Foto: Valencia, Spain

  Spain  Spanje - Vastgoed te koop in La-Vila-Joiosa Spanje  


location_on
filter_alt Filters (1)

Spain La-Vila-Joiosa:

pool


Type eigendom:

search
location_on Kaart
favorite_border
Gevonden 1  La-Vila-Joiosa Onroerend goed
Spanje  in Valencia, Villajoyosa-La-Vila-Joiosa
pool
Appartement

Wederverkoop
3
Slaapkamers
2
Badkamers
(£ 341.919 GBP | $ 467.737 USD)
€ 385.000
98 m2
Oppervlakte

highlight_off

Villajoyosa-La-Vila-Joiosa, Valencia Spain

Asking: € 385,000

pool Zwembad
Villajoyosa, Penthouse met overzeese mening, weinig meters van het strand en het stadscentrum.Met 3 slaapkamers en 2 die badkamerss, op twee vloeren met een optie voor onder-gebouwd parkeren en 55 m2terras worden geplaatst met panorama.Het overweldigende bezit bij Opmerkelijke plaats - Uitstekende InvesteringVoortgebouwd op twee niveaus, het belangrijkste niveau met een open planwoonkamer en een keuken, 3 slaapkamers en twee badkamerss, Hoofdslaapkamer met Engels-reeksbadkamers.Hoogste niveau met het terras van het 55 m2Dak met Fantastische mening, ingang via een interne trap.Verwarmde Vloeren in badkamerss, Elektrische Blinden, lucht-Voorwaarde helemaal over…Het communautaire zwembad gared binnenVillajoyosa is beroemd voor de kleurrijke huizen en de mooie stranden.Met deze plaats, grootte en mening, moet dit huis als uitstekende investering met HOOG huurp...
Pagina 1 van 1

 
 
1

Aanbevolen Spanje Onroerend goed
Spanje
Villa-Huizen
Catalonia
L'Escala
Slaapkamers: 2
378.000
Spanje
Eigendom
Andalucia
Alhaurin el Grande
Slaapkamers: 3
299.000
Spanje
Villa-Huizen
Valencia
Rojales
Slaapkamers: 3
230.000
Spanje
Eigendom
Andalucia
Cartama
Slaapkamers: 4
350.000
flag Carte de spain

Lieu exact non fournis - Ville indiquées sur la carte
Plaats in Valencia - La-Vila-JoiosaVerwante zoekopdrachten 1:28:25 AM

Welkom bij ons onroerend goed te koop in La-Vila-Joiosa Spanje Pagina.


Verwante zoekopdrachten:


La-Vila-Joiosa Luxe Vastgoed te koop in Spanje | La-Vila-Joiosa Verminderd Vastgoed te koop in Spanje | La-Vila-Joiosa Bankbeslag Vastgoed te koop in Spanje | La-Vila-Joiosa Goedkoop Vastgoed te koop in Spanje |

Categorieën onroerend goed te koop:
La-Vila-Joiosa Nieuwbouw Vastgoed te koop in Spanje | La-Vila-Joiosa In aanbouw Vastgoed te koop in Spanje

Zoeken La-Vila-Joiosa eigendommen met behulp van de zoekfunctie bovenaan de pagina of gebruik de regiolinks om door specifieke La-Vila-Joiosa onroerend goed regio's. We hebben onroerendgoedadvertenties van makelaars en rechtstreeks van eigenaren, of u nu een La-Vila-Joiosa, vastgoedbeleggingen in La-Vila-Joiosa of als u wilt verhuizen, vindt u al onze aanbiedingen met prijzen en afbeeldingen. Om een specifiek type woning te zoeken, selecteert u uw woningtype, Villa, Huis, Appartement, Condo, Herenhuis, Land, Ruïne, Schuur, Boerderij, Kasteel, Meer, Eiland, Kasteel, Flat, Penthouse, hutten aan het meer, skichalets, Hotel- of zelfs commerciële eigendommen van bars, restaurants en winkels.
U kunt ook zoeken naar villa's met zwembaden of op type onroerend goed, op plan, nieuwbouw of wederverkoop onroerend goed. Al onze La-Vila-Joiosa Vastgoedadvertenties worden dagelijks bijgewerkt en u bent vrij om rechtstreeks contact op te nemen met de eigenaar of agent. We hebben nu een grote selectie van eigendommen in La-Vila-Joiosa real estate adverts, from cheap La-Vila-Joiosa.
variërend in de miljoenen.

Overweegt u om uw eigen woning te verkopen, bezoek dan onze advertentiepagina voor alle details, inclusief makelaarsaccounts.
Adverteer uw woning voor slechts € 0,99
network
Adverteer uw eigendom.
Ons unieke distributienetwerk bereikt elke maand miljoenen bezoekers.
Accounts vanaf 2,99 €, probeer het voor € 0,99 voor je eerste maand!
Netherlands language

Verander taal    highlight_off