Foto: Mallorca, Spain

  Spain  Spanje - Eigendom te koop in Cogollos-Vega Spanje  


location_on
filter_alt Filters (1)

Spain Cogollos-Vega:


pool


Type eigendom:

search
location_on Kaart
favorite_border
Gevonden 1  Cogollos-Vega Woningen
Spanje  in Valencia, Cogollos-Vega
Appartement

Wederverkoop
2
Slaapkamers
1
Badkamers
(£ 71.952 GBP | $ 98.328 USD)
€ 80.000

Exacte locatie niet opgegeven
highlight_off

highlight_off

Cogollos-Vega, Valencia Spain

Asking: € 80,000

2bed, 1bath, 60m2 de Bouwstijl, Communale Pool, Parkeren, Geleverde Opslag, Platteland bekijkt Dit modern, is de volledig geleverde flat in een verbazende positie inzake een heuvel met de meest fantastische ononderbroken aanplantingen van de plattelandsolijf en bergmeningen in de mooie traditionele onbeschadigde Spaanse stad van Cogollos Vega enkel buiten Granada. Er zijn twee grootmoedige met maat slaapkamers, 1 dubbel met de contactdoos van TV en één enkele ruimte met zijn eigen klein terras. Een badkamers met douche, W.C, Bidet en gootsteen. De woonkamer is groot en heeft eettafel/stoelen voor 6, 2 x 2 leerseaters zeer comfortabele, en TV. De keuken is volledig uitgerust met wasmachine, loodgieterswerk voor extra afwasmachine, oven en haardplaat en koelkastdiepvriezer. De woonkamer leidt tot het fabelachtige balkon met eenvoudig adembenemende toneelplatteland meningen en...
Pagina 1 van 1

 
 
1

Aanbevolen Spanje Woningen
Spanje
Appartement
Valencia
Orihuela Costa
Slaapkamers: 2
233.000
Spanje
Villa-Huizen
Valencia
Rojales
Slaapkamers: 3
249.900
Spanje
Appartement
Valencia
Orihuela Costa
Slaapkamers: 2
189.900
Spanje
Villa-Huizen
Valencia
Mutxamel
Slaapkamers: 3
235.000
flag Carte de spain

Lieu exact non fournis - Ville indiquées sur la carte
Plaats in Valencia - Cogollos-Vega
Cogollos-VegaVerwante zoekopdrachten 8:03:10 AM

Welkom bij ons onroerend goed te koop in Cogollos-Vega Spanje Pagina.


Verwante zoekopdrachten:
Cogollos-Vega Appartement te koop in Spanje |

Cogollos-Vega Luxe Eigendom te koop in Spanje | Cogollos-Vega Verminderd Eigendom te koop in Spanje | Cogollos-Vega Bankbeslag Eigendom te koop in Spanje | Cogollos-Vega Goedkoop Eigendom te koop in Spanje |

Categorieën onroerend goed te koop:
Cogollos-Vega Nieuwbouw Eigendom te koop in Spanje | Cogollos-Vega In aanbouw Eigendom te koop in Spanje

Zoeken Cogollos-Vega eigendommen met behulp van de zoekfunctie bovenaan de pagina of gebruik de regiolinks om door specifieke Cogollos-Vega onroerend goed regio's. We hebben onroerendgoedadvertenties van makelaars en rechtstreeks van eigenaren, of u nu een Cogollos-Vega, vastgoedbeleggingen in Cogollos-Vega of als u wilt verhuizen, vindt u al onze aanbiedingen met prijzen en afbeeldingen. Om een specifiek type woning te zoeken, selecteert u uw woningtype, Villa, Huis, Appartement, Condo, Herenhuis, Land, Ruïne, Schuur, Boerderij, Kasteel, Meer, Eiland, Kasteel, Flat, Penthouse, hutten aan het meer, skichalets, Hotel- of zelfs commerciële eigendommen van bars, restaurants en winkels.
U kunt ook zoeken naar villa's met zwembaden of op type onroerend goed, op plan, nieuwbouw of wederverkoop onroerend goed. Al onze Cogollos-Vega Vastgoedadvertenties worden dagelijks bijgewerkt en u bent vrij om rechtstreeks contact op te nemen met de eigenaar of agent. We hebben nu een grote selectie van eigendommen in Cogollos-Vega real estate adverts, from cheap Cogollos-Vega.
variërend in de miljoenen.

Overweegt u om uw eigen woning te verkopen, bezoek dan onze advertentiepagina voor alle details, inclusief makelaarsaccounts.
Adverteer uw woning voor slechts € 0,99
network
Adverteer uw eigendom.
Ons unieke distributienetwerk bereikt elke maand miljoenen bezoekers.
Accounts vanaf 2,99 €, probeer het voor € 0,99 voor je eerste maand!
Netherlands language

Verander taal    highlight_off