Foto: Mallorca, Spain

  Spain  Spanje - Vastgoed te koop in L-Olleria Spanje  


location_on
filter_alt Filters (1)

Spain L-Olleria:


pool


Type eigendom:

search
location_on Kaart
favorite_border
Gevonden 1  L-Olleria Vastgoed
Spanje  in Valencia, L-Olleria
Villa-Huizen

Wederverkoop
5
Slaapkamers
3
Badkamers
(£ 233.008 GBP | $ 322.343 USD)
€ 269.000

highlight_off

L-Olleria, Valencia Spain

Asking: € 269,000

huis van de <br/> <br/> <br/> <br/> <br/> A is het breathtakingly mooie, rustige familie in de bergen, met tegenzin voor verkoop toe te schrijven aan familieverplichtingen, vandaar is de fantastische prijs want een snelle sale.<br/> BourganVilla ons huis 14 jaar is geweest, de villa gesitueerd in de schuilplaats van een spectaculaire bergketen met panorama's over het Dal DE Albaida, overdwars aan een andere bergketen en het overzien van een mooie vallei. Een klein stuk van paradijs wacht op de juiste mensen om van dit fantastische huis te genieten. Het bezit heeft ook een bungalow met één slaapkamer in de gronden voor gasten of als inkomenspotentieel. Het gebied is het hele jaar door populair met wandelaars en fietsers, allen. <br/> Beide eigenschappen prachtig worden benoemd en in een vlekkelooze voorwaarde aangeboden. Veel is geda...
Pagina 1 van 1

 
 
1

Aanbevolen Spanje Vastgoed
Spanje
Villa-Huizen
Valencia
Benissa
Slaapkamers: 4
295.000
Spanje
Villa-Huizen
Andalucia
Marbella
Slaapkamers: 4
3.295.000
Spanje
Villa-Huizen
Valencia
Rojales
Slaapkamers: 3
369.000
Spanje
Appartement
Valencia
Rojales
Slaapkamers: 2
159.950
flag Kaart van Spain

Sommige locaties zijn niet beschikbaar
Plaats in Valencia - L-Olleria
L-OlleriaVerwante zoekopdrachten 5:58:54 AM

Welkom bij ons onroerend goed te koop in L-Olleria Spanje Pagina.


Verwante zoekopdrachten:
L-Olleria Villa-Huizen te koop in Spanje |

L-Olleria Luxe Vastgoed te koop in Spanje | L-Olleria Verminderd Vastgoed te koop in Spanje | L-Olleria Bankbeslag Vastgoed te koop in Spanje | L-Olleria Goedkoop Vastgoed te koop in Spanje |

Categorieën onroerend goed te koop:
L-Olleria Nieuwbouw Vastgoed te koop in Spanje | L-Olleria In aanbouw Vastgoed te koop in Spanje

Zoeken L-Olleria eigendommen met behulp van de zoekfunctie bovenaan de pagina of gebruik de regiolinks om door specifieke L-Olleria onroerend goed regio's. We hebben onroerendgoedadvertenties van makelaars en rechtstreeks van eigenaren, of u nu een L-Olleria, vastgoedbeleggingen in L-Olleria of als u wilt verhuizen, vindt u al onze aanbiedingen met prijzen en afbeeldingen. Om een specifiek type woning te zoeken, selecteert u uw woningtype, Villa, Huis, Appartement, Condo, Herenhuis, Land, Ruïne, Schuur, Boerderij, Kasteel, Meer, Eiland, Kasteel, Flat, Penthouse, hutten aan het meer, skichalets, Hotel- of zelfs commerciële eigendommen van bars, restaurants en winkels.
U kunt ook zoeken naar villa's met zwembaden of op type onroerend goed, op plan, nieuwbouw of wederverkoop onroerend goed. Al onze L-Olleria Vastgoedadvertenties worden dagelijks bijgewerkt en u bent vrij om rechtstreeks contact op te nemen met de eigenaar of agent. We hebben nu een grote selectie van eigendommen in L-Olleria real estate adverts, from cheap L-Olleria.
variërend in de miljoenen.

Overweegt u om uw eigen woning te verkopen, bezoek dan onze advertentiepagina voor alle details, inclusief makelaarsaccounts.
Publiceer uw eigendom gratis
network
Adverteer uw eigendom.
Ons unieke distributienetwerk bereikt elke maand miljoenen bezoekers.
Maak uw gratis account aan, klik hier!
Netherlands language

Verander taal    highlight_off