Foto: Mallorca, Spain

  Spain  Spanje - Vastgoed te koop in Geldo Spanje  


location_on
filter_alt Filters (1)

Spain Geldo:


pool


Type eigendom:

search
location_on Kaart
favorite_border
Gevonden 1  Geldo Vastgoed
Spanje  in Valencia, Geldo
Villa-Huizen

Wederverkoop
4
Slaapkamers
2
Badkamers
(£ 51.106 GBP | $ 70.700 USD)
€ 59.000
131 m2
Oppervlakte

Exacte locatie niet opgegeven
highlight_off

highlight_off

Geldo, Valencia Spain

Asking: € 59,000

GELDO, CASTELLON, VERKOOP VAN HET VERNIEUWDE HUIS VAN HET DORP 131 M2 OP 3 VLOEREN + ZEER STIL DORP ALTILLO VAN (635 INWONERS). AFSTANDEN 2 KM VAN SEGORBE, ONGEVEER 50 KM VAN VALENCIA, ONGEVEER 30 KM VAN SAGUNTO. DE BENEDENVERDIEPING BESTAAT UIT: LEVEN-DINEREND ZAAL, MET TOEGANG TOT EEN TRAP, ONAFHANKELIJKE DIE KEUKEN MET TOEGANG TOT VERDELER WORDT UITGERUST, BADKAMERS MET DOUCHE, EN TERRAS-TUIN MET DE GROTE ZAAL VAN DE WASSERIJ, BARBECUE, HET AFBAARDEN, HET VENSTER VAN PVC. HET PARTERRE BESTAAT UIT: DE WOONKAMER VAN DE VERDELER MET OPEN HAARD EN KABINETTEN, DE TRAP VAN DE TOEGANG, 2 DUBBELE SLAAPKAMERS MET 2 BEDDEN ELKE ÉÉN, ÉÉN SLAAPKAMER MET EEN BALKON AAN DE STRAAT, EN ANDERE SLAAPKAMER MET EEN BINNENLANDS TERRAS. 1 DE BADKAMERS DE EERSTE VERDIEPING OF BUHARDILLA BESTAAT UIT: GROTE bibliotheek-RUIMTE MET VENSTER, GARDEROBE, LADDER AAN TOEGANG TOT de Zolder...
Pagina 1 van 1

 
 
1

Aanbevolen Spanje Vastgoed
Spanje
Appartement
Valencia
Santa Pola
Slaapkamers: 3
131.000
Spanje
Villa-Huizen
Valencia
Mutxamel
Slaapkamers: 3
235.000
Spanje
Eigendom
Andalucia
Alhaurin el Grande
Slaapkamers: 3
319.500
Spanje
Villa-Huizen
Valencia
Rojales
Slaapkamers: 2
92.500
flag Kaart van Spain

Sommige locaties zijn niet beschikbaar
Plaats in Valencia - Geldo
GeldoVerwante zoekopdrachten 6:52:16 AM

Welkom bij ons onroerend goed te koop in Geldo Spanje Pagina.


Verwante zoekopdrachten:
Geldo Villa-Huizen te koop in Spanje |

Geldo Luxe Vastgoed te koop in Spanje | Geldo Verminderd Vastgoed te koop in Spanje | Geldo Bankbeslag Vastgoed te koop in Spanje | Geldo Goedkoop Vastgoed te koop in Spanje |

Categorieën onroerend goed te koop:
Geldo Nieuwbouw Vastgoed te koop in Spanje | Geldo In aanbouw Vastgoed te koop in Spanje

Zoeken Geldo eigendommen met behulp van de zoekfunctie bovenaan de pagina of gebruik de regiolinks om door specifieke Geldo onroerend goed regio's. We hebben onroerendgoedadvertenties van makelaars en rechtstreeks van eigenaren, of u nu een Geldo, vastgoedbeleggingen in Geldo of als u wilt verhuizen, vindt u al onze aanbiedingen met prijzen en afbeeldingen. Om een specifiek type woning te zoeken, selecteert u uw woningtype, Villa, Huis, Appartement, Condo, Herenhuis, Land, Ruïne, Schuur, Boerderij, Kasteel, Meer, Eiland, Kasteel, Flat, Penthouse, hutten aan het meer, skichalets, Hotel- of zelfs commerciële eigendommen van bars, restaurants en winkels.
U kunt ook zoeken naar villa's met zwembaden of op type onroerend goed, op plan, nieuwbouw of wederverkoop onroerend goed. Al onze Geldo Vastgoedadvertenties worden dagelijks bijgewerkt en u bent vrij om rechtstreeks contact op te nemen met de eigenaar of agent. We hebben nu een grote selectie van eigendommen in Geldo real estate adverts, from cheap Geldo.
variërend in de miljoenen.

Overweegt u om uw eigen woning te verkopen, bezoek dan onze advertentiepagina voor alle details, inclusief makelaarsaccounts.
Publiceer uw eigendom gratis
network
Adverteer uw eigendom.
Ons unieke distributienetwerk bereikt elke maand miljoenen bezoekers.
Maak uw gratis account aan, klik hier!
Netherlands language

Verander taal    highlight_off