Foto: Cadiz, Spain

  Spain  Spanje - Eigendom te koop in Daimes Spanje  


location_on
filter_alt Filters (1)

Spain Daimes:


pool


Type eigendom:

search
location_on Kaart
favorite_border
Gevonden 1  Daimes Woningen
Spanje  in Valencia, Daimes
pool
Villa-Huizen

Wederverkoop
4
Slaapkamers
2
Badkamers
(£ 213.140 GBP | $ 291.570 USD)
€ 239.995

Exacte locatie niet opgegeven
highlight_off

highlight_off

Daimes, Valencia Spain

Asking: € 239,995

pool Zwembad
Ref: WV1588 - Daimes, Elche - de Witte Villa's in Spanje heeft dit mooi, ruim, Zuidoosten die Spaanse stijlVilla van ong. 164m2, met een privé Pool, op een perceel van ong. 8,000m2 onder ogen zien en gesitueerd in het platteland van Elche. Het dorp van La Hoya is slechts een paar minieme ?s aandrijving en het Strand is een minder dan minieme aandrijving tien. Het bezit bestaat uit een groot behandeld voorzonterras overziend het privé Zwembad. Bij het binnengaan zijn er een ruime zitkamer/diner met een houten brander, lucht-bedriegt en twee plafondventilatoren. Er zijn een grote onafhankelijke keuken/diner met een plafondventilator. Van van de gang zijn er vier dubbele slaapkamers, de meester die een ruimte van de Engels-reeksdouche hebben. Alle slaapkamers hebben plafondventilatoren. Er is over een familiebadkamers met een bad en een douche. Er is een poort door aan het geb...
Pagina 1 van 1

 
 
1

Aanbevolen Spanje Woningen
Spanje
Appartement
Island of Majorca
Bendinat
Slaapkamers: 2
715.000
Spanje
Appartement
Valencia
Carcaixent
Slaapkamers: 3
78.000
Spanje
Appartement
Valencia
Rojales
Slaapkamers: 2
159.950
Spanje
Appartement
Valencia
Alberic
Slaapkamers: 3
80.000
flag Carte de spain

Lieu exact non fournis - Ville indiquées sur la carte
Plaats in Valencia - Daimes
DaimesVerwante zoekopdrachten 7:32:22 PM

Welkom bij ons onroerend goed te koop in Daimes Spanje Pagina.


Verwante zoekopdrachten:
Daimes Villa-Huizen te koop in Spanje |

Daimes Luxe Eigendom te koop in Spanje | Daimes Verminderd Eigendom te koop in Spanje | Daimes Bankbeslag Eigendom te koop in Spanje | Daimes Goedkoop Eigendom te koop in Spanje |

Categorieën onroerend goed te koop:
Daimes Nieuwbouw Eigendom te koop in Spanje | Daimes In aanbouw Eigendom te koop in Spanje

Zoeken Daimes eigendommen met behulp van de zoekfunctie bovenaan de pagina of gebruik de regiolinks om door specifieke Daimes onroerend goed regio's. We hebben onroerendgoedadvertenties van makelaars en rechtstreeks van eigenaren, of u nu een Daimes, vastgoedbeleggingen in Daimes of als u wilt verhuizen, vindt u al onze aanbiedingen met prijzen en afbeeldingen. Om een specifiek type woning te zoeken, selecteert u uw woningtype, Villa, Huis, Appartement, Condo, Herenhuis, Land, Ruïne, Schuur, Boerderij, Kasteel, Meer, Eiland, Kasteel, Flat, Penthouse, hutten aan het meer, skichalets, Hotel- of zelfs commerciële eigendommen van bars, restaurants en winkels.
U kunt ook zoeken naar villa's met zwembaden of op type onroerend goed, op plan, nieuwbouw of wederverkoop onroerend goed. Al onze Daimes Vastgoedadvertenties worden dagelijks bijgewerkt en u bent vrij om rechtstreeks contact op te nemen met de eigenaar of agent. We hebben nu een grote selectie van eigendommen in Daimes real estate adverts, from cheap Daimes.
variërend in de miljoenen.

Overweegt u om uw eigen woning te verkopen, bezoek dan onze advertentiepagina voor alle details, inclusief makelaarsaccounts.
Adverteer uw woning voor slechts € 0,99
network
Adverteer uw eigendom.
Ons unieke distributienetwerk bereikt elke maand miljoenen bezoekers.
Accounts vanaf 2,99 €, probeer het voor € 0,99 voor je eerste maand!
Netherlands language

Verander taal    highlight_off