Foto: Mallorca, Spain

  Spain  Spanje - Vastgoed te koop in La Aparecida Spanje  


location_on
filter_alt Filters (1)

Spain La Aparecida:


pool


Type eigendom:

search
location_on Kaart
favorite_border
Gevonden 1  La Aparecida Vastgoed
Spanje  in Valencia, La Aparecida
Villa-Huizen

Wederverkoop
5
Slaapkamers
2
Badkamers
(£ 255.529 GBP | $ 353.499 USD)
€ 295.000

highlight_off

La Aparecida, Valencia Spain

Asking: € 295,000

Dit is een mooie, grote villa en kleine villa voor verkoop in de provincie van Alicante. De 2 eigenschappen zijn dicht aan elkaar, zowel hebben hun eigen akten als in het dorp van La Aparecida dicht bij de stad van Orihuela geplaatst. Tussen de 2 huizen, is er ruim gebied om brandhout en een plaats aan park 3 of 4 auto's op te slaan. Het belangrijkste bezit is L-vormig en heeft een grote tuin met palmenbomen, andere diverse bomen, een vijver, een zout water zwembad zonder toegevoegd chloride en een barbecuegebied met de zomerkeuken. Alles is in de traditionele Mediterrane stijl van wit en blauw. Het binnenland bestaat uit een 100 sq m open plankeuken met het dineren gebied en woonkamer. Er zijn een gasttoilet, 4 dubbele slaapkamers, wasserijruimte, doucheruimte en Jacuzzi. Er is een eerste verdieping maar dit werd niet voltooid voorbij de bakstenen muren. De tweede woonplaats is gelijkaa...
Pagina 1 van 1

 
 
1

Aanbevolen Spanje Vastgoed
Spanje
Eigendom
Andalucia
Alhaurin el Grande
Slaapkamers: 3
319.500
Spanje
Villa-Huizen
Valencia
Rojales
Slaapkamers: 3
230.000
Spanje
Villa-Huizen
Valencia
Rojales
Slaapkamers: 3
175.000
Spanje
Appartement
Island of Majorca
Bendinat
Slaapkamers: 2
715.000
flag Kaart van Spain

Sommige locaties zijn niet beschikbaar
Plaats in Valencia - La Aparecida
La AparecidaVerwante zoekopdrachten 6:21:44 AM

Welkom bij ons onroerend goed te koop in La Aparecida Spanje Pagina.


Verwante zoekopdrachten:
La Aparecida Villa-Huizen te koop in Spanje |

La Aparecida Luxe Vastgoed te koop in Spanje | La Aparecida Verminderd Vastgoed te koop in Spanje | La Aparecida Bankbeslag Vastgoed te koop in Spanje | La Aparecida Goedkoop Vastgoed te koop in Spanje |

Categorieën onroerend goed te koop:
La Aparecida Nieuwbouw Vastgoed te koop in Spanje | La Aparecida In aanbouw Vastgoed te koop in Spanje

Zoeken La Aparecida eigendommen met behulp van de zoekfunctie bovenaan de pagina of gebruik de regiolinks om door specifieke La Aparecida onroerend goed regio's. We hebben onroerendgoedadvertenties van makelaars en rechtstreeks van eigenaren, of u nu een La Aparecida, vastgoedbeleggingen in La Aparecida of als u wilt verhuizen, vindt u al onze aanbiedingen met prijzen en afbeeldingen. Om een specifiek type woning te zoeken, selecteert u uw woningtype, Villa, Huis, Appartement, Condo, Herenhuis, Land, Ruïne, Schuur, Boerderij, Kasteel, Meer, Eiland, Kasteel, Flat, Penthouse, hutten aan het meer, skichalets, Hotel- of zelfs commerciële eigendommen van bars, restaurants en winkels.
U kunt ook zoeken naar villa's met zwembaden of op type onroerend goed, op plan, nieuwbouw of wederverkoop onroerend goed. Al onze La Aparecida Vastgoedadvertenties worden dagelijks bijgewerkt en u bent vrij om rechtstreeks contact op te nemen met de eigenaar of agent. We hebben nu een grote selectie van eigendommen in La Aparecida real estate adverts, from cheap La Aparecida.
variërend in de miljoenen.

Overweegt u om uw eigen woning te verkopen, bezoek dan onze advertentiepagina voor alle details, inclusief makelaarsaccounts.
Publiceer uw eigendom gratis
network
Adverteer uw eigendom.
Ons unieke distributienetwerk bereikt elke maand miljoenen bezoekers.
Maak uw gratis account aan, klik hier!
Netherlands language

Verander taal    highlight_off