Foto: Seville, Spain

  Spain  Spanje - Vastgoed te koop in Comunidad-Valenciana Spanje  


location_on
filter_alt Filters (1)

Spain Comunidad-Valenciana:


pool


Type eigendom:

search
location_on Kaart
favorite_border
Gevonden 1  Comunidad-Valenciana Vastgoed
Spanje  in Valencia, Comunidad-Valenciana
Villa-Huizen

Wederverkoop
3
Slaapkamers
2
Badkamers
(£ 154.513 GBP | $ 215.316 USD)
€ 178.938

highlight_off

Comunidad-Valenciana, Valencia Spain

Asking: € 178,938

Het bezit bevindt zich binnen een 11.500 sq metergebied van land, en is ongeveer 200 mts van de belangrijkste weg CV715 Tarbena/Bollula, met ongeveer 6 minuten van Tarbena en 4 minuten van Bollula. Het gebied wordt omringd door diverse types van grote en kleine bomen en struiken. <br/> het belangrijkste gebied van land waar het huis gesitueerd is heeft een metaal van de 2 mtrveiligheid en een postomheining met een poort van de 6 mtringang om toegang te verlenen. Een kleine interne concrete rijweg is geconstrueerd die net tot de voordeur van het huis gaat. Ook binnen dit gebied van land, is een flard ontruimd om voor een toekomstige tuin of voor huisdieren toe te staan om te leggen te zwerven indien aangewezen. <br/> het huis zelf heeft 3 goede met maat slaapkamers met de belangrijkste slaapkamer die zijn eigen Engelse van de reekstoilet/douche ruimte hebben. Langs de gang is ...
Pagina 1 van 1

 
 
1

Aanbevolen Spanje Vastgoed
Spanje
Appartement
Island of Majorca
Bendinat
Slaapkamers: 2
715.000
Spanje
Villa-Huizen
Andalucia
Marbella
Slaapkamers: 3
1.580.000
Spanje
Eigendom
Andalucia
Alhaurin el Grande
Slaapkamers: 4
299.000
Spanje
Appartement
Valencia
Teulada
Slaapkamers: 3
99.950
flag Kaart van Spain

Sommige locaties zijn niet beschikbaar
Plaats in Valencia - Comunidad-Valenciana
Comunidad-ValencianaVerwante zoekopdrachten 8:46:28 PM

Welkom bij ons onroerend goed te koop in Comunidad-Valenciana Spanje Pagina.


Verwante zoekopdrachten:
Comunidad-Valenciana Villa-Huizen te koop in Spanje |

Comunidad-Valenciana Luxe Vastgoed te koop in Spanje | Comunidad-Valenciana Verminderd Vastgoed te koop in Spanje | Comunidad-Valenciana Bankbeslag Vastgoed te koop in Spanje | Comunidad-Valenciana Goedkoop Vastgoed te koop in Spanje |

Categorieën onroerend goed te koop:
Comunidad-Valenciana Nieuwbouw Vastgoed te koop in Spanje | Comunidad-Valenciana In aanbouw Vastgoed te koop in Spanje

Zoeken Comunidad-Valenciana eigendommen met behulp van de zoekfunctie bovenaan de pagina of gebruik de regiolinks om door specifieke Comunidad-Valenciana onroerend goed regio's. We hebben onroerendgoedadvertenties van makelaars en rechtstreeks van eigenaren, of u nu een Comunidad-Valenciana, vastgoedbeleggingen in Comunidad-Valenciana of als u wilt verhuizen, vindt u al onze aanbiedingen met prijzen en afbeeldingen. Om een specifiek type woning te zoeken, selecteert u uw woningtype, Villa, Huis, Appartement, Condo, Herenhuis, Land, Ruïne, Schuur, Boerderij, Kasteel, Meer, Eiland, Kasteel, Flat, Penthouse, hutten aan het meer, skichalets, Hotel- of zelfs commerciële eigendommen van bars, restaurants en winkels.
U kunt ook zoeken naar villa's met zwembaden of op type onroerend goed, op plan, nieuwbouw of wederverkoop onroerend goed. Al onze Comunidad-Valenciana Vastgoedadvertenties worden dagelijks bijgewerkt en u bent vrij om rechtstreeks contact op te nemen met de eigenaar of agent. We hebben nu een grote selectie van eigendommen in Comunidad-Valenciana real estate adverts, from cheap Comunidad-Valenciana.
variërend in de miljoenen.

Overweegt u om uw eigen woning te verkopen, bezoek dan onze advertentiepagina voor alle details, inclusief makelaarsaccounts.
Publiceer uw eigendom gratis
network
Adverteer uw eigendom.
Ons unieke distributienetwerk bereikt elke maand miljoenen bezoekers.
Maak uw gratis account aan, klik hier!
Netherlands language

Verander taal    highlight_off