Slaapkamers
N/A
Badkamers
(£ 666.075 GBP | $ 911.175 USD)
€ 750.000
438 m2
Oppervlakte

highlight_off

Casco-Antiguo, Valencia Spain

Asking: € 750,000

Deze bouw is in het eigenlijke hart van de oude stad van Alicante, dicht bij San Nicolás Cathedral, kunstgaleries en een uitstekende waaier van bars en restaurants. Een vernieuwingsproject is toestaat geweest om 2 vloeren met de volgende distributie omhoog te construeren. Benedenverdieping met zaal, koffiebar/restaurant, keuken en toiletten. Een binnenlands licht verstrekt goed uitstekende licht en ventilatie. De eerste en de eerste verdiepingen zullen om tot 4 slaapkamers elk met overeenkomstige badkamerss en de derde verdieping te maken drie slaapkamers met badkamerss hebben. Het dakterras en de bar, een zwembadposibility, scheppen fantastische meningen aan de beroemde Kerstman Barbara Castle op. Deze plaats is perfect voor het genieten van het van benijdenswaardige klimaat van Alicante. Het gebouw had een restaurantvergunning, mogelijk te vernieuwen. Een fantastische investerin...
Pagina 1 van 1

 
 
1

Aanbevolen Spanje Onroerend goed
Spanje
Eigendom
Andalucia
Alhaurin el Grande
Slaapkamers: 3
319.500
Spanje
Appartement
Catalonia
Barcelona
Slaapkamers: 3
411.557
Spanje
Eigendom
Andalucia
Alhaurin de la Torre
Slaapkamers: 2
350.000
Spanje
Appartement
Island of Majorca
Bendinat
Slaapkamers: 2
715.000
flag Carte de spain

Lieu exact non fournis - Ville indiquées sur la carte
Plaats in Valencia - Casco-Antiguo
Casco-AntiguoVerwante zoekopdrachten 3:01:58 AM

Welkom bij ons onroerend goed te koop in Casco-Antiguo Spanje Pagina.


Verwante zoekopdrachten:
Casco-Antiguo Villa-Huizen te koop in Spanje |

Casco-Antiguo Luxe Vastgoed te koop in Spanje | Casco-Antiguo Verminderd Vastgoed te koop in Spanje | Casco-Antiguo Bankbeslag Vastgoed te koop in Spanje | Casco-Antiguo Goedkoop Vastgoed te koop in Spanje |

Categorieën onroerend goed te koop:
Casco-Antiguo Nieuwbouw Vastgoed te koop in Spanje | Casco-Antiguo In aanbouw Vastgoed te koop in Spanje

Zoeken Casco-Antiguo eigendommen met behulp van de zoekfunctie bovenaan de pagina of gebruik de regiolinks om door specifieke Casco-Antiguo onroerend goed regio's. We hebben onroerendgoedadvertenties van makelaars en rechtstreeks van eigenaren, of u nu een Casco-Antiguo, vastgoedbeleggingen in Casco-Antiguo of als u wilt verhuizen, vindt u al onze aanbiedingen met prijzen en afbeeldingen. Om een specifiek type woning te zoeken, selecteert u uw woningtype, Villa, Huis, Appartement, Condo, Herenhuis, Land, Ruïne, Schuur, Boerderij, Kasteel, Meer, Eiland, Kasteel, Flat, Penthouse, hutten aan het meer, skichalets, Hotel- of zelfs commerciële eigendommen van bars, restaurants en winkels.
U kunt ook zoeken naar villa's met zwembaden of op type onroerend goed, op plan, nieuwbouw of wederverkoop onroerend goed. Al onze Casco-Antiguo Vastgoedadvertenties worden dagelijks bijgewerkt en u bent vrij om rechtstreeks contact op te nemen met de eigenaar of agent. We hebben nu een grote selectie van eigendommen in Casco-Antiguo real estate adverts, from cheap Casco-Antiguo.
variërend in de miljoenen.

Overweegt u om uw eigen woning te verkopen, bezoek dan onze advertentiepagina voor alle details, inclusief makelaarsaccounts.
Adverteer uw woning voor slechts € 0,99
network
Adverteer uw eigendom.
Ons unieke distributienetwerk bereikt elke maand miljoenen bezoekers.
Accounts vanaf 2,99 €, probeer het voor € 0,99 voor je eerste maand!
Netherlands language

Verander taal    highlight_off