Foto: Javea, Spain

  Spain  Spanje - Vastgoed te koop in El-Albir-Lalbir Spanje  


location_on
filter_alt Filters (1)

Spain El-Albir-Lalbir:


pool


Type eigendom:

search
location_on Kaart
favorite_border
Gevonden 1  El-Albir-Lalbir Vastgoed
Spanje  in Valencia, El-Albir-Lalbir
pool
Appartement

Wederverkoop
2
Slaapkamers
2
Badkamers
(£ 252.771 GBP | $ 351.659 USD)
€ 293.000
80 m2
Oppervlakte

highlight_off

El-Albir-Lalbir, Valencia Spain

Asking: € 293,000

pool Zwembad
ac_unit Airconditioning
NIEUWE BEVORDERING VAN EEN PRIVÉ COMPLEX VAN FLATS IN HET CENTRUM VAN ALBIR, ENKEL EEN STAP VAN HET STRAND EN AARD. HET IS EEN COMPLEX IN EEN GECONSOLIDEERD MILIEU MET SPECTACULAIRE TUINEN EN MATERIAAL. DE EERSTE FASE HEEFT 82 FLATS VAN 1, 2, 3 EN 4 SLAAPKAMERS. ALLE FLATS ZULLEN GROTE TERRASSEN VAN 20M2 AAN 130M2 HEBBEN. OPPERVLAKTE VAN 80m2 AAN 125m2. MODERNE COMPLEX MET EEN PERCEEL VAN 30,000M2, ZAL VERSCHEIDENE COMMUNAUTAIRE ZWEMBADEN ÉÉN VAN HEN WORDT VERWARMD HEBBEN. DE URBANISATIE ZAL DE EIGEN DIENSTEN VAN EEN COMFORTABELE TOEVLUCHT, HEBBEN MAAR OOK ZAL EEN BREDE AANBIEDING VAN DE VRIJE TIJD HEBBEN ZONDER DE URBANISATIE TE VERLATEN. DE URBANISATIE ZAL VOLLEDIG GESLOTEN WORDEN OP ZIJN PERIMETER, DIE EEN HOGE GRAAD VAN VEILIGHEID AANBIEDT EN DE KALMTE, ZAL HET EEN VIDEOSYSTEEM VAN HET TOEZICHT EN VAN HET TOEGANGSBEHEER, MET EEN EEN ZAAL VAN DE BIOSKOOP, STUDI...
Pagina 1 van 1

 
 
1

Aanbevolen Spanje Vastgoed
Spanje
Eigendom
Andalucia
Alhaurin de la Torre
Slaapkamers: 2
350.000
Spanje
Villa-Huizen
Andalucia
Marbella
Slaapkamers: 3
1.580.000
Spanje
Eigendom
Andalucia
Alhaurin el Grande
Slaapkamers: 3
319.500
Spanje
Villa-Huizen
Valencia
Rojales
Slaapkamers: 3
230.000
flag Kaart van Spain

Sommige locaties zijn niet beschikbaar
Plaats in Valencia - El-Albir-Lalbir
El-Albir-LalbirVerwante zoekopdrachten 8:26:58 AM

Welkom bij ons onroerend goed te koop in El-Albir-Lalbir Spanje Pagina.


Verwante zoekopdrachten:
El-Albir-Lalbir Appartement te koop in Spanje |

El-Albir-Lalbir Luxe Vastgoed te koop in Spanje | El-Albir-Lalbir Verminderd Vastgoed te koop in Spanje | El-Albir-Lalbir Bankbeslag Vastgoed te koop in Spanje | El-Albir-Lalbir Goedkoop Vastgoed te koop in Spanje |

Categorieën onroerend goed te koop:
El-Albir-Lalbir Nieuwbouw Vastgoed te koop in Spanje | El-Albir-Lalbir In aanbouw Vastgoed te koop in Spanje

Zoeken El-Albir-Lalbir eigendommen met behulp van de zoekfunctie bovenaan de pagina of gebruik de regiolinks om door specifieke El-Albir-Lalbir onroerend goed regio's. We hebben onroerendgoedadvertenties van makelaars en rechtstreeks van eigenaren, of u nu een El-Albir-Lalbir, vastgoedbeleggingen in El-Albir-Lalbir of als u wilt verhuizen, vindt u al onze aanbiedingen met prijzen en afbeeldingen. Om een specifiek type woning te zoeken, selecteert u uw woningtype, Villa, Huis, Appartement, Condo, Herenhuis, Land, Ruïne, Schuur, Boerderij, Kasteel, Meer, Eiland, Kasteel, Flat, Penthouse, hutten aan het meer, skichalets, Hotel- of zelfs commerciële eigendommen van bars, restaurants en winkels.
U kunt ook zoeken naar villa's met zwembaden of op type onroerend goed, op plan, nieuwbouw of wederverkoop onroerend goed. Al onze El-Albir-Lalbir Vastgoedadvertenties worden dagelijks bijgewerkt en u bent vrij om rechtstreeks contact op te nemen met de eigenaar of agent. We hebben nu een grote selectie van eigendommen in El-Albir-Lalbir real estate adverts, from cheap El-Albir-Lalbir.
variërend in de miljoenen.

Overweegt u om uw eigen woning te verkopen, bezoek dan onze advertentiepagina voor alle details, inclusief makelaarsaccounts.
Publiceer uw eigendom gratis
network
Adverteer uw eigendom.
Ons unieke distributienetwerk bereikt elke maand miljoenen bezoekers.
Maak uw gratis account aan, klik hier!
Netherlands language

Verander taal    highlight_off