Foto: Mallorca, Spain

  Spain  Spanje - Vastgoed te koop in Encebras Spanje  


location_on
filter_alt Filters (1)

Spain Encebras:


pool


Type eigendom:

search
location_on Kaart
favorite_border
Gevonden 1  Encebras Vastgoed
Spanje  in Valencia, Encebras
pool
Villa-Huizen

Wederverkoop
N/A
Slaapkamers
5
Badkamers
(£ 411.160 GBP | $ 570.760 USD)
€ 475.000

Exacte locatie niet opgegeven
highlight_off

highlight_off

Encebras, Valencia Spain

Asking: € 475,000

pool Zwembad
Een prachtige villa bestaand uit van: 4 dubbele slaapkamers; 5 badkamerss; een bijlage 40sqm in bijlage; een grote openluchtkeuken en een 56sqm garage, voltooien met workshop en badkamers. Gevestigd op het populaire gebied van Encebras, Pinoso, Alicante; met spectaculaire meningen allen rond. In totaal, schept het bezit een totale die grootte van ongeveer 360m2 op, in het volgende wordt verdeeld: hoofd huis van rond 300m2, dubbele garage van 56m2, plus 2 losgemaakte die bijgebouwen als ruimte van de poolpomp, loods/provisiekamer en ketelruim worden gebruikt. Het bezit bevindt zich in het midden van ongeveer 21,000m2 van amandelbosjes die bij de voet van de mooie berg van Monte Coto wordt gevestigd; een schilderachtig Nationaal Park populair voor wandeling, het cirkelen en paardrijden. Het land en de oprijlaan worden betreden van een tarmacsteeg via elektrische dubbele poorten, die aan ee...
Pagina 1 van 1

 
 
1

Aanbevolen Spanje Vastgoed
Spanje
Eigendom
Andalucia
Pizarra
Slaapkamers: 5
349.000
Spanje
Appartement
Island of Majorca
Bendinat
Slaapkamers: 2
715.000
Spanje
Eigendom
Andalucia
Alora
Slaapkamers: 2
289.000
Spanje
Eigendom
Andalucia
Coin
Slaapkamers: 3
279.500
flag Kaart van Spain

Sommige locaties zijn niet beschikbaar
Plaats in Valencia - Encebras
EncebrasVerwante zoekopdrachten 2:54:24 PM

Welkom bij ons onroerend goed te koop in Encebras Spanje Pagina.


Verwante zoekopdrachten:
Encebras Villa-Huizen te koop in Spanje |

Encebras Luxe Vastgoed te koop in Spanje | Encebras Verminderd Vastgoed te koop in Spanje | Encebras Bankbeslag Vastgoed te koop in Spanje | Encebras Goedkoop Vastgoed te koop in Spanje |

Categorieën onroerend goed te koop:
Encebras Nieuwbouw Vastgoed te koop in Spanje | Encebras In aanbouw Vastgoed te koop in Spanje

Zoeken Encebras eigendommen met behulp van de zoekfunctie bovenaan de pagina of gebruik de regiolinks om door specifieke Encebras onroerend goed regio's. We hebben onroerendgoedadvertenties van makelaars en rechtstreeks van eigenaren, of u nu een Encebras, vastgoedbeleggingen in Encebras of als u wilt verhuizen, vindt u al onze aanbiedingen met prijzen en afbeeldingen. Om een specifiek type woning te zoeken, selecteert u uw woningtype, Villa, Huis, Appartement, Condo, Herenhuis, Land, Ruïne, Schuur, Boerderij, Kasteel, Meer, Eiland, Kasteel, Flat, Penthouse, hutten aan het meer, skichalets, Hotel- of zelfs commerciële eigendommen van bars, restaurants en winkels.
U kunt ook zoeken naar villa's met zwembaden of op type onroerend goed, op plan, nieuwbouw of wederverkoop onroerend goed. Al onze Encebras Vastgoedadvertenties worden dagelijks bijgewerkt en u bent vrij om rechtstreeks contact op te nemen met de eigenaar of agent. We hebben nu een grote selectie van eigendommen in Encebras real estate adverts, from cheap Encebras.
variërend in de miljoenen.

Overweegt u om uw eigen woning te verkopen, bezoek dan onze advertentiepagina voor alle details, inclusief makelaarsaccounts.
Publiceer uw eigendom gratis
network
Adverteer uw eigendom.
Ons unieke distributienetwerk bereikt elke maand miljoenen bezoekers.
Maak uw gratis account aan, klik hier!
Netherlands language

Verander taal    highlight_off