Foto: Javea, Spain

  Spain  Spanje - Vastgoed te koop in Chinorlet Spanje  


location_on
filter_alt Filters (1)

Spain Chinorlet:


pool


Type eigendom:

search
location_on Kaart
favorite_border
Gevonden 1  Chinorlet Vastgoed
Spanje  in Valencia, Chinorlet
Villa-Huizen

Wederverkoop
5
Slaapkamers
3
Badkamers
(£ 121.268 GBP | $ 167.762 USD)
€ 140.000
220 m2
Oppervlakte

highlight_off

Chinorlet, Valencia Spain

Asking: € 140,000

ac_unit Airconditioning
Overweldigend 5 Bed 3 het Huis in de stad van het Bad in Chinorlet. Dit prestigieuze bezit heeft een het bevelen positie inzake het dorpsvierkant van Chinorlet in Monovar en moet worden gezien de kwaliteit en de grootte van de aanpassing waarderen het moet aanbieden. De vloeren door het huis worden gelegd aan het lokale marmer van Alicante en de deuren en het eindigen zijn van de hoogste kwaliteit. Beneden worden gevestigd een grote zitkamer, eetkamer met logboek brandend fornuis, een tweede woonkamer met terrasdeuren aan de voorzijde en kant van het bezit. Er is een grote keukeneetkamer die volledig wordt gepast en graniet worktops opschept, leidt dit door tot een serre die beurtelings door tot een binnenplaatstuin met een traditioneel Spaans buiten keuken leidt. Er is ruime ruimte om een een plonspool of kuuroord te installeren en een externe trap leidt aan een zonterras. Ook gevestigd...
Pagina 1 van 1

 
 
1

Aanbevolen Spanje Vastgoed
Spanje
Appartement
Valencia
Santa Pola
Slaapkamers: 3
131.000
Spanje
Villa-Huizen
Valencia
Benissa
Slaapkamers: 4
295.000
Spanje
Villa-Huizen
Valencia
Rojales
Slaapkamers: 3
230.000
Spanje
Eigendom
Andalucia
Alhaurin de la Torre
Slaapkamers: 2
350.000
flag Kaart van Spain

Sommige locaties zijn niet beschikbaar
Plaats in Valencia - Chinorlet
ChinorletVerwante zoekopdrachten 6:01:33 AM

Welkom bij ons onroerend goed te koop in Chinorlet Spanje Pagina.


Verwante zoekopdrachten:
Chinorlet Villa-Huizen te koop in Spanje |

Chinorlet Luxe Vastgoed te koop in Spanje | Chinorlet Verminderd Vastgoed te koop in Spanje | Chinorlet Bankbeslag Vastgoed te koop in Spanje | Chinorlet Goedkoop Vastgoed te koop in Spanje |

Categorieën onroerend goed te koop:
Chinorlet Nieuwbouw Vastgoed te koop in Spanje | Chinorlet In aanbouw Vastgoed te koop in Spanje

Zoeken Chinorlet eigendommen met behulp van de zoekfunctie bovenaan de pagina of gebruik de regiolinks om door specifieke Chinorlet onroerend goed regio's. We hebben onroerendgoedadvertenties van makelaars en rechtstreeks van eigenaren, of u nu een Chinorlet, vastgoedbeleggingen in Chinorlet of als u wilt verhuizen, vindt u al onze aanbiedingen met prijzen en afbeeldingen. Om een specifiek type woning te zoeken, selecteert u uw woningtype, Villa, Huis, Appartement, Condo, Herenhuis, Land, Ruïne, Schuur, Boerderij, Kasteel, Meer, Eiland, Kasteel, Flat, Penthouse, hutten aan het meer, skichalets, Hotel- of zelfs commerciële eigendommen van bars, restaurants en winkels.
U kunt ook zoeken naar villa's met zwembaden of op type onroerend goed, op plan, nieuwbouw of wederverkoop onroerend goed. Al onze Chinorlet Vastgoedadvertenties worden dagelijks bijgewerkt en u bent vrij om rechtstreeks contact op te nemen met de eigenaar of agent. We hebben nu een grote selectie van eigendommen in Chinorlet real estate adverts, from cheap Chinorlet.
variërend in de miljoenen.

Overweegt u om uw eigen woning te verkopen, bezoek dan onze advertentiepagina voor alle details, inclusief makelaarsaccounts.
Publiceer uw eigendom gratis
network
Adverteer uw eigendom.
Ons unieke distributienetwerk bereikt elke maand miljoenen bezoekers.
Maak uw gratis account aan, klik hier!
Netherlands language

Verander taal    highlight_off