Foto: Ibiza Spain

  Spain  Spanje - Vastgoed te koop in Dona Pepa Spanje  


location_on
filter_alt Filters (1)

Spain Dona Pepa:


pool


Type eigendom:

search
location_on Kaart
favorite_border
Gevonden 1  Dona Pepa Vastgoed
Spanje  in Valencia, Dona Pepa
pool
Villa-Huizen

Wederverkoop
3
Slaapkamers
2
Badkamers
(£ 103.901 GBP | $ 143.736 USD)
€ 119.950
100 m2
Oppervlakte

Exacte locatie niet opgegeven
highlight_off

highlight_off

Dona Pepa, Valencia Spain

Asking: € 119,950

pool Zwembad
Buitengewoon Huis in de stad Met drie slaapkamers Dona Pepa Alicante SpanjeIdentiteitskaart ? van het Bezit van EuroresalesDe informatie van het bezit:Want de verkoop dit met drie slaapkamers is, twee verdieping, Lola stijlhuis in de stad, in Dona Pepa wordt gevestigd die. Het bezit is op een gemeenschap met het gebruik van een zwembad en een zeer dichte het lopen afstand aan lokale supermarkten, winkels, bars, restaurants en meer. Beneden, zijn er keuken met één slaapkamer, afzonderlijke, doucheruimte en een leven-dineert ruimtecombinatie. De derde slaapkamer nochtans; sommige mensen gebruiken deze ruimte als het dineren gebied maar de zitkamer is groot genoeg voor lijst en stoelen, zoals in de foto.Boven zult u de hoofdslaapkamer met zijn eigen terras, de tweede slaapkamer, een dubbel, met zijn eigen balkon en grote familie...
Pagina 1 van 1

 
 
1

Aanbevolen Spanje Vastgoed
Spanje
Eigendom
Andalucia
Alora
Slaapkamers: 2
289.000
Spanje
Villa-Huizen
Valencia
Mutxamel
Slaapkamers: 3
235.000
Spanje
Villa-Huizen
Valencia
Rojales
Slaapkamers: 3
369.000
Spanje
Villa-Huizen
Island of Majorca
Alcudia
Slaapkamers: 1
168.000
flag Kaart van Spain

Sommige locaties zijn niet beschikbaar
Plaats in Valencia - Dona Pepa
Dona PepaVerwante zoekopdrachten 6:52:53 AM

Welkom bij ons onroerend goed te koop in Dona Pepa Spanje Pagina.


Verwante zoekopdrachten:
Dona Pepa Villa-Huizen te koop in Spanje |

Dona Pepa Luxe Vastgoed te koop in Spanje | Dona Pepa Verminderd Vastgoed te koop in Spanje | Dona Pepa Bankbeslag Vastgoed te koop in Spanje | Dona Pepa Goedkoop Vastgoed te koop in Spanje |

Categorieën onroerend goed te koop:
Dona Pepa Nieuwbouw Vastgoed te koop in Spanje | Dona Pepa In aanbouw Vastgoed te koop in Spanje

Zoeken Dona Pepa eigendommen met behulp van de zoekfunctie bovenaan de pagina of gebruik de regiolinks om door specifieke Dona Pepa onroerend goed regio's. We hebben onroerendgoedadvertenties van makelaars en rechtstreeks van eigenaren, of u nu een Dona Pepa, vastgoedbeleggingen in Dona Pepa of als u wilt verhuizen, vindt u al onze aanbiedingen met prijzen en afbeeldingen. Om een specifiek type woning te zoeken, selecteert u uw woningtype, Villa, Huis, Appartement, Condo, Herenhuis, Land, Ruïne, Schuur, Boerderij, Kasteel, Meer, Eiland, Kasteel, Flat, Penthouse, hutten aan het meer, skichalets, Hotel- of zelfs commerciële eigendommen van bars, restaurants en winkels.
U kunt ook zoeken naar villa's met zwembaden of op type onroerend goed, op plan, nieuwbouw of wederverkoop onroerend goed. Al onze Dona Pepa Vastgoedadvertenties worden dagelijks bijgewerkt en u bent vrij om rechtstreeks contact op te nemen met de eigenaar of agent. We hebben nu een grote selectie van eigendommen in Dona Pepa real estate adverts, from cheap Dona Pepa.
variërend in de miljoenen.

Overweegt u om uw eigen woning te verkopen, bezoek dan onze advertentiepagina voor alle details, inclusief makelaarsaccounts.
Publiceer uw eigendom gratis
network
Adverteer uw eigendom.
Ons unieke distributienetwerk bereikt elke maand miljoenen bezoekers.
Maak uw gratis account aan, klik hier!
Netherlands language

Verander taal    highlight_off