Foto: Madrid, spain

  Spain  Spanje - Eigendom te koop in El-Perellonet Spanje  


location_on
filter_alt Filters (1)

Spain El-Perellonet:


pool


Type eigendom:

search
location_on Kaart
favorite_border
Gevonden 1  El-Perellonet Woningen
Spanje  in Valencia, El-Perellonet
pool
Villa-Huizen

Wederverkoop
4
Slaapkamers
3
Badkamers
(£ 467.688 GBP | $ 639.132 USD)
€ 520.000
206 m2
Oppervlakte

highlight_off

El-Perellonet, Valencia Spain

Asking: € 520,000

pool Zwembad
ac_unit Airconditioning
Huis in de stad voor verkoop in Gr Perellonet, Valencia. Het bezit maakt deel uit van de woongemeenschap van La Penyeta, die een gemeenschappelijk gebied met tuinen en een zwembad aanbieden. Het is in een beachfrontplaats tegenover het 200.000 éénjarigen fossiele duin „La Penyeta del Moro“. Het huis bestaat uit 4 vloeren. Op de leiding is de vloer de zaal, een woonkamer met een gloednieuwe open die keuken met een waaier van high-end toestellen, zoals een ijskast, een inductiehaardplaat, een oven, een extractiekap, een microgolf en een afwasmachine wordt uitgerust. Van deze vloer kunt u tot een volledige badkamers en tot het indrukwekkende terras dat het huis omringt, met fantastische meningen van het overzees toegang hebben gezien het enkel een paar meter van de kust en met directe toegang tot het strand is. Het parterre biedt een dubbele slaapkamer met overzeese meningen v...
Pagina 1 van 1

 
 
1

Aanbevolen Spanje Woningen
Spanje
Appartement
Murcia
Cartagena
Slaapkamers: 3
235.000
Spanje
Appartement
Valencia
Oliva
Slaapkamers: 2
155.000
Spanje
Villa-Huizen
Valencia
Rojales
Slaapkamers: 3
230.000
flag Carte de spain

Lieu exact non fournis - Ville indiquées sur la carte
Plaats in Valencia - El-Perellonet
El-PerellonetVerwante zoekopdrachten 1:41:53 AM

Welkom bij ons onroerend goed te koop in El-Perellonet Spanje Pagina.


Verwante zoekopdrachten:
El-Perellonet Villa-Huizen te koop in Spanje |

El-Perellonet Luxe Eigendom te koop in Spanje | El-Perellonet Verminderd Eigendom te koop in Spanje | El-Perellonet Bankbeslag Eigendom te koop in Spanje | El-Perellonet Goedkoop Eigendom te koop in Spanje |

Categorieën onroerend goed te koop:
El-Perellonet Nieuwbouw Eigendom te koop in Spanje | El-Perellonet In aanbouw Eigendom te koop in Spanje

Zoeken El-Perellonet eigendommen met behulp van de zoekfunctie bovenaan de pagina of gebruik de regiolinks om door specifieke El-Perellonet onroerend goed regio's. We hebben onroerendgoedadvertenties van makelaars en rechtstreeks van eigenaren, of u nu een El-Perellonet, vastgoedbeleggingen in El-Perellonet of als u wilt verhuizen, vindt u al onze aanbiedingen met prijzen en afbeeldingen. Om een specifiek type woning te zoeken, selecteert u uw woningtype, Villa, Huis, Appartement, Condo, Herenhuis, Land, Ruïne, Schuur, Boerderij, Kasteel, Meer, Eiland, Kasteel, Flat, Penthouse, hutten aan het meer, skichalets, Hotel- of zelfs commerciële eigendommen van bars, restaurants en winkels.
U kunt ook zoeken naar villa's met zwembaden of op type onroerend goed, op plan, nieuwbouw of wederverkoop onroerend goed. Al onze El-Perellonet Vastgoedadvertenties worden dagelijks bijgewerkt en u bent vrij om rechtstreeks contact op te nemen met de eigenaar of agent. We hebben nu een grote selectie van eigendommen in El-Perellonet real estate adverts, from cheap El-Perellonet.
variërend in de miljoenen.

Overweegt u om uw eigen woning te verkopen, bezoek dan onze advertentiepagina voor alle details, inclusief makelaarsaccounts.
Adverteer uw woning voor slechts € 0,99
network
Adverteer uw eigendom.
Ons unieke distributienetwerk bereikt elke maand miljoenen bezoekers.
Accounts vanaf 2,99 €, probeer het voor € 0,99 voor je eerste maand!
Netherlands language

Verander taal    highlight_off