Foto: Mallorca, Spain

  Spain  Spanje - Vastgoed te koop in Daimes Spanje  


location_on
filter_alt Filters (1)

Spain Daimes:


pool


Type eigendom:

search
location_on Kaart
favorite_border
Gevonden 1  Daimes Vastgoed
Spanje  in Valencia, Daimes
pool
Villa-Huizen

Wederverkoop
4
Slaapkamers
2
Badkamers
(£ 207.884 GBP | $ 287.586 USD)
€ 239.995

Exacte locatie niet opgegeven
highlight_off

highlight_off

Daimes, Valencia Spain

Asking: € 239,995

pool Zwembad
Ref: WV1588 - Daimes, Elche - de Witte Villa's in Spanje heeft dit mooi, ruim, Zuidoosten die Spaanse stijlVilla van ong. 164m2, met een privé Pool, op een perceel van ong. 8,000m2 onder ogen zien en gesitueerd in het platteland van Elche. Het dorp van La Hoya is slechts een paar minieme ?s aandrijving en het Strand is een minder dan minieme aandrijving tien. Het bezit bestaat uit een groot behandeld voorzonterras overziend het privé Zwembad. Bij het binnengaan zijn er een ruime zitkamer/diner met een houten brander, lucht-bedriegt en twee plafondventilatoren. Er zijn een grote onafhankelijke keuken/diner met een plafondventilator. Van van de gang zijn er vier dubbele slaapkamers, de meester die een ruimte van de Engels-reeksdouche hebben. Alle slaapkamers hebben plafondventilatoren. Er is over een familiebadkamers met een bad en een douche. Er is een poort door aan het geb...
Pagina 1 van 1

 
 
1

Aanbevolen Spanje Vastgoed
Spanje
Villa-Huizen
Valencia
Rojales
Slaapkamers: 3
230.000
Spanje
Eigendom
Andalucia
Alhaurin el Grande
Slaapkamers: 3
319.500
Spanje
Eigendom
Andalucia
Alhaurin el Grande
Slaapkamers: 4
299.000
Spanje
Appartement
Valencia
Santa Pola
Slaapkamers: 3
131.000
flag Kaart van Spain

Sommige locaties zijn niet beschikbaar
Plaats in Valencia - Daimes
DaimesVerwante zoekopdrachten 11:16:51 AM

Welkom bij ons onroerend goed te koop in Daimes Spanje Pagina.


Verwante zoekopdrachten:
Daimes Villa-Huizen te koop in Spanje |

Daimes Luxe Vastgoed te koop in Spanje | Daimes Verminderd Vastgoed te koop in Spanje | Daimes Bankbeslag Vastgoed te koop in Spanje | Daimes Goedkoop Vastgoed te koop in Spanje |

Categorieën onroerend goed te koop:
Daimes Nieuwbouw Vastgoed te koop in Spanje | Daimes In aanbouw Vastgoed te koop in Spanje

Zoeken Daimes eigendommen met behulp van de zoekfunctie bovenaan de pagina of gebruik de regiolinks om door specifieke Daimes onroerend goed regio's. We hebben onroerendgoedadvertenties van makelaars en rechtstreeks van eigenaren, of u nu een Daimes, vastgoedbeleggingen in Daimes of als u wilt verhuizen, vindt u al onze aanbiedingen met prijzen en afbeeldingen. Om een specifiek type woning te zoeken, selecteert u uw woningtype, Villa, Huis, Appartement, Condo, Herenhuis, Land, Ruïne, Schuur, Boerderij, Kasteel, Meer, Eiland, Kasteel, Flat, Penthouse, hutten aan het meer, skichalets, Hotel- of zelfs commerciële eigendommen van bars, restaurants en winkels.
U kunt ook zoeken naar villa's met zwembaden of op type onroerend goed, op plan, nieuwbouw of wederverkoop onroerend goed. Al onze Daimes Vastgoedadvertenties worden dagelijks bijgewerkt en u bent vrij om rechtstreeks contact op te nemen met de eigenaar of agent. We hebben nu een grote selectie van eigendommen in Daimes real estate adverts, from cheap Daimes.
variërend in de miljoenen.

Overweegt u om uw eigen woning te verkopen, bezoek dan onze advertentiepagina voor alle details, inclusief makelaarsaccounts.
Publiceer uw eigendom gratis
network
Adverteer uw eigendom.
Ons unieke distributienetwerk bereikt elke maand miljoenen bezoekers.
Maak uw gratis account aan, klik hier!
Netherlands language

Verander taal    highlight_off